Binnaz Abla

:)) canım çok güldüm evet diyelimki şöyle:
daha önce kullanmadığın ad soyad belli etmeyen bi mail adresi erkek arkının sitede istenen bilgileri
ve bence bilgileri doğru gir ki doğru fal olsun çünkü bu insanlarda kahin değil çok olağan üstü güçler bekleyenin umutlarıda parasıda çöpe gider.yaz ve soruyada yuvarlak bişeyler yaz.işte benim adım şu şu doğum tarihim şu.ve ne istiyosan sor

secret garden ım şimdi denim merck ettiğim bu eski sevgilimle hayatındaki kızın ilişkileri nasıl onu öğrenmek onu nasıl sorabilirim

İLKAY GÜR:
Yarın saat 13:30'a kadar buradan tek bir soru sorun, sizin için tek bir tarot kartıyla yanıtlayayım.
Face'ye yazmıs kızlar..
ilkaya soracağım tek soru seni ve bana baktığın falı hafızamdan silmek için ne yapmalıyım olurrr

ben bir zamanlar eskisini gördüğümde dısarıda kahkaha atardım baska kadın ortaya cıkardı.evde ıse sinir krizi geçiren biri vardı...kendi de suanda dısarıda mutlu ama arkadasıma kımsenın ıcını bılemezsın demıs..

ilkaya soracağım tek soru seni ve bana baktığın falı hafızamdan silmek için ne yapmalıyım olurrr
hahahaha kıyamam kuzum ya bana baktıgı dogru bır seydı sen de tutmamıs sor sor ama atarlı bugun fazlası ıle birileri mesaj atmıs ona s.lak s.lak konusmayın falan dıyor.

secret garden ım şimdi denim merck ettiğim bu eski sevgilimle hayatındaki kızın ilişkileri nasıl onu öğrenmek onu nasıl sorabilirim
ravenim ben falalem meryeme içtiğim kahveyi attım sadece ex in bilgilerini girdim ve genel yorum istedim.şimdi kız arkı olduğunu yazmadığım halde hepsini söyledi ama arkadaşım senin aklın hala eskisinde ve onun peşinden gideceksin bu kız arkadaşını sevmiyorsun oyalıyor günahına giriyorsun demişşş hönnnnk.ki gerçektende doğru.meryem 3 harfli sahibi gibi ya.kahve bahane ajanlar şahane:)))

ajanları ıyı calısıyor onun valla müptelasıyım ailece en gec nisan ayı dedı biscolata ve geçmiş için beklioz fakır bıscolatanın ekmegı

ayyy siz meryemle ilgili olumlu şeyler girince benim burada halaya durasım geliyor kızlar

ben yanlıslıkla karsı taraf ıcın ıctım galiba kahveyı dün alex acı cekıyorsun dedı ben de tık yok karsıdakinin aklı basına gelecek sabır ddi her şeyi ben yaptım zaten cocugun niye aklı basına geliyor oy oy kafayı yedım bugun valla..

bana da lazım o ajanlardan bi kaç tane

dün bir arkadasıma barısacaksın dedı digerine de baya olumsuz konustu agladı zaten ıyı bakıyor ama esas oolaylar ne olur bılınmez..

bana da olumsuz şeylerden bahsetti sonuc olumlu ama dediklerine aynen inanıyorum çünkü doğru yapmıştır dediğim şeylerdi. Kadın iyi hakkını vermek lazım.

:)))duygusuz alemsinn sen bayaa bi onun yerine içmişsin ya da alexx sallamış.bana bakılan 2 korunç fal var bir ilkay iki alex.
ikisinide duymaya bile tahammülüm yok zaten..benden uzak Allaha yakın olsunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…