Binnaz Abla

fallara sarılmayın eğlencesine baktırın derim ben. biz çoğumuz soğumuş durumdayız şu aralar. zaten bi şey çıktığı da yok:)
iyi falcı bulmak zor sanalda da gerçekte de. ben enerji işine de çok inanmıyorum bi şekilde anı ve geçmişi biliyorlar fakat gelecek yok denecek kadar az.
neyse ben tellwede baktırdım hep orda da naazz, nesimee ve şu aralar geysu iyi gibi. ben selenayı beğenmedim. serüvene atmadım ama beğenini çok onu da deneyebilirsiniz. bir de yakalayabilirseniz saraylı iyi diyorlar. baktırmadıysanız bunları deneyebilirsiniz

Kahvesinde birtek ayrıntı vermedim hayatımı sayıp döktü.1 hafta bekledim.ama şimdiye kadar baktrdıklarım arasında en süperiydi..
yada kalsın nazda ya gelir heralde,bana ilk fali iyiydi,2.si cikmadi..bilmiyorumki ya adam yok atacak..

yada kalsın nazda ya gelir heralde,bana ilk fali iyiydi,2.si cikmadi..bilmiyorumki ya adam yok atacak..
Aynen canım bir yerden sonra tükeniyor bende nazla fal sayfasını kapattım.baktırmıyorum artık bitti.kıytırık kişilere bakrırıp yok yere hem enerji hem para harcıycağıma bıraktım bekliyorum artık

Telwe Naazz bende anlık durumda mükemmeldi tavsiye ederim
Serüven de çok iyiydi
Telwe bilge hatunu ve ecemide beğenmiştim

Onun dışında falalem meryemide deneyebilirsin

Hangi yorumcudan bahsediyorsun?

bende sıkıldım artık finali serüvenle yapmış bulunmaktayım..
bende bitirdim canımm:) birini hazmetmeden diğerini dinlemekten kafam ambalaj oldu valla kim ne dedi karman çormanım artık değil saraylı , falların sultanı gelse baktırmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…