Binnaz Abla

Ben baktirdim bana 1 ay vermis.....1 ay beklemek lazim cikar mi diye

Samira 8 hafta demis, Cosmo yilbasi demis.

Bana oyle geliyor ki bekleyip bekleyip hava alicam

Samira'da işle ilgili bana 9 hafta demiş.. emin misin dedim evet dedi.
Halbuki iş muhtemelen 9 gün sonra bitecek :))
Sürelere takılmamak lazım.
Bu arada Samira geçişi ve durumları doğru tespit ediyor. Ama bana eski sevgilinle tekrar
başlayacaksın dedi. İstemediğim için imkansız birşey bu...
Bir de değişik bir konuşması var sanki türkçeyi sonradan öğrenmiş gibi. Yine de denenebilir.

Canım sen hava alacağını düşünme..
Her şey güzel olacak buna inan..
Evren'e öyle enerji yolla :)

Bu haftadan itibaren artık bazı şeyleri sonlandırmak isteyecekmişiz. Acaba bu dolunay bu fal baktırma olayımı, sonlandırmama yardımcı olur mu ki diye düşündüm ama yine bu sabah fal gönderdim.
kime yolladın :)))

Bu haftadan itibaren artık bazı şeyleri sonlandırmak isteyecekmişiz. Acaba bu dolunay bu fal baktırma olayımı, sonlandırmama yardımcı olur mu ki diye düşündüm ama yine bu sabah fal gönderdim.

Dolunay bana da vurdu vallahi, haftasonu b.k gibiydim ne yalan soyleyeyim

Kime gonderdin kiz?

lütfen karamsar olma canım ya:)olacak inşallah

Hadi bakalim heyecanla bekliyrm

Rezzan bala beynimi bulandirdi, herkesin dediginin tersini soyleyerek adamin bana pek uygun olmadigi soylemis. Ustelik baslasak bile bir seylere zaman kaybi olur demis..offffff bilemedim yani Kesira da baslangic olabilir ama sonu gorunmuyor demis

El ele verip kafami bulandirdilar

Dolunay bana da vurdu vallahi, haftasonu b.k gibiydim ne yalan soyleyeyim

Kime gonderdin kiz?

yeter be modundayım. Belki düştüğüm durumdan kurtarıverir dolunaycığım. kırk yıl düşünsem ayın dolu tarafından medet umacağım aklıma gelmezdi.

ruhanihisler diye biri. içinden fal bakıyormuş.

Mithatci ablamiz buna da baktirmis, aynen kopyaliyorum

prenses34
mithat benim eski aşkımdı.yeni aşkım sezer bey olacakmı?sezer bey astsubay şu an hakkaride 2 ay görev yapcakmış.bayramda gelcekmiş.ben mithatlan barışıcakmıyım?mithat benle evlenmeyi düşünüyomuki?karşıma istediğim gibi bi kişi nezaman çıkıcak?gerçek hayattanmı yoksa nettenmi çıkıcak?mithat duygudan ayrıldı ve gene benlen beraber olmak istiyo.yoksa bi gün sabaha kadar kalalım demezdi bana dim

Mithat yetmiyormus gibi bir de Sezer cikti, Allah Sezer abimize sabir versin

Son düzenleme:

Banada fal sepetindeki taha ilkay sezen asrin melih melek hepsi olmayacak dilegin dediler benimde moralim bozuldu.ama yinede umudunu yitirme.bunlar sadece fal

Ya canım.. dene ne kaybedersin.. Rezzan uygun değil dediyse en azından temkinli yaklaşırsın...

Bu arada Mithatın niyet belli oldu, prensesle bir gece geçirmek :))
Canım kardeşim Mithat seni almaz diyebileceğimiz bir yer olsa... kızın paraları boşa gitmese...

Banada fal sepetindeki taha ilkay sezen asrin melih melek hepsi olmayacak dilegin dediler benimde moralim bozuldu.ama yinede umudunu yitirme.bunlar sadece fal

Melek bence duruma gore mantik yurutuyor. Bana gayet kendi dunya gorusune gore sallamisti bence Eski sevgililerinden biriyle bir araya gelip evleneceksin demisti ama benim eski sevgilim yok , yani gercekten yok Ani bile bilemeyip sallamis

Taha olumune sallamisti

Ilkay in dedigi hicccccccccccbir sey cikmadi Sezen overlokculuga baslasin gibi bir oneri getirmistim ama dikkate almayip fala devam ediyor.

