- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
ay valla cıkıyorsa cıksın fallar cıkmıyorsa yok yani atlayacagım bir yerdentırsma hayatım ne için baktırıyoruz o kadar para bayıldık çıkıversin, bakarsın kalbin kimden yana onu seçersin
verdiğin tavsiyeye tüküreyim baldankabakmantığınla sec hayatım valla kalple seciyoruz da noluyor
Audrey hiç çıkan bişeyi oldumu sana canım??
ahhahayy hiç güleceğim yoktu kopardın beni gece gecekaderci kim kız yeni mi düşmüş o da
meryem beni eskisiyle barıstırmıs baskası bilsin meryemi severim ama kadın nuh diyor eskisi diyor biscolatamı ıstememe engel oluyorşey ben de meryem bilsin istiyorum
sanki içeriye yeni düşmüş gibi diğer tabiri kullanmak istemedimahhahayy hiç güleceğim yoktu kopardın beni gece gece
kader kurbanısanki içeriye yeni düşmüş gibi diğer tabiri kullanmak istemedimbizim kogusta yeni bacım
haydi sor sor sor ay söylekızlar hazır mıyız kazananı açıklıyorummm
ay kuzu ne cıktı söyle bakim :))))) valla baktırmadım ona şimdi dürtüklüyor şeytankızlar kazananımız ester kira hiç biriniz doğru tahmin edemediniz üzgünüm benim de aklıma bile gelmezdi onun falının çıkıcağı ama hayat işte
kızlar kazananımız ester kira hiç biriniz doğru tahmin edemediniz üzgünüm benim de aklıma bile gelmezdi onun falının çıkıcağı ama hayat işte
cok bekletıyor thalıximama yorumu guzeldı bende ınsallah sende begenırsın
kızlar kazananımız ester kira hiç biriniz doğru tahmin edemediniz üzgünüm benim de aklıma bile gelmezdi onun falının çıkıcağı ama hayat işte
aman sakın sakın dürtüklemesin tatlım yaay kuzu ne cıktı söyle bakim :))))) valla baktırmadım ona şimdi dürtüklüyor şeytan
ayyyy ben ona aylar önce baktırmıştım o zamanlar yeniydim bu alemde:) sesli yorumun silineceğini bilmediğimden indirmemiştim.. gördünmü kaderin cilvesini ne dediydiki aceppp..ama tutarlıydı onu hatırlıyorum gerisi kayıppppay kuzu ne cıktı söyle bakim :))))) valla baktırmadım ona şimdi dürtüklüyor şeytan
aman sakın sakın dürtüklemesin tatlım ya
taa aralık ayında baktırmışım kendisine bana demiş ki bahara doğru birisi olucak ama hayatında biri var şuan ve şu şu şu yönlerden onun için yanlış bi birliktelik hayatındaki kişi ve karar vericeksin onunla ilgili demiş cidden öyle bi durum oluşmaya başladı bende ve biraz araştırma da yaptım sevgilisiyle ilişkileri hakkında cidden ester kiranın söylediği yönlerden uyumsuzlukları var şaşkınım
bende baktırmıştım canım sanal falda yeniyken ama falı indirmediğim için silindi gitti:))) ama tutarlıydı onun falı öyle hatırlıyorum sen tarotmu atmıştın..ben kahve atmıştımkızlar kazananımız ester kira hiç biriniz doğru tahmin edemediniz üzgünüm benim de aklıma bile gelmezdi onun falının çıkıcağı ama hayat işte
aslında epey kişi dedi arkadaşlarından beğenenler var filan diye ama hiç böyle yakınlaşıcak belli edicek ya da o tarz detay veren olmamıştıanaamm bilmiş ya kadın bayaaaAy faturam devretsin de atayım bari Peki meryoş filan hiç yeni biri olabilir hayatında demedi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?