Binnaz Abla

18:)) anı bilemediler mi yani( aslında benim yaşadığım üzüntüler karşımdaydı.. bilmiyorum yaa napsak

Zeus Erkek yorumcu değilmi ? erkek yorumculardan çekinir oldum. Falalemdeki Mert ve Oğuzhan dışında hiç baktırasım yok. Bayan olarak Meryem ve Naira çok tutarlı ve isabetliler. Mert'i Online yakalamak zor, Naira çok farklı Pembeci değil, şıp diye söylemek istemediğim bir ayrıntıyı bildi, ısrarcıydı doğruluğunda bu hoşuma gitti, Naira Katina'da gördüğüm en başarılı yorumculardan. Açıkçası 25 Tl olan fallarım Naira'nın yarısı kadar isabetli değil. Sesli yorumda çok başarılı ve samimi. Fal alemdeki Oğuzhan bana koca sayfa dolusu bir kahve falı baktı. Çok ayrıntılı, net bide acayip açıklamalı bakıyor nesneler görüyor, açıklıyor. Birkaç harf söyledi hepsinin kişilik kimliklerini döktü hepsi doğruydu.Verdiği Tarihler yakın tarihler ama biri şimdiden tuttu. Birde 2 yıldır ayrı olduğum eski eşimle nikahlı olduğumu bildi. Katina attım onda da çok iyiydi, detaylı ve başarılı. Meryem çok istikrarlı, bilemedikleri çıkıyor, ama sorduğum soru ile ilgili olanlarda net ve doğru oluyor. Selena'yı çok merak ediyorum. Muhtemelen onada baktıracağım hastalık gibi burada yorumları okuyup merak ediyorum. Ama selena hakkında olumsuz yorumlarda kafamı karıştırdı ..

Kızlar ya, ben belki de bi milyonuncu kez eski erkek arkadaşımın yenisiyle mutluluğuna şahit oldum bu gün. Bi allahın kulu da demedi o mutlu sevgilisini seviyor diye. Kesira sirel söyledi bi tek bi de kurtuluş. Diğerlerine kalsa ohooo o kız kimdi ki. Ama işte, zaten onu değil beni sevse, yanında ben olurdum dimi. Yazık o kdr parama umuduma vallahi kızlar.

Ester kira mııııı

Hemen bana baktığı falı tekrar dinleyeyeyim bakalım ne demiş

sorunu nasıl soruyosun canım merak ettim:) çünkü bence falcıları soruyu soruş tarzı etkiliyo. yani mesela o kişiyi istediğini hissettirecek tarzda sorunca daha pozitif yorum geliyor. ben bunu fark edince, olmasa da olur havasında sormaya başladım- ki aslında öyle de zaten- negatif yorumlar da aldım. yoksa biliyolar bu kıza seni sevmiyor desem düşük verir o yüzden de dönücek diyolar. hiç birimiz tanımadığımız bir yeni erkeği duymak istemiyoruz falımızda. hep eskiler için baktırıyoruz. e onlarda çözmüşler bizi nabza göre şerbet:)

Erkek arkadasınla nasıl ayrıldın bılmıyorum ama benım hayatımda bırı olda eskı sevgılımı gorsem dunyanın en mutlu ınsanı rolu yaparım yanı hıc kusura bakmasın :)) catlada patla der gıbı yanımdakıne dahada sıkı sarılırım bırde boyle dusun bence canım

yok ben görmedim karıştırdın canım sanırım. arkadaş görmüş ya onu alıntıladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…