Binnaz Abla

fal krizim tuttu gece kaderciye fal attım..eskisini söyledi herkes gibi barısma var dedi..benim falların yönü değişti yine..

ben meryemi begeniyorum ıkı arkadasıma da baktı olumsuz seyleri de dobra dobra söylüyor analizler geçmiş ve şimdiki durum gayet iyi gelecekte söylediklerinden birkaç şeyde cıktı..

kaderci kim kız yeni mi düşmüş o da
kuzum fal alemde yeni yorumcu diye dikkatimi çekti..öylesine dikkatimi çekti yazdıkları 10 lira malum.ben de attım upuzun yorum geldi.işte düşüncelermi falan bildi iki kişi arasında kalacagımı söyledi..bir de eskisinin düşüncelerini söyledi herkesin söylediğini dile getirdi barışma var dedı o da herkes gibi yine dengeler değişti..

meryem çıktı mı cidden duygusuz ya neyi çıktı özel değilse
ben bir yola gidecektim plan vardı sadece gerceklesmemıstı bır turlu gerçekleştiremediğin bir yol var dedı söyledi o yola gıttım sonra birkaç küçük şey daha söyledi.önemli mesele içinde mart sonu nisan sonu da olabilir en geç dedi...

yaa bu fallarda esas konu dışında söylenenler hep çıkıyor anladığım kadarıyla ama ben ne kadar fal baktırdıysam esas konu dışında bir şey demediler yahu Bir naira demiş bebek demiş o da çevremde 3 hamile var bu aralar mutlaka doğurur biri

valla benım basladı gecmıs olaylar tırsıyorum

valla benım basladı gecmıs olaylar tırsıyorum

tırsma hayatım ne için baktırıyoruz o kadar para bayıldık çıkıversin, bakarsın kalbin kimden yana onu seçersin

verdiğin tavsiyeye tüküreyim baldankabak mantığınla sec hayatım valla kalple seciyoruz da noluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…