Binnaz Abla

soru sorarken hic detay vermiyorum sadece gerekli bilgileri veriyorum..
bilen bilmeyen o zaman ortaya cikiyor
sadece eski erkek arkadaşım için baktırıyorum diyorum kızlar

kızlar bir falcı bizim duygu ve düşüncelerimizi en ayrıntısına kadar biliyorsa, karşı taraftaki insanın düşünceleriini de o şekilde doğru bilir mi?
ben eski sevgilim adına fal attım onun bilgileriyle Falalem Meryem herşeyi saydı döktü sanki çocuğu tanıyomuş gibi. şok oldum..bu arada hesabı onun adına açtım yaani alakasız yeni bir hesaptan baktırdım beni tanımıyordu..

zeus benim sanalda ilk baktırdığım kişiydi ve herşeyi bilmişti.katinadada kahvedede çok beğenmiştim.ama çok beğenen yok
hatta sallıyor diyen çok ama bende çok isabetliydi

zeus benim sanalda ilk baktırdığım kişiydi ve herşeyi bilmişti.katinadada kahvedede çok beğenmiştim.ama çok beğenen yok
hatta sallıyor diyen çok ama bende çok isabetliydi

ben senin şu meryeme yaptığından yapmak istiyorum başkası adına fal atmak istiyorum. Şimdi erkek miş gibi mi atıyoruz. Örneğin ben ahmet diye mi yoksa ben ayse bunu hoşlandığım ahmet adına kapattım diye mi ?

dün alex e mesaj attım fallar ters döndü ya benim yine o da yarım kalan şeyler var görürsün şeklinde konustu.bende bitti dedim yarım kalmıs dedi keske meryeme ataydım

yavrum eski sevgilin için iç yeni hesap ac onun adını falan yaz o hesaba falı onun adına at bu kadar.kadın zaten fala falan bakmıyorum dedı.dün baska arkadasıma yaptık bunu ona da söyledi takır takır her şeyi.

ay meryeme yapamam valla 15 lira, benimki etse etse 5lik eder zaten 5liklerden birine yapacağım Bakalım ne düşünüyormuş :)

Kurtulusa bndemi baktirsam nosunu atarmisin cnm.aman canim erkekler oynuyo benimkide benim yanimda mutlu gozukuyodu ama birakti icini bilemezsin gerci falcilara gore askimizdan oluyolar ama ne hikmetse arayan soran yok

ay meryeme yapamam valla 15 lira, benimki etse etse 5lik eder zaten 5liklerden birine yapacağım Bakalım ne düşünüyormuş :)
benim dün alex te heba oldu barıstırdı beni o da eskisiyle valla düşüklere at Allahım forumda bir ben mi tersim herkes eskisi gelsin der ben de gelmesin diye dualar ediyorum ters totem mi olacak valla kaderciye attım ben 10 liralıktı kuzu kendım ıcın attım karsı tarafın duygularını falan da söylemiş tutarsız kısımları da vardı tutarlı kısımlarda fazla ıdı.

Ama hangi ilişkinin dışardan nasıl göründüğü, gösterilmeye çalışıldığı değilde içte nasıl olduğuda önemli değilmi ? Çok yakın arkadaşlarımın ilişkilerinin iç yüzlerini hayret ile izliyorum. Evde küfür, kavga dövüş, dışarıda canım cicim. Gerçi ben şuan o kavga dövüşlü ilişkiyede razı olurdum :) Yeterki yanımda olsun. Umudumuz olmasa daha kötü olmazmıydık ? Umut ve fallar bir nevi terapi bence toparlanmamız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…