Binnaz Abla

Arkadaslar aranizda medyum efsuna fal baktiran oldumu hic ankarada bakiyo

Yaa bu ınsanların ısı gucu mu yok ıstedıklerı kadar fal baktırsınlar ztn bu fesatlıkla,laf tasımaylaa hıc bır zaman mutlu olamazlar bosver laroxummm ..

Cıkmak zorunda degıl kı,o kadının falı burda cogu ınsana cıktı,sevenleride var ztn.
Mesela bana cıkmadı cıkmayada bılır ne var burda sankı kadına ıftıra attık yaptıgı ıs ztn ya cıkar ya cıkmaza bakan bır olay mıllet kafayı yemıs nesıbenınde oyle hayranları var ne zannedıyorlarsa yalakalık yapınca daha cok fal cıkıyor heraldee

Bu arada hergun bır atraksiyon oluyorr bakmıycam formaa yenı ısım gorurum dıye dıyorum kendıme manı olamıyorum

sumu atmistin

Yok canim tarot atmistim galiba sonra su attim burda arkadaslarin fallari cikinca,suda cok garip bi sekilde baya sey bildi anla gecmisle ilgili ama gelicekle alakali bir cumlesi yoktu :/ benimle enerjisi pek uymadi bence
Hadi ya su cikiyo diyorlardi

Hadi ya su cikiyo diyorlardi

Canım bana cıkmadı kart falı ama su falında gercekten garıp seyler bılmıstı yanı kart falıyla su falının arasında daglar kadar fark vardı bencee!! şok olmustum hatta ama gelıcekle ılgılı tek bır kelıme yoktu benim falımda anı yorumlamıstı..

bana tutmadı,ama bu sana cıkmıycak anlamına gelmez kı..
burda bazı arkadaşlara su falı cıktı..
ınsallah senınde bekledıgın guzel haberler gerceklesır

kizlar ya,tellwe de 15 kredim var,falim nazda ama cekecegim,kime atsam sizce?geysuya baktirmistim,seleneya,klothoyadaa

Merhaba aranızda yeniyim, ara ara okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı. Çok bunalmış durumdayım, beklemek ve umut verecek bir gelişme yaşanmaması bu süresiz belirsizlik çok zor . Fallara sarıldım. Çoğunlukla gelecekle ilgili umut harici fal yerine nasihat alıyorum. Saydığınız kişilerden bir çoğunu denedim. Bazı sitelere girmiyorum bile artık. Beni şaşırtan 25-30 tl'ye baktırdığım fallardan hayal kırıklıkları. Pembe tablo çiziyorlar. Anladım ki Biraz enerjinizin tutması ve ayrıntı vermek ile alakalı. Kısa soru sorduğum zaman yorum pek sağlıklı gelmedi. Bazı uygun fiyatlı olan yorumculardan daha sağlıklı ve isabetli yorumlar aldım. Kişinin enerjisinin uyuşması ve yorumcuların yoğunluğu saatlerinin denk gelmesi, bunlar etken sanırım. Burda bahsi geçen Selena'yı merak ettim, hangi sitede, genelde meryem , neira ve selena için olumlu olumsuz çok yorum var. Kimi tavsiye edersiniz ? Erkek yorumcuların ikisi hariç hiç içten yorumlar alamadım. Erkek yorumculardan 2 kişi hariç baktırmama kararı aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…