Sitede bakiyorum demedi bana cafede bakiyomus
Berrin gercek adi berrin ozbay
Merhaba aranızda yeniyim, ara ara okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı. Çok bunalmış durumdayım, beklemek ve umut verecek bir gelişme yaşanmaması bu süresiz belirsizlik çok zor . Fallara sarıldım. Çoğunlukla gelecekle ilgili umut harici fal yerine nasihat alıyorum. Saydığınız kişilerden bir çoğunu denedim. Bazı sitelere girmiyorum bile artık. Beni şaşırtan 25-30 tl'ye baktırdığım fallardan hayal kırıklıkları. Pembe tablo çiziyorlar. Anladım ki Biraz enerjinizin tutması ve ayrıntı vermek ile alakalı. Kısa soru sorduğum zaman yorum pek sağlıklı gelmedi. Bazı uygun fiyatlı olan yorumculardan daha sağlıklı ve isabetli yorumlar aldım. Kişinin enerjisinin uyuşması ve yorumcuların yoğunluğu saatlerinin denk gelmesi, bunlar etken sanırım. Burda bahsi geçen Selena'yı merak ettim, hangi sitede, genelde meryem , neira ve selena için olumlu olumsuz çok yorum var. Kimi tavsiye edersiniz ? Erkek yorumcuların ikisi hariç hiç içten yorumlar alamadım. Erkek yorumculardan 2 kişi hariç baktırmama kararı aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Bilgehatun ben begenmiştim cnmkizlar ya,tellwe de 15 kredim var,falim nazda ama cekecegim,kime atsam sizce?geysuya baktirmistim,seleneya,klothoyadaa
Kahvesinde birtek ayrıntı vermedim hayatımı sayıp döktü.1 hafta bekledim.ama şimdiye kadar baktrdıklarım arasında en süperiydi..Nazzz hangi falda iyi?
kimlere fali cikti?
o da yok uzakta yazmisBilgehatun ben begenmiştim cnm
yada kalsın nazda ya gelir heralde,bana ilk fali iyiydi,2.si cikmadi..bilmiyorumki ya adam yok atacak..Kahvesinde birtek ayrıntı vermedim hayatımı sayıp döktü.1 hafta bekledim.ama şimdiye kadar baktrdıklarım arasında en süperiydi..
Aynen canım bir yerden sonra tükeniyor bende nazla fal sayfasını kapattım.baktırmıyorum artık bitti.kıytırık kişilere bakrırıp yok yere hem enerji hem para harcıycağıma bıraktım bekliyorum artıkyada kalsın nazda ya gelir heralde,bana ilk fali iyiydi,2.si cikmadi..bilmiyorumki ya adam yok atacak..
Kahvesinde birtek ayrıntı vermedim hayatımı sayıp döktü.1 hafta bekledim.ama şimdiye kadar baktrdıklarım arasında en süperiydi..
Telwe Naazz bende anlık durumda mükemmeldi tavsiye ederimMerhaba aranızda yeniyim, ara ara okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı. Çok bunalmış durumdayım, beklemek ve umut verecek bir gelişme yaşanmaması bu süresiz belirsizlik çok zor . Fallara sarıldım. Çoğunlukla gelecekle ilgili umut harici fal yerine nasihat alıyorum. Saydığınız kişilerden bir çoğunu denedim. Bazı sitelere girmiyorum bile artık. Beni şaşırtan 25-30 tl'ye baktırdığım fallardan hayal kırıklıkları. Pembe tablo çiziyorlar. Anladım ki Biraz enerjinizin tutması ve ayrıntı vermek ile alakalı. Kısa soru sorduğum zaman yorum pek sağlıklı gelmedi. Bazı uygun fiyatlı olan yorumculardan daha sağlıklı ve isabetli yorumlar aldım. Kişinin enerjisinin uyuşması ve yorumcuların yoğunluğu saatlerinin denk gelmesi, bunlar etken sanırım. Burda bahsi geçen Selena'yı merak ettim, hangi sitede, genelde meryem , neira ve selena için olumlu olumsuz çok yorum var. Kimi tavsiye edersiniz ? Erkek yorumcuların ikisi hariç hiç içten yorumlar alamadım. Erkek yorumculardan 2 kişi hariç baktırmama kararı aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Oğuzhan çok sallamasyondu parama acıdım.bide fenomenim evet falan yazmış biosunaFalalemde Kaderciyi veya Oğuzhanı deneyen var mı?
teşekkürler o zaman Kaderciyi bir deneyeyimOğuzhan çok sallamasyondu parama acıdım.bide fenomenim evet falan yazmış biosunaama belki başkasına tutarr bilemem.aşırı uzun ama çok anlamsız bi faldı
nesimeye ne baktırdınız?
Hangi yorumcudan bahsediyorsun?Yaa bu ınsanların ısı gucu mu yok ıstedıklerı kadar fal baktırsınlar ztn bu fesatlıkla,laf tasımaylaa hıc bır zaman mutlu olamazlar bosver laroxummm ..
Cıkmak zorunda degıl kı,o kadının falı burda cogu ınsana cıktı,sevenleride var ztn.
Mesela bana cıkmadı cıkmayada bılır ne var burda sankı kadına ıftıra attık yaptıgı ıs ztn ya cıkar ya cıkmaza bakan bır olay mıllet kafayı yemıs nesıbenınde oyle hayranları var ne zannedıyorlarsa yalakalık yapınca daha cok fal cıkıyor heraldee
Bu arada hergun bır atraksiyon oluyorr bakmıycam formaa yenı ısım gorurum dıye dıyorum kendıme manı olamıyorum
Falsepetindeki Venüsle Falalemdeki Venüs ayni kisilermi? Bilgisi olan varmi
bende bitirdim canımm:) birini hazmetmeden diğerini dinlemekten kafam ambalaj oldu valla kim ne dedi karman çormanımAynen canım bir yerden sonra tükeniyor bende nazla fal sayfasını kapattım.baktırmıyorum artık bitti.kıytırık kişilere bakrırıp yok yere hem enerji hem para harcıycağıma bıraktım bekliyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?