Hicbirine inanma derim, hepsi bana sallayip tutturamadilar, ne ani, ne gecmisi . Falsepeti Samira haric offsayt bence,onlara guvenip is yapma.

Sezen overlokculuga baslasin gibi bir oneri getirmistim ama dikkate almayip fala devam ediyor.

sözüne koptum :))
ya aslında iyi kız ama...fal boyunca elli kere 'canım benim' demese :))

Sezen overlokculuga baslasin gibi bir oneri getirmistim ama dikkate almayip fala devam ediyor.

sözüne koptum :))
ya aslında iyi kız ama...fal boyunca elli kere 'canım benim' demese :))

Melek de iyi bir kiz ama bu isten anlamiyorssaniz bakmayin kardesim Tellwedeki falciasmin'e baktirmistim, her cumlenin sonuna nokta yerine cnm koymus, igrencti

Bu arada Zeynep Aksu nasıl çıktı , beğendiniz mi ??

Ben Şevval hanıma baktırayım dedim ya, kadın ortada yok..
Şimdi gelir bir de kahveyi açmazsa yandık...

BU arada Ekim'de İstanbul'a geleceğim. Kadıköy tarafında yada İstiklal'de önerebileceğiniz birisi var mı ?

kızlar dün haleh ile ilkaya fal baktırdım, ya ilkayın nasıl bi ses tonu var dünyanın en iyi şeylerini sölese bile çıkmasın derim ki tüm kartlarımın ters çıkmaıyla hiç iyi bir şey sölemedi. haleh abla canım ama o kadar tatlı ki dert ortağım benim dedikleri çıkmasa bile benim için herzaman yeri farklı olucak. dünkü falımda da haleh abla eski sevgilimin ben hala sevdiğini ama bana kızgın olduğunu eğer beklersem bu dönemi atlatıp bana geri geleceğini söledi. ben de buaralar başka biriyle olmayı düşünmeye başlamıştım, sonuçta ayrılmamızın üzerinden 4 ay geçti hala bi olumlu dönüş olmadı. arasıra iletişime geçtiğimde kısa kısa cevaplar biz seninle ayrıldık mesafeli olmamız gerektiği fln filan demeler..şimdi bi çocuk var bana çok değer veriyor ben de artık düşünsem mi demeye başladım, ama eğer eski sevgilim gelicekse ben diğerini istemem ki.. kızlar bana bir akıl verin lütfennnnn

Ne bileyim guzelim olmayacak deyince insan uzuluyor.binnaz abladakilerde hep olcak dedi. Off yaa valla daraldim.ama en cok atan sezen

Canım, her ne kadar bir falcı 'sevgilin geri dönecek' dedi diye sevinse de insan, bir adamı belli bir süreden fazla beklemek manalı değil.
Çünkü seven adam zaten gitmez, gidiyorsa da makul sürede geri döner. Bu sebeple bu konuda en iyi kararı kendi hislerinle sen vereceksin çünkü o adamı en iyi tanıyan da sensin. Eğer illa bir falcıya danışacaksan Nesibe'ye baktır derim.

Ama kendi hislerin her zaman daha önemli.
Döneceğine sende inanıyorsan bu yeni çocuğu boşver...
Yine de bir adamı 6 ay beklemek manalı değil...

Ya sezen hic ama hic olmayacak birsey dedi .yani yedi cihan bir araya gelir onun dedigi olmaz. Melek cok mantikli guya kendince .bilgilerime gore konusuyor.calismiyorum yazmisim oraya sen calismiyorsun bid bid yapti .oysaki çalışıyorum yani .eski sevgilinle evleniceksin demesi komik sevgilisi olmamış bir kiza

kızlar cansına bi tarot gönderdim şimdi inanılmaz hepsi ters çıktı o da eski sevgilmle ilgilydi tabiki, ya ben bu adamı çok seviyorum adam nie böle yapıyor fallardan da iyice gaza geliyorum sonra dha beter üzülüyorum(

Aman allahım İnanılmaz şoklardayım, yok böyle bir şey bırakın az ya da çok detay vermeyi ben onu hiçç sormadım bile. yaşadıklarımı kelimesi kelimesine söylemiş. 10 dk. kendime gelemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…