- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ben meryemi begeniyorum ıkı arkadasıma da baktı olumsuz seyleri de dobra dobra söylüyor analizler geçmiş ve şimdiki durum gayet iyi gelecekte söylediklerinden birkaç şeyde cıktı..Merhaba aranızda yeniyim, ara ara okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı. Çok bunalmış durumdayım, beklemek ve umut verecek bir gelişme yaşanmaması bu süresiz belirsizlik çok zor . Fallara sarıldım. Çoğunlukla gelecekle ilgili umut harici fal yerine nasihat alıyorum. Saydığınız kişilerden bir çoğunu denedim. Bazı sitelere girmiyorum bile artık. Beni şaşırtan 25-30 tl'ye baktırdığım fallardan hayal kırıklıkları. Pembe tablo çiziyorlar. Anladım ki Biraz enerjinizin tutması ve ayrıntı vermek ile alakalı. Kısa soru sorduğum zaman yorum pek sağlıklı gelmedi. Bazı uygun fiyatlı olan yorumculardan daha sağlıklı ve isabetli yorumlar aldım. Kişinin enerjisinin uyuşması ve yorumcuların yoğunluğu saatlerinin denk gelmesi, bunlar etken sanırım. Burda bahsi geçen Selena'yı merak ettim, hangi sitede, genelde meryem , neira ve selena için olumlu olumsuz çok yorum var. Kimi tavsiye edersiniz ? Erkek yorumcuların ikisi hariç hiç içten yorumlar alamadım. Erkek yorumculardan 2 kişi hariç baktırmama kararı aldım. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
fal krizim tuttu gece kaderciye fal attım..eskisini söyledi herkes gibi barısma var dedi..benim falların yönü değişti yine..
ben meryemi begeniyorum ıkı arkadasıma da baktı olumsuz seyleri de dobra dobra söylüyor analizler geçmiş ve şimdiki durum gayet iyi gelecekte söylediklerinden birkaç şeyde cıktı..
kuzum fal alemde yeni yorumcu diye dikkatimi çekti..öylesine dikkatimi çekti yazdıkları 10 lira malum.ben de attım upuzun yorum geldi.işte düşüncelermi falan bildi iki kişi arasında kalacagımı söyledi..bir de eskisinin düşüncelerini söyledi herkesin söylediğini dile getirdi barışma var dedı o da herkes gibi yine dengeler değişti..kaderci kim kız yeni mi düşmüş o da
ben bir yola gidecektim plan vardı sadece gerceklesmemıstı bır turlu gerçekleştiremediğin bir yol var dedı söyledi o yola gıttım sonra birkaç küçük şey daha söyledi.önemli mesele içinde mart sonu nisan sonu da olabilir en geç dedi...meryem çıktı mı cidden duygusuz ya neyi çıktı özel değilse
ben bir yola gidecektim plan vardı sadece gerceklesmemıstı bır turlu gerçekleştiremediğin bir yol var dedı söyledi o yola gıttım sonra birkaç küçük şey daha söyledi.önemli mesele içinde mart sonu nisan sonu da olabilir en geç dedi...
Ay cok merak ettım kımmıs lütfen selena olsun lütfen lütfenkızlar birinin falı çıkmak üzere bende ama kimin olduğunu hatırlamıyorum. onu bulmam lazımmmm
kızlar birinin falı çıkmak üzere bende ama kimin olduğunu hatırlamıyorum. onu bulmam lazımmmm
valla benım basladı gecmıs olaylar tırsıyorumyaa bu fallarda esas konu dışında söylenenler hep çıkıyor anladığım kadarıyla ama ben ne kadar fal baktırdıysam esas konu dışında bir şey demediler yahuBir naira demiş bebek demiş o da çevremde 3 hamile var bu aralar mutlaka doğurur biri
ayyyyy bulllkızlar birinin falı çıkmak üzere bende ama kimin olduğunu hatırlamıyorum. onu bulmam lazımmmm
valla benım basladı gecmıs olaylar tırsıyorum
Hangi yorumcudan bahsediyorsun?
Ecem 23 yada serüven olabilirmi kuzum??kızlar birinin falı çıkmak üzere bende ama kimin olduğunu hatırlamıyorum. onu bulmam lazımmmm
kızlar araştırıyorum şuantellweden biri değil orda baktırdığım falları kontrol ettim şimdi falaleme geçiyorum
nazzzz a atarak jubilemi yapmis bulunuyorum
son falim artik oda kac gün sonra gelir belirsiz
Audrey hiç çıkan bişeyi oldumu sana canım??cok bekletıyor thalıximama yorumu guzeldı bende ınsallah sende begenırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?