Binnaz Abla

Ama bu sevgisini o söylemedi öyle mi ? fallar genelde hep paralel çıkıyor o yüzden emin olamıyorum ya da ben çok şüpheciyim

oooooww kiraze olduğunu bilmiyodum bi arada kirazeyi arıyodum yana yana ben..gerek yokmuş estere atarım tekrar ozaman uzun bir ara verdikten sonra :))

Ama bu sevgisini o söylemedi öyle mi ? fallar genelde hep paralel çıkıyor o yüzden emin olamıyorum ya da ben çok şüpheciyim
karsımdaki insan beni seviyor herkese diyor zaten ama hayatında baskası var..o kızı bana dönmemek için hayatında tutuyor ve aldatıyor..

Kizlar ben benimkinin tepkisini olcmek icin birsey yaptim bu beni faceden engllmsti.bnde bugun yeni face actim kendi adimla bu bi grup kurmus kpss ile ilgili yalandan ona basvurdum.beni onaylamis.cok sasirdim.

sen aradinmi onu hic blkide senden bir adim bekliyodur
ben adım attım kuzum ama hatam coktu ofkeliydi nefretini kustu resmen ben sessiz kaldım hastanelik olduk ıkımızde ben baskasıyla gorustum o o kızı aldı hayatına...

benimki de beni başka bi kız için terketti ne güzel
kızlar beni de erkek gibi bi kız için.. aslında terk etmedi.. sevgiydi,ama bıraktı.. o kız futbol oynuyordu. yürüyüşü erkek gibiydi.. beni severken böyle yaptı.. bense hala umut arıyorum,kendime baksam ne kadar bakım yapsam da hala canım yanıyor. aman yaa açtım ağzımı yine.. sahi geçenki gibi şubat,mart kişilerine ne oldu? nazzz tuttu mu? lovehurts'a baktıran var mı kızlar? canımı yaktı.. ilişkisinde sorun yok dedi... seviyorlar birbirlerini dedi. ruhbal'a bakıtrdım,tugrulmelih'e,saruman'a,seninfalcin'a,medyumserkanhoca'ya.. kredi yükleyip ben de atıcam selena ya su falı.. bunlara baktıran var mı? ha bir de

ben geri dönsün istemiyorum sürünsün istiyorum açıkcası bu duygularımı bilen de serüvendi intikam istiyosun onun acı çekmesi geri dönmesinden daha mutlu eder seni ama yapma böyle hissetmene izin verme demişti

falaleme maıl atarsan eskı falını arşivden buluyolar bende bılmıyodum sılındıgını gecen maıl atıp ıstedım buldurlar

benimki de beni başka bi kız için terketti ne güzel
Benimki durup dUrurken gitti kiz varsada bilmiyom :S
Ruhbala bnde bktrmist m.sarumanada

S
Bende intikam istiyom ama nedense aci ceken benim serüvos zaten o kitabi bize verse iyi olurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…