- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Valla ya bu forumdan icimizden birileri laf tasiyor ya da birileri deli gibi takip edip hicbir sey yazmiyor.
Kardesim sizin kafaniz mi guzel, ne iciyorsunuz allasen. Falciya gidip seni kotuluyorlar ne demek, herkes begenmek zorunda mi ulan!
ay gidip selenaya ulan dedi bize diyollamis
kesinlikle çıkar için yapılmış çok belli:) abla biz barıştık diyo, bu arada seni kötülemişler kkda falan diyor. laf taşıyıp promosyon fal mı isticek, yoksa falına özensin diye mi yapıyo kim bilir
Geysu bendede tirtti issiz adami iskolik yaptiBu arada yeni baktirdigim fallari yazmak isterim:
tellwe Geysu : Begenmedim ,sallamaydi.
falalem :
Nil Han , tarot : ehh iste diyorum. Cok begenmedim.
Naira - sadece gelecekten bahsetmis ama bence sallamaydi.
Venus- sallama derim.
kesinlikle ben de öyleyim. fal olayını çok eğlenceli bulurdum ben soğudum resmen.okuyamadim ne yazmislar da ne diyim Allah akil fikir versin. Ben de sevdim selenayi iki hafta sonra soru yazdim kadin sagolsun cevapladi, cikip cikmamadan ziyade insanligini sevdim ama seven.sever sevmeyen sevmez banane. Ne cok fitne fucur insan varmis ya.
Bu arada online faldan inanilmaz tiksindim ben ya.
kesinlikle ben de öyleyim. fal olayını çok eğlenceli bulurdum ben soğudum resmen.
beni en çok da bu kendini beğenmiş tavırları kızdırıyor. bi şey bilmediklerini kendileri de görüyo ya bu neyin narsistliği sanki her dediği çıkan bi medyummuş gibi beğenilmeyince bi tripler. cidden biz prim verdik bunlara ya artık ayda bir iki öylesine.
Bunlara bedava fal mı bakıyor falcılar laf götürünce anlamadım ki?? Hayır yani amaçları ne? Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil!!okuyamadim ne yazmislar da ne diyim Allah akil fikir versin. Ben de sevdim selenayi iki hafta sonra soru yazdim kadin sagolsun cevapladi, cikip cikmamadan ziyade insanligini sevdim ama seven.sever sevmeyen sevmez banane. Ne cok fitne fucur insan varmis ya.
Yalakalik diz boyu insanlarda kendine saygisi yok boylelerininokuyamadim ne yazmislar da ne diyim Allah akil fikir versin. Ben de sevdim selenayi iki hafta sonra soru yazdim kadin sagolsun cevapladi, cikip cikmamadan ziyade insanligini sevdim ama seven.sever sevmeyen sevmez banane. Ne cok fitne fucur insan varmis ya.
Greycim nasilsin bitanemBunlara bedava fal mı bakıyor falcılar laf götürünce anlamadım ki?? Hayır yani amaçları ne? Kimse kimseyi beğenmek zorunda değil!!
ahahahaha okudum yaa bir de sana bunu yapanlar diye beddua etmişYapanın nickinde de bir 27 var ama bana daha çok 17 lik gibi geldi umarım bir de o kafayla 27 yaşında değildir
İyiyim bitanem çok şükür.. Sen nasılsın?Greycim nasilsin bitanem
Hahah Bu bedduayı daha önce yapmıştım forumda.. Allah bizim lafımızı taşıyanların evlerine ateşler salsın!!!Selena'ya laf taşıyan zat temsili
Canım kıyamam ben sankı benim yorumum gıbı sınırlendımgünaydın kızlaarfallardan uzaklaşmak için kendimi diyete spora verdim biraz da kendimle uğraşayım dimi ama bu arada naz gece yine girmiş çıkmış bakmamış fallara ben kendimi kesip geliyorum bekleyin
Iyiyim bende cnm bugun izin aldim canim hic calismak istemediİyiyim bitanem çok şükür.. Sen nasılsın?
Hoşgeldınn canımm gene ne oldu,, nerelerdeydınn ve nedenSormayin gun gecmiyor ki banlanmayayim
İyi yapmışsın canım.. Ben işteyim ara sıra bakıyorum foruma.. İşten kaytarıyorum :)Iyiyim bende cnm bugun izin aldim canim hic calismak istemedi
Hoşgeldınn canımm gene ne oldu,, nerelerdeydınn ve neden
Aaa bantlı yada bantsız sen bızım misscherrymisin arkadişş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?