katina atmışım canımbende baktırmıştım canım sanal falda yeniyken ama falı indirmediğim için silindi gitti:))) ama tutarlıydı onun falı öyle hatırlıyorum sen tarotmu atmıştın..ben kahve atmıştım
valla söyleyen söylüyor biliyorlar...kızlar bir falcı bizim duygu ve düşüncelerimizi en ayrıntısına kadar biliyorsa, karşı taraftaki insanın düşünceleriini de o şekilde doğru bilir mi?
bu yakınlasan cocugun sevgılısımı varaslında epey kişi dedi arkadaşlarından beğenenler var filan diye ama hiç böyle yakınlaşıcak belli edicek ya da o tarz detay veren olmamıştı
aynen ve epey seneler süren bi birliktelik... 5 senedir tanıyorum ben kendisini hazırlıkta aynı sınıftaydık üniversitede o zaman vardı düşün hala varbu yakınlasan cocugun sevgılısımı var
aynen ve epey seneler süren bi birliktelik... 5 senedir tanıyorum ben kendisini hazırlıkta aynı sınıftaydık üniversitede o zaman vardı düşün hala var
aynı şekilde düşünüyorum. sevgilisini senin için terkeden biri yarın öbür gün seni de başka biri için terkeder.canım uzak dur o zaman
5 sene ne demek ya
bıde ben boyle seylere cok ınanıırım sevgılısı varken sana asılan adam senı elde ettıkten sonrada aynı b.k yer bu nettır yanı :S
nasıl yani bizim duygularımız ayrıntılı biliyorsa karşı tarafı da bilirler mi?valla söyleyen söylüyor biliyorlar...
kızlar bir falcı bizim duygu ve düşüncelerimizi en ayrıntısına kadar biliyorsa, karşı taraftaki insanın düşünceleriini de o şekilde doğru bilir mi?
biliyorlarnasıl yani bizim duygularımız ayrıntılı biliyorsa karşı tarafı da bilirler mi?
aynı şekilde düşünüyorum. sevgilisini senin için terkeden biri yarın öbür gün seni de başka biri için terkeder.
sadece fal çıktı diye heyecanlandım zaten hiç aklımda yüz vermek gibi bi düşünce yok kendisine
böyle olaylar duydukça ya da yaşadıkça erkek milletinden iyice soğuyorum nefret ediyorum ya düşünsene 6-7 senelik bi ilişkin var artık aile gibi olmuşsunuz ailenle tanıştırmışsın falan ama o gidiyo başkalarının peşinde.. erkeklerden bi halt olmaz bu gibi durumlarda kadınların birbirini kollaması gerektiğine inanıyorum. kendini diğerinin yerine koyarak öyle bi adama kanmamalılar konuşmamalılarDaha guzel seyler cıksın ınsallah,erkek mılletı deyıp gecıyoruzzz..
bılmıs ama hatunnn,aferınnn dedıgım gıbı enerjısını severım o kadının ..
kısacası ,cıkan falın bıle olması basarı kuzum tebrıklerr
fal sepeti zeusa baktırmıştım, ilinci baktırışım hatta iki farklı ayda baktırmıştım ve ruh halim düşüncelerim hep değişikti en ince ayrıntısına kadar rüyalarıma kadar bilmişti bilmiyorum kafam karıştıBence bilebilir, enerjisi sizle tutmuş demektir, kim bu ne falı attınız, ne zaman özel değilse bende denemek isterim ?
özel değilse sorabilir miyim başına herhani bir şey geldi mi yani fal baktırmışsındır karşı taraftaki insanın duygularını söylemiştir sonradan doğru olduğunu anlamışsındır öyle bir şey oldu mu?biliyorlar
Kirazeyi ben de severim. Bana falı çıkanlardan hemde tarihi tarihineınsallahh guzell seyler cıkmıstırr canımm benımmm ...
ester aynı zamanda kirazeee kuzum =)) o kadının enerjısını severım genelde telwede atarım ama,şırındır baya banada dedılerı cıksa yaa ohhhhh
Kirazeyi ben de severim. Bana falı çıkanlardan hemde tarihi tarihine
greyımmm bızım frekanslar aynııKirazeyi ben de severim. Bana falı çıkanlardan hemde tarihi tarihine
Bence de biraz bekleeee.. Çok fal attın sen bu günlerde canımBunu da duyduktan sonra an itibariyle online fal piyasasına ani dönüş yaptım ama ayda tek fal nisan ayı goes to kiraze o zaman
ben karsı tarafın duygularını bılıyorum dusuncelerını korkularını su ana kadar baktırdıgım fallar dunde dahil yine aynı yönde..sevgisi var bana gelmeye korkuyor hala ıt gıbı sevıyor acıkcası..ama tekrar uzulmekten korkuyor cok korkuttum onu kendı de dıyordu...o yüzden biliyorlar..özel değilse sorabilir miyim başına herhani bir şey geldi mi yani fal baktırmışsındır karşı taraftaki insanın duygularını söylemiştir sonradan doğru olduğunu anlamışsındır öyle bir şey oldu mu?
Aynen audrey ya. Bu sayede birimiz baktırıp beğenmiyorsak en azından birimizi kurtarmış oluyoruz boşuna fal atmaktangreyımmm bızım frekanslar aynıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?