haklısın canım çektim valla 2 hafta olcaktı nerdeyse atalıCanım kıyamam ben sankı benim yorumum gıbı sınırlendımbence cek gitsin arkadasım yada unut bıhafta sonra bak hala yoksa cek, 1 hafta unut onu:)))
Bosver yaİyi yapmışsın canım.. Ben işteyim ara sıra bakıyorum foruma.. İşten kaytarıyorum :)
Kizim kendine gel
Selena su 30 digerleri 20 sarayli 30 diye biliyorumArkadaslar Selena ve sarayliya fal baktirmak icin kac kredi gerekli?
Ya cıkarsa özür de dilerim benim ne cıkarım olabilir onu kötülemekten ama midem bulandı bu konuda ben soğudum bi kere zorundayım sanki herkese körükörüne inanmaya nese kapasiteleri bu demekki yine sölüorum beddua eden gelsin burayada bi rezil ediyim:)
sumu atmistinYaa bu ınsanların ısı gucu mu yok ıstedıklerı kadar fal baktırsınlar ztn bu fesatlıkla,laf tasımaylaa hıc bır zaman mutlu olamazlar bosver laroxummm ..
Cıkmak zorunda degıl kı,o kadının falı burda cogu ınsana cıktı,sevenleride var ztn.
Mesela bana cıkmadı cıkmayada bılır ne var burda sankı kadına ıftıra attık yaptıgı ıs ztn ya cıkar ya cıkmaza bakan bır olay mıllet kafayı yemıs nesıbenınde oyle hayranları var ne zannedıyorlarsa yalakalık yapınca daha cok fal cıkıyor heraldee
Bu arada hergun bır atraksiyon oluyorr bakmıycam formaa yenı ısım gorurum dıye dıyorum kendıme manı olamıyorum
Yok canim tarot atmistim galiba sonra su attim burda arkadaslarin fallari cikinca,suda cok garip bi sekilde baya sey bildi anla gecmisle ilgili ama gelicekle alakali bir cumlesi yoktu :/ benimle enerjisi pek uymadi bencesumu atmistin
Hadi ya su cikiyo diyorlardiYok canim tarot atmistim galiba sonra su attim burda arkadaslarin fallari cikinca,suda cok garip bi sekilde baya sey bildi anla gecmisle ilgili ama gelicekle alakali bir cumlesi yoktu :/ benimle enerjisi pek uymadi bence
Hadi ya su cikiyo diyorlardi
Arkadaslar aranizda medyum efsuna fal baktiran oldumu hic ankarada bakiyo
Nazzz hangi falda iyi?
kimlere fali cikti?
Sitede bakiyorum demedi bana cafede bakiyomusebru alev mi? bu efsun dediğin, biryolun va'da da bakıyor, ankaradaki falcılar başlığında pek beğenenini duymadım canım
Berrin gercek adi berrin ozbayebru alev mi? bu efsun dediğin, biryolun va'da da bakıyor, ankaradaki falcılar başlığında pek beğenenini duymadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?