Binnaz Abla

aynen ve epey seneler süren bi birliktelik... 5 senedir tanıyorum ben kendisini hazırlıkta aynı sınıftaydık üniversitede o zaman vardı düşün hala var

canım uzak dur o zaman
5 sene ne demek ya
bıde ben boyle seylere cok ınanıırım sevgılısı varken sana asılan adam senı elde ettıkten sonrada aynı b.k yer bu nettır yanı :S

canım uzak dur o zaman
5 sene ne demek ya
bıde ben boyle seylere cok ınanıırım sevgılısı varken sana asılan adam senı elde ettıkten sonrada aynı b.k yer bu nettır yanı :S
aynı şekilde düşünüyorum. sevgilisini senin için terkeden biri yarın öbür gün seni de başka biri için terkeder.
sadece fal çıktı diye heyecanlandım zaten hiç aklımda yüz vermek gibi bi düşünce yok kendisine

kızlaaarr sesli yorum yok ama soru cevap kısmına baktım şimdi esterle ne yazışmışız diyee:) sosyal ortamımı değiştirdiğimi bilmiş veee çoğuyla aynı tarihi vermiş asıl konuda----->2015 in 2.yarısı

Daha guzel seyler cıksın ınsallah,erkek mılletı deyıp gecıyoruzzz ..
bılmıs ama hatunnn,aferınnn dedıgım gıbı enerjısını severım o kadının ..
kısacası ,cıkan falın bıle olması basarı kuzum tebrıklerr

böyle olaylar duydukça ya da yaşadıkça erkek milletinden iyice soğuyorum nefret ediyorum ya düşünsene 6-7 senelik bi ilişkin var artık aile gibi olmuşsunuz ailenle tanıştırmışsın falan ama o gidiyo başkalarının peşinde.. erkeklerden bi halt olmaz bu gibi durumlarda kadınların birbirini kollaması gerektiğine inanıyorum. kendini diğerinin yerine koyarak öyle bi adama kanmamalılar konuşmamalılar

Bence bilebilir, enerjisi sizle tutmuş demektir, kim bu ne falı attınız, ne zaman özel değilse bende denemek isterim ?
fal sepeti zeusa baktırmıştım, ilinci baktırışım hatta iki farklı ayda baktırmıştım ve ruh halim düşüncelerim hep değişikti en ince ayrıntısına kadar rüyalarıma kadar bilmişti bilmiyorum kafam karıştı

Kirazeyi ben de severim. Bana falı çıkanlardan hemde tarihi tarihine

ben karsı tarafın duygularını bılıyorum dusuncelerını korkularını su ana kadar baktırdıgım fallar dunde dahil yine aynı yönde..sevgisi var bana gelmeye korkuyor hala ıt gıbı sevıyor acıkcası..ama tekrar uzulmekten korkuyor cok korkuttum onu kendı de dıyordu...o yüzden biliyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…