Binnaz Abla

Ben 28im, toplu intihar senligi duzenliyorum, gelen gelsin
bide şu evlilik baskıları artmasa etraftan ailedenn...bunalım resmen türk milletindeki kadın 30 undan sonra evde kalır
diktesi beni deli ediyo resmen..ayrıca herkes 23-24 gösterdiğimi söylüyo buda bana yeter valla:)

deme öyle deme 27 de bıraksaydın hayatım ben öyle yapcam 27 den sonra artmayacağım artırmayacağım
aynen ben de 25 de kaldım 25 diyorum herkese aslında 26yım. ama 25 diyince herkes bi şok geçiriyo yalan söylüyosun en fazla 19sun diye bi kaç kez hatta kimliğime bakmadan inanmadıkları bile oldu

aynen ben de 25 de kaldım 25 diyorum herkese aslında 26yım. ama 25 diyince herkes bi şok geçiriyo yalan söylüyosun en fazla 19sun diye bi kaç kez hatta kimliğime bakmadan inanmadıkları bile oldu

ben de böyleyim, minyonum zaten inanmıyorlar işte en güzel yani yaş geçtikçe ekmeğini yiyoruz bunun

Merhaba kızlar dünkü ester olayından sonra bend attıgım yorumu dınledım gecen sene martta atmışım 1 sene olmuş nerdeyse ve kırazeyede atmışım oda gecen sene ocak, kahve ve tarot atmışım üzgünüm ester benım cocugu o zaman cıkan kızla evlendırmış gel gorki cocuk o kızdan sonra 4 kişi değiştirdi:))) benı o ay işe dondurmüş gel gorki hala işsizimm:)) kıraze 1 ay içşnde barışıyosunuz demış ki hala ne gelen var ne gıden:))) benım yorumum bende çıkmamışlarr(( bılgı verıyım ıstedım.,,,, sevgılerr

Kiraze bende de cikmadi

Kiraze bende de cikmadi

bende de çıka çıka 8 senelik ilişkisi olan bi adam çıktı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…