Ama bu sevgisini o söylemedi öyle mi ? fallar genelde hep paralel çıkıyor o yüzden emin olamıyorum ya da ben çok şüpheciyimben karsı tarafın duygularını bılıyorum dusuncelerını korkularını su ana kadar baktırdıgım fallar dunde dahil yine aynı yönde..sevgisi var bana gelmeye korkuyor hala ıt gıbı sevıyor acıkcası..ama tekrar uzulmekten korkuyor cok korkuttum onu kendı de dıyordu...o yüzden biliyorlar..
oooooww kiraze olduğunu bilmiyodum bi arada kirazeyi arıyodum yana yana ben..gerek yokmuş estere atarım tekrar ozaman uzun bir ara verdikten sonra :))ınsallahh guzell seyler cıkmıstırr canımm benımmm ...
ester aynı zamanda kirazeee kuzum =)) o kadının enerjısını severım genelde telwede atarım ama,şırındır baya banada dedılerı cıksa yaa ohhhhh
Bence de biraz bekleeee.. Çok fal attın sen bu günlerde canım
Cnm mesela doner dedigi donuyomuKirazeyi ben de severim. Bana falı çıkanlardan hemde tarihi tarihine
karsımdaki insan beni seviyor herkese diyor zaten ama hayatında baskası var..o kızı bana dönmemek için hayatında tutuyor ve aldatıyor..Ama bu sevgisini o söylemedi öyle mi ? fallar genelde hep paralel çıkıyor o yüzden emin olamıyorum ya da ben çok şüpheciyim
nerde ler bunlaroooooww kiraze olduğunu bilmiyodum bi arada kirazeyi arıyodum yana yana ben..gerek yokmuş estere atarım tekrar ozaman uzun bir ara verdikten sonra :))
sen aradinmi onu hic blkide senden bir adim bekliyodurkarsımdaki insan beni seviyor herkese diyor zaten ama hayatında baskası var..o kızı bana dönmemek için hayatında tutuyor ve aldatıyor..
ben adım attım kuzum ama hatam coktu ofkeliydi nefretini kustu resmen ben sessiz kaldım hastanelik olduk ıkımızde ben baskasıyla gorustum o o kızı aldı hayatına...sen aradinmi onu hic blkide senden bir adim bekliyodur
Bnmkide ayni katir resmen .ben adım attım kuzum ama hatam coktu ofkeliydi nefretini kustu resmen ben sessiz kaldım hastanelik olduk ıkımızde ben ayni başkasıyla gorustum o o kızı aldı hayatına...
benimki de beni başka bi kız için terketti ne güzelBnmkide ayni katir resmen .
kızlar beni de erkek gibi bi kız için.. aslında terk etmedi.. sevgiydi,ama bıraktı.. o kız futbol oynuyordu. yürüyüşü erkek gibiydi.. beni severken böyle yaptı.. bense hala umut arıyorum,kendime baksam ne kadar bakım yapsam da hala canım yanıyor. aman yaa açtım ağzımı yine.. sahi geçenki gibi şubat,mart kişilerine ne oldu? nazzz tuttu mu? lovehurts'a baktıran var mı kızlar? canımı yaktı.. ilişkisinde sorun yok dedi... seviyorlar birbirlerini dedi. ruhbal'a bakıtrdım,tugrulmelih'e,saruman'a,seninfalcin'a,medyumserkanhoca'ya.. kredi yükleyip ben de atıcam selena ya su falı.. bunlara baktıran var mı? ha bir debenimki de beni başka bi kız için terketti ne güzel
ben geri dönsün istemiyorum sürünsün istiyorum açıkcası bu duygularımı bilen de serüvendi intikam istiyosun onun acı çekmesi geri dönmesinden daha mutlu eder seni ama yapma böyle hissetmene izin verme demiştikızlar beni de erkek gibi bi kız için.. aslında terk etmedi.. sevgiydi,ama bıraktı.. o kız futbol oynuyordu. yürüyüşü erkek gibiydi.. beni severken böyle yaptı.. bense hala umut arıyorum,kendime baksam ne kadar bakım yapsam da hala canım yanıyor. aman yaa açtım ağzımı yine.. sahi geçenki gibi şubat,mart kişilerine ne oldu? nazzz tuttu mu? lovehurts'a baktıran var mı kızlar? canımı yaktı.. ilişkisinde sorun yok dedi... seviyorlar birbirlerini dedi. ruhbal'a bakıtrdım,tugrulmelih'e,saruman'a,seninfalcin'a,medyumserkanhoca'ya.. kredi yükleyip ben de atıcam selena ya su falı.. bunlara baktıran var mı? ha bir de
falaleme maıl atarsan eskı falını arşivden buluyolar bende bılmıyodum sılındıgını gecen maıl atıp ıstedım buldurlarayyyy ben ona aylar önce baktırmıştım o zamanlar yeniydim bu alemde:) sesli yorumun silineceğini bilmediğimden indirmemiştim.. gördünmü kaderin cilvesini ne dediydiki aceppp..ama tutarlıydı onu hatırlıyorum gerisi kayıpppp
Benimki durup dUrurken gitti kiz varsada bilmiyombenimki de beni başka bi kız için terketti ne güzel
Ruhbala bnde bktrmist m.sarumanadakızlar beni de erkek gibi bi kız için.. aslında terk etmedi.. sevgiydi,ama bıraktı.. o kız futbol oynuyordu. yürüyüşü erkek gibiydi.. beni severken böyle yaptı.. bense hala umut arıyorum,kendime baksam ne kadar bakım yapsam da hala canım yanıyor. aman yaa açtım ağzımı yine.. sahi geçenki gibi şubat,mart kişilerine ne oldu? nazzz tuttu mu? lovehurts'a baktıran var mı kızlar? canımı yaktı.. ilişkisinde sorun yok dedi... seviyorlar birbirlerini dedi. ruhbal'a bakıtrdım,tugrulmelih'e,saruman'a,seninfalcin'a,medyumserkanhoca'ya.. kredi yükleyip ben de atıcam selena ya su falı.. bunlara baktıran var mı? ha bir de
Bende intikam istiyom ama nedense aci ceken benimben geri dönsün istemiyorum sürünsün istiyorum açıkcası bu duygularımı bilen de serüvendi intikam istiyosun onun acı çekmesi geri dönmesinden daha mutlu eder seni ama yapma böyle hissetmene izin verme demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?