Ben baktirdim bana 1 ay vermis.....1 ay beklemek lazim cikar mi diye
Samira 8 hafta demis, Cosmo yilbasi demis.
Bana oyle geliyor ki bekleyip bekleyip hava alicam
kime yolladın :)))Bu haftadan itibaren artık bazı şeyleri sonlandırmak isteyecekmişiz. Acaba bu dolunay bu fal baktırma olayımı, sonlandırmama yardımcı olur mu kidiye düşündüm ama yine bu sabah fal gönderdim.
Ben baktirdim bana 1 ay vermis.....1 ay beklemek lazim cikar mi diye
Samira 8 hafta demis, Cosmo yilbasi demis.
Bana oyle geliyor ki bekleyip bekleyip hava alicam
kime yolladın :)))
Bu haftadan itibaren artık bazı şeyleri sonlandırmak isteyecekmişiz. Acaba bu dolunay bu fal baktırma olayımı, sonlandırmama yardımcı olur mu kidiye düşündüm ama yine bu sabah fal gönderdim.
lütfen karamsar olma canım ya:)olacak inşallah
Dolunay bana da vurdu vallahi, haftasonu b.k gibiydim ne yalan soyleyeyim
Kime gonderdin kiz?
yeter be modundayım. Belki düştüğüm durumdan kurtarıverir dolunaycığım. kırk yıl düşünsem ayın dolu tarafından medet umacağım aklıma gelmezdi.
ruhanihisler diye biri. içinden fal bakıyormuş.
Hadi bakalim heyecanla bekliyrm
Rezzan bala beynimi bulandirdi, herkesin dediginin tersini soyleyerek adamin bana pek uygun olmadigi soylemis. Ustelik baslasak bile bir seylere zaman kaybi olur demis..offffff bilemedim yaniKesira da baslangic olabilir ama sonu gorunmuyor demis
El ele verip kafami bulandirdilar
Hadi bakalim heyecanla bekliyrm
Rezzan bala beynimi bulandirdi, herkesin dediginin tersini soyleyerek adamin bana pek uygun olmadigi soylemis. Ustelik baslasak bile bir seylere zaman kaybi olur demis..offffff bilemedim yaniKesira da baslangic olabilir ama sonu gorunmuyor demis
El ele verip kafami bulandirdilar
Banada fal sepetindeki taha ilkay sezen asrin melih melek hepsi olmayacak dilegin dediler benimde moralim bozuldu.ama yinede umudunu yitirme.bunlar sadece fal
Sezen overlokculuga baslasin gibi bir oneri getirmistim ama dikkate almayip fala devam ediyor.
sözüne koptum :))
ya aslında iyi kız ama...fal boyunca elli kere 'canım benim' demese :))
Melek bence duruma gore mantik yurutuyor. Bana gayet kendi dunya gorusune gore sallamisti benceEski sevgililerinden biriyle bir araya gelip evleneceksin demisti ama benim eski sevgilim yok , yani gercekten yok Ani bile bilemeyip sallamis
Taha olumune sallamisti
Ilkay in dedigi hicccccccccccbir sey cikmadiSezen overlokculuga baslasin gibi bir oneri getirmistim ama dikkate almayip fala devam ediyor.
Hicbirine inanma derim, hepsi bana sallayip tutturamadilar, ne ani, ne gecmisi . Falsepeti Samira haric offsayt bence,onlara guvenip is yapma.
kızlar dün haleh ile ilkaya fal baktırdım, ya ilkayın nasıl bi ses tonu var dünyanın en iyi şeylerini sölese bile çıkmasın derim ki tüm kartlarımın ters çıkmaıyla hiç iyi bir şey sölemedi. haleh abla canım ama o kadar tatlı ki dert ortağım benim dedikleri çıkmasa bile benim için herzaman yeri farklı olucak. dünkü falımda da haleh abla eski sevgilimin ben hala sevdiğini ama bana kızgın olduğunu eğer beklersem bu dönemi atlatıp bana geri geleceğini söledi. ben de buaralar başka biriyle olmayı düşünmeye başlamıştım, sonuçta ayrılmamızın üzerinden 4 ay geçti hala bi olumlu dönüş olmadı. arasıra iletişime geçtiğimde kısa kısa cevaplar biz seninle ayrıldık mesafeli olmamız gerektiği fln filan demeler..şimdi bi çocuk var bana çok değer veriyor ben de artık düşünsem mi demeye başladım, ama eğer eski sevgilim gelicekse ben diğerini istemem ki.. kızlar bana bir akıl verin lütfennnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?