sorunu nasıl soruyosun canım merak ettim:) çünkü bence falcıları soruyu soruş tarzı etkiliyo. yani mesela o kişiyi istediğini hissettirecek tarzda sorunca daha pozitif yorum geliyor. ben bunu fark edince, olmasa da olur havasında sormaya başladım- ki aslında öyle de zaten- negatif yorumlar da aldım. yoksa biliyolar bu kıza seni sevmiyor desem düşük verir o yüzden de dönücek diyolar. hiç birimiz tanımadığımız bir yeni erkeği duymak istemiyoruz falımızda. hep eskiler için baktırıyoruz. e onlarda çözmüşler bizi nabza göre şerbet:)
sadece eski erkek arkadaşım için baktırıyorum diyorum kızlarsoru sorarken hic detay vermiyorum sadece gerekli bilgileri veriyorum..
bilen bilmeyen o zaman ortaya cikiyor
ben eski sevgilim adına fal attım onun bilgileriyle Falalem Meryem herşeyi saydı döktü sanki çocuğu tanıyomuş gibi. şok oldum..bu arada hesabı onun adına açtım yaani alakasız yeni bir hesaptan baktırdım beni tanımıyordu..kızlar bir falcı bizim duygu ve düşüncelerimizi en ayrıntısına kadar biliyorsa, karşı taraftaki insanın düşünceleriini de o şekilde doğru bilir mi?
zeus benim sanalda ilk baktırdığım kişiydi ve herşeyi bilmişti.katinadada kahvedede çok beğenmiştim.ama çok beğenen yokfal sepeti zeusa baktırmıştım, ilinci baktırışım hatta iki farklı ayda baktırmıştım ve ruh halim düşüncelerim hep değişikti en ince ayrıntısına kadar rüyalarıma kadar bilmişti bilmiyorum kafam karıştı
Kurtulusu allah almasın banada suan seni düşünmüo içinde duygusu var ama mantıgı uymuo dedi:/ doğru gibi..sadece eski erkek arkadaşım için baktırıyorum diyorum kızlar
zeus benim sanalda ilk baktırdığım kişiydi ve herşeyi bilmişti.katinadada kahvedede çok beğenmiştim.ama çok beğenen yok
hatta sallıyor diyen çok ama bende çok isabetliydi
dün alex e mesaj attım fallar ters döndü ya benim yine o da yarım kalan şeyler var görürsün şeklinde konustu.bende bitti dedim yarım kalmıs dedi keske meryeme ataydımben eski sevgilim adına fal attım onun bilgileriyle Falalem Meryem herşeyi saydı döktü sanki çocuğu tanıyomuş gibi. şok oldum..bu arada hesabı onun adına açtım yaani alakasız yeni bir hesaptan baktırdım beni tanımıyordu..
umutsuz ev kadını modunda bır cevap hahaBende 19ablan sayilirim
yavrum eski sevgilin için iç yeni hesap ac onun adını falan yaz o hesaba falı onun adına at bu kadar.kadın zaten fala falan bakmıyorum dedı.dün baska arkadasıma yaptık bunu ona da söyledi takır takır her şeyi.ben senin şu meryeme yaptığından yapmak istiyorum başkası adına fal atmak istiyorum. Şimdi erkek miş gibi mi atıyoruz. Örneğin ben ahmet diye mi yoksa ben ayse bunu hoşlandığım ahmet adına kapattım diye mi ?
yavrum eski sevgilin için iç yeni hesap ac onun adını falan yaz o hesaba falı onun adına at bu kadar.kadın zaten fala falan bakmıyorum dedı.dün baska arkadasıma yaptık bunu ona da söyledi takır takır her şeyi.
Kurtulusa bndemi baktirsam nosunu atarmisin cnm.aman canim erkekler oynuyo benimkide benim yanimda mutlu gozukuyodu ama birakti icini bilemezsin gerci falcilara gore askimizdan oluyolar ama ne hikmetse arayan soran yokKızlar ya, ben belki de bi milyonuncu kez eski erkek arkadaşımın yenisiyle mutluluğuna şahit oldum bu gün. Bi allahın kulu da demedi o mutlu sevgilisini seviyor diye. Kesira sirel söyledi bi tek bi de kurtuluş. Diğerlerine kalsa ohooo o kız kimdi ki. Ama işte, zaten onu değil beni sevse, yanında ben olurdum dimi. Yazık o kdr parama umuduma vallahi kızlar.
FAcedenmi cnm demidİLKAY GÜR:
Yarın saat 13:30'a kadar buradan tek bir soru sorun, sizin için tek bir tarot kartıyla yanıtlayayım.
Face'ye yazmıs kızlar..
İLKAY GÜR:
Yarın saat 13:30'a kadar buradan tek bir soru sorun, sizin için tek bir tarot kartıyla yanıtlayayım.
Face'ye yazmıs kızlar..
benim dün alex te heba oldu barıstırdı beni o da eskisiyle valla düşüklere atay meryeme yapamam valla 15 lira, benimki etse etse 5lik eder zaten 5liklerden birine yapacağımBakalım ne düşünüyormuş :)
evet kuzummFAcedenmi cnm demid
Abla deyince kendimi yasli hissettimumutsuz ev kadını modunda bır cevap haha
Kızlar ya, ben belki de bi milyonuncu kez eski erkek arkadaşımın yenisiyle mutluluğuna şahit oldum bu gün. Bi allahın kulu da demedi o mutlu sevgilisini seviyor diye. Kesira sirel söyledi bi tek bi de kurtuluş. Diğerlerine kalsa ohooo o kız kimdi ki. Ama işte, zaten onu değil beni sevse, yanında ben olurdum dimi. Yazık o kdr parama umuduma vallahi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?