hic söylememen daha iyi cünkü hemen senaryo yaziyorlarsadece eski erkek arkadaşım için baktırıyorum diyorum kızlar
:)) canım çok güldüm evet diyelimki şöyle:ben senin şu meryeme yaptığından yapmak istiyorum başkası adına fal atmak istiyorum. Şimdi erkek miş gibi mi atıyoruz. Örneğin ben ahmet diye mi yoksa ben ayse bunu hoşlandığım ahmet adına kapattım diye mi ?
secret garden ım şimdi denim merck ettiğim bu eski sevgilimle hayatındaki kızın ilişkileri nasıl onu öğrenmek onu nasıl sorabilirim:)) canım çok güldüm evet diyelimki şöyle:
daha önce kullanmadığın ad soyad belli etmeyen bi mail adresi erkek arkının sitede istenen bilgileri
ve bence bilgileri doğru gir ki doğru fal olsun çünkü bu insanlarda kahin değil çok olağan üstü güçler bekleyenin umutlarıda parasıda çöpe gider.yaz ve soruyada yuvarlak bişeyler yaz.işte benim adım şu şu doğum tarihim şu.ve ne istiyosan sor
ilkaya soracağım tek soru seni ve bana baktığın falı hafızamdan silmek için ne yapmalıyım olurrrİLKAY GÜR:
Yarın saat 13:30'a kadar buradan tek bir soru sorun, sizin için tek bir tarot kartıyla yanıtlayayım.
Face'ye yazmıs kızlar..
Al benden de o kadar baldanKızlar allasen 18 19 yaşında bu kadar umutsuz olunur mu bizler 30 a merdiven dayadık çıkıyoruz bu kadar olumsuz değiliz yahu :)
ben bir zamanlar eskisini gördüğümde dısarıda kahkaha atardım baska kadın ortaya cıkardı.evde ıse sinir krizi geçiren biri vardı...kendi de suanda dısarıda mutlu ama arkadasıma kımsenın ıcını bılemezsın demıs..Ama hangi ilişkinin dışardan nasıl göründüğü, gösterilmeye çalışıldığı değilde içte nasıl olduğuda önemli değilmi ? Çok yakın arkadaşlarımın ilişkilerinin iç yüzlerini hayret ile izliyorum. Evde küfür, kavga dövüş, dışarıda canım cicim. Gerçi ben şuan o kavga dövüşlü ilişkiyede razı olurdum :) Yeterki yanımda olsun. Umudumuz olmasa daha kötü olmazmıydık ? Umut ve fallar bir nevi terapi bence toparlanmamız için.
hahahaha kıyamam kuzum yailkaya soracağım tek soru seni ve bana baktığın falı hafızamdan silmek için ne yapmalıyım olurrr
ravenim ben falalem meryeme içtiğim kahveyi attım sadece ex in bilgilerini girdim ve genel yorum istedim.şimdi kız arkı olduğunu yazmadığım halde hepsini söyledi ama arkadaşım senin aklın hala eskisinde ve onun peşinden gideceksin bu kız arkadaşını sevmiyorsun oyalıyor günahına giriyorsun demişşş hönnnnk.ki gerçektende doğru.meryem 3 harfli sahibi gibi ya.kahve bahane ajanlar şahane:)))secret garden ım şimdi denim merck ettiğim bu eski sevgilimle hayatındaki kızın ilişkileri nasıl onu öğrenmek onu nasıl sorabilirim
ajanları ıyı calısıyor onun valla müptelasıyım ailece en gec nisan ayı dedı biscolata ve geçmiş için beklioz fakır bıscolatanın ekmegıravenim ben falalem meryeme içtiğim kahveyi attım sadece ex in bilgilerini girdim ve genel yorum istedim.şimdi kız arkı olduğunu yazmadığım halde hepsini söyledi ama arkadaşım senin aklın hala eskisinde ve onun peşinden gideceksin bu kız arkadaşını sevmiyorsun oyalıyor günahına giriyorsun demişşş hönnnnk.ki gerçektende doğru.meryem 3 harfli sahibi gibi ya.kahve bahane ajanlar şahane:)))
ravenim ben falalem meryeme içtiğim kahveyi attım sadece ex in bilgilerini girdim ve genel yorum istedim.şimdi kız arkı olduğunu yazmadığım halde hepsini söyledi ama arkadaşım senin aklın hala eskisinde ve onun peşinden gideceksin bu kız arkadaşını sevmiyorsun oyalıyor günahına giriyorsun demişşş hönnnnk.ki gerçektende doğru.meryem 3 harfli sahibi gibi ya.kahve bahane ajanlar şahane:)))
Al benden de o kadar baldan
bana da lazım o ajanlardan bi kaç taneravenim ben falalem meryeme içtiğim kahveyi attım sadece ex in bilgilerini girdim ve genel yorum istedim.şimdi kız arkı olduğunu yazmadığım halde hepsini söyledi ama arkadaşım senin aklın hala eskisinde ve onun peşinden gideceksin bu kız arkadaşını sevmiyorsun oyalıyor günahına giriyorsun demişşş hönnnnk.ki gerçektende doğru.meryem 3 harfli sahibi gibi ya.kahve bahane ajanlar şahane:)))
canım asıl bi çıksın bırak halayı karşılıklı kolbastı oynayalımayyy siz meryemle ilgili olumlu şeyler girince benim burada halaya durasım geliyor kızlar
dün bir arkadasıma barısacaksın dedı digerine de baya olumsuz konustu agladı zaten ıyı bakıyor ama esas oolaylar ne olur bılınmez..ayyy siz meryemle ilgili olumlu şeyler girince benim burada halaya durasım geliyor kızlar
canım asıl bi çıksın bırak halayı karşılıklı kolbastı oynayalım
dün bir arkadasıma barısacaksın dedı digerine de baya olumsuz konustu agladı zaten ıyı bakıyor ama esas oolaylar ne olur bılınmez..
:)))duygusuz alemsinn sen bayaa bi onun yerine içmişsin ya da alexx sallamış.bana bakılan 2 korunç fal var bir ilkay iki alex.ben yanlıslıkla karsı taraf ıcın ıctım galiba kahveyı dün alex acı cekıyorsun dedı ben de tık yok karsıdakinin aklı basına gelecek sabır ddi her şeyi ben yaptım zaten cocugun niye aklı basına geliyoroy oy kafayı yedım bugun valla..
Kimmm 30 merdiven dayamisss ben daha 15 imay meryeme yapamam valla 15 lira, benimki etse etse 5lik eder zaten 5liklerden birine yapacağımBakalım ne düşünüyormuş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?