- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Kimmm 30 merdiven dayamisss ben daha 15 im
valla ben 30 a baya bi dayadım 29,5 olduk vayyy anasını beee...
valla ben 30 a baya bi dayadım 29,5 olduk vayyy anasını beee...
Geceleri saymazsan mı tolinKimmm 30 merdiven dayamisss ben daha 15 im
bide şu evlilik baskıları artmasa etraftan ailedenn...bunalım resmen türk milletindeki kadın 30 undan sonra evde kalırBen 28im, toplu intihar senligi duzenliyorum, gelen gelsin
deme öyle deme 27 de bıraksaydın hayatım ben öyle yapcam 27 den sonra artmayacağım artırmayacağım
aynen ben de 25 de kaldım 25 diyorum herkese aslında 26yım. ama 25 diyince herkes bi şok geçiriyo yalan söylüyosun en fazla 19sun diye bi kaç kez hatta kimliğime bakmadan inanmadıkları bile oldu
ahahhahahahahhahahahahKızlar şimdi biliyorsunuz iki üç gündür online falı bırakma kararı aldım. Şimdi esas oğlan içip atsam kuralımı delmiş olmam değil mi sonuçta kendim için atıyorsam namerdim
ahahhahahahahhahahahahkendimi gördüm şu an
Aynen pampaaa geceleri uyuyarak geciyo o yuzden saymadimGeceleri saymazsan mı tolin
kahve atıyorsunuz dımı esas oglan ıcınKızlar şimdi biliyorsunuz iki üç gündür online falı bırakma kararı aldım. Şimdi esas oğlan içip atsam kuralımı delmiş olmam değil mi sonuçta kendim için atıyorsam namerdim
Ayy buna cok güldümm cookk :)))ya yapayım nolcek ki 5liklere atıcam zaten daha fazlasını hak etmiyor onlara atsam atsam kendim için atarım
Ayy buna cok güldümm cookk :)))
AYNEN KUZUM TEBRİKLERkızlar ücretli atacagınıza ücretsiz olarak acılımlar ve yorumları var buraya atalım aynı kapı.
http://www.yorumcu.com/fal/tarot/
Kiraze bende de cikmadiMerhaba kızlar dünkü ester olayından sonra bend attıgım yorumu dınledım gecen sene martta atmışım 1 sene olmuş nerdeyse ve kırazeyede atmışım oda gecen sene ocak, kahve ve tarot atmışım üzgünüm ester benım cocugu o zaman cıkan kızla evlendırmış gel gorki cocuk o kızdan sonra 4 kişi değiştirdi:))) benı o ay işe dondurmüş gel gorki hala işsizimm:)) kıraze 1 ay içşnde barışıyosunuz demış ki hala ne gelen var ne gıden:))) benım yorumum bende çıkmamışlarr(( bılgı verıyım ıstedım.,,,, sevgılerr
Merhaba kızlar dünkü ester olayından sonra bend attıgım yorumu dınledım gecen sene martta atmışım 1 sene olmuş nerdeyse ve kırazeyede atmışım oda gecen sene ocak, kahve ve tarot atmışım üzgünüm ester benım cocugu o zaman cıkan kızla evlendırmış gel gorki cocuk o kızdan sonra 4 kişi değiştirdi:))) benı o ay işe dondurmüş gel gorki hala işsizimm:)) kıraze 1 ay içşnde barışıyosunuz demış ki hala ne gelen var ne gıden:))) benım yorumum bende çıkmamışlarr(( bılgı verıyım ıstedım.,,,, sevgılerr
Kiraze bende de cikmadi
bi de derya abla var nette ücretsiz.kızlar ücretli atacagınıza ücretsiz olarak acılımlar ve yorumları var buraya atalım aynı kapı.
http://www.yorumcu.com/fal/tarot/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?