- 30 Ocak 2014
- 4.940
- 10.692
- 408
nasıldı? bildiler mi anı ablaBenimki durup dUrurken gitti kiz varsada bilmiyom:S
Ruhbala bnde bktrmist m.sarumanada
Ablami yas kac senin ? Pembeci geldiler bnanasıldı? bildiler mi anı abla
Bende 1918:)) anı bilemediler mi yani( aslında benim yaşadığım üzüntüler karşımdaydı.. bilmiyorum yaa napsak
ben begenmedimBende 19ablan sayilirim
lovehurts'a baktırdın mı? :))ben begenmedim
fal sepeti zeusa baktırmıştım, ilinci baktırışım hatta iki farklı ayda baktırmıştım ve ruh halim düşüncelerim hep değişikti en ince ayrıntısına kadar rüyalarıma kadar bilmişti bilmiyorum kafam karıştı
Forumda ismi hiç geçmedi ama mutlaka deneyeceğim inceledim çok tecrübeli ve çok güzel yorumları var.Denemediysen Rezzanı mutlaka denemelisin jasmine
Evet bana dediği oldu :)Cnm mesela doner dedigi donuyomu
ester kıra hangı sıtedeEvet bana dediği oldu :)
Falalemde.. Tellwede kiraze12 yle aynı kişi diye biliyorumBu
ester kıra hangı sıtede
Kızlar ya, ben belki de bi milyonuncu kez eski erkek arkadaşımın yenisiyle mutluluğuna şahit oldum bu gün. Bi allahın kulu da demedi o mutlu sevgilisini seviyor diye. Kesira sirel söyledi bi tek bi de kurtuluş. Diğerlerine kalsa ohooo o kız kimdi ki. Ama işte, zaten onu değil beni sevse, yanında ben olurdum dimi. Yazık o kdr parama umuduma vallahi kızlar.
Erkek arkadasınla nasıl ayrıldın bılmıyorum ama benım hayatımda bırı olda eskı sevgılımı gorsem dunyanın en mutlu ınsanı rolu yaparım yanı hıc kusura bakmasın :)) catlada patla der gıbı yanımdakıne dahada sıkı sarılırım bırde boyle dusun bence canımsorunu nasıl soruyosun canım merak ettim:) çünkü bence falcıları soruyu soruş tarzı etkiliyo. yani mesela o kişiyi istediğini hissettirecek tarzda sorunca daha pozitif yorum geliyor. ben bunu fark edince, olmasa da olur havasında sormaya başladım- ki aslında öyle de zaten- negatif yorumlar da aldım. yoksa biliyolar bu kıza seni sevmiyor desem düşük verir o yüzden de dönücek diyolar. hiç birimiz tanımadığımız bir yeni erkeği duymak istemiyoruz falımızda. hep eskiler için baktırıyoruz. e onlarda çözmüşler bizi nabza göre şerbet:)
ben de artık öyleyim. sadece genel aşk ve iş diyorum bayadır.soru sorarken hic detay vermiyorum sadece gerekli bilgileri veriyorum..
bilen bilmeyen o zaman ortaya cikiyor
yok ben görmedim karıştırdın canım sanırım. arkadaş görmüş ya onu alıntıladım:)Erkek arkadasınla nasıl ayrıldın bılmıyorum ama benım hayatımda bırı olda eskı sevgılımı gorsem dunyanın en mutlu ınsanı rolu yaparım yanı hıc kusura bakmasın :)) catlada patla der gıbı yanımdakıne dahada sıkı sarılırım bırde boyle dusun bence canım
Bende loveMeKyrenia ya dedım canımda yanlıs yere yazdım sanırım:))yok ben görmedim karıştırdın canım sanırım. arkadaş görmüş ya onu alıntıladım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?