Binnaz Abla

ay valla cıkıyorsa cıksın fallar cıkmıyorsa yok yani atlayacagım bir yerden

Audrey hiç çıkan bişeyi oldumu sana canım??

canım bana seruvenın falı cıktı,eskılerden melek cıkardı artık gırmıyor ..
su andakı durumumdada hepsı aynı seyı dıyorlar acıkcası rezzan olsun,nazz,ecem,geysu,saraylı hepsıı hepsıı
ama en son baktırdıklarımdan en cok ecem23'u begendım, baya detay bılmıss su anda beklemedeyım bakalım zamanlar fark edıyor bı o kadar bırlesmıslercesıne aynı seyı dıyorlar bı kac tane farklı yorum vardı onlarda ztn oyle ıyı falcılar degıldı aramızdan tutuurdukları olmayanlar ..

Bu falları bız bosa baktırıyoruz.Bızım karsıdaki için sana dönmeyecek diyen birkaç falcı abilerim ablalarım o son gorusmemız olduktan sonra kafaya dank etmıs bır seyler dıyorlar ama ortada ne gelen var ne gıden dıyecegım eski olaylar hafiften kendını gostermeye basladı..ama dedigim gibi mart sonu nısan sonu da olabilir demişlerdi..benim hayatıma tam biri girer tamam derim eskisi cıkar karsıma ikilemde kalırım falların yönü de bu evrede zaten olan yine duygusuza oluyor

kızlar kazananımız ester kira hiç biriniz doğru tahmin edemediniz üzgünüm benim de aklıma bile gelmezdi onun falının çıkıcağı ama hayat işte

ınsallahh guzell seyler cıkmıstırr canımm benımmm ...
ester aynı zamanda kirazeee kuzum =)) o kadının enerjısını severım genelde telwede atarım ama,şırındır baya banada dedılerı cıksa yaa ohhhhh

ay kuzu ne cıktı söyle bakim :))))) valla baktırmadım ona şimdi dürtüklüyor şeytan
aman sakın sakın dürtüklemesin tatlım ya
taa aralık ayında baktırmışım kendisine bana demiş ki bahara doğru birisi olucak ama hayatında biri var şuan ve şu şu şu yönlerden onun için yanlış bi birliktelik hayatındaki kişi ve karar vericeksin onunla ilgili demiş cidden öyle bi durum oluşmaya başladı bende ve biraz araştırma da yaptım sevgilisiyle ilişkileri hakkında cidden ester kiranın söylediği yönlerden uyumsuzlukları var şaşkınım

ay kuzu ne cıktı söyle bakim :))))) valla baktırmadım ona şimdi dürtüklüyor şeytan
ayyyy ben ona aylar önce baktırmıştım o zamanlar yeniydim bu alemde:) sesli yorumun silineceğini bilmediğimden indirmemiştim.. gördünmü kaderin cilvesini ne dediydiki aceppp..ama tutarlıydı onu hatırlıyorum gerisi kayıpppp

anaamm bilmiş ya kadın bayaaa Ay faturam devretsin de atayım bari Peki meryoş filan hiç yeni biri olabilir hayatında demedi mi ?

kızlar kazananımız ester kira hiç biriniz doğru tahmin edemediniz üzgünüm benim de aklıma bile gelmezdi onun falının çıkıcağı ama hayat işte
bende baktırmıştım canım sanal falda yeniyken ama falı indirmediğim için silindi gitti:))) ama tutarlıydı onun falı öyle hatırlıyorum sen tarotmu atmıştın..ben kahve atmıştım

anaamm bilmiş ya kadın bayaaa Ay faturam devretsin de atayım bari Peki meryoş filan hiç yeni biri olabilir hayatında demedi mi ?
aslında epey kişi dedi arkadaşlarından beğenenler var filan diye ama hiç böyle yakınlaşıcak belli edicek ya da o tarz detay veren olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…