Binnaz Abla

şaşırdım genelde selenanın su falı meşhurdur ama bence iade iste, edebilir.

benin eski adına fal kapamıştım kocaman kal oluştu telvelerden tabağında ya sinir oldum parçalarım o kalbi

kızlar size bişey sorucamm ,
Falalemde sesli falları ben ıphone dan dinlemiyorum ?
Sizce nedendir bileniniz var mı ?

Kiz sen aramiza yeni mi katildin ?

Biz o siteyi uzun suredir biliyoruz, bot mudur nedir bilmem ama bana dedigi ciktiydi Subay birinden evlenme teklifi alacaksin dediydi, oldu
canım ya sitede yeni değilim ama falda konusunda yeniyim :) ya banada dediği çok şey çıktı o yüzden yani :)

şaşırdım genelde selenanın su falı meşhurdur ama bence iade iste, edebilir.
Tellwe defteri kapandı benim için. Hem diğer sitelere göre çok kısa yorumluyorlar hem de çok bekletiyorlar. Daha önce de serüvene baktırmıştım o da pek tatmin etmedi. Binnazabla ve falalem daha iyi gibi. En azından içimde kalmadı denemiş oldum..

canım ya sitede yeni değilim ama falda konusunda yeniyim :) ya banada dediği çok şey çıktı o yüzden yani :)

Vallahi kardes, fal isinde yeniysen en iyisi hic bulasma dicem ama........neyse

Vallahi bana da dediklerinden cok cikanlar oldu. Evlenme teklifini gorunce gulmustum cunku sevgilim falan yok, sonra kel alaka biri etti

Vallahi kardes, fal isinde yeniysen en iyisi hic bulasma dicem ama........neyse

Vallahi bana da dediklerinden cok cikanlar oldu. Evlenme teklifini gorunce gulmustum cunku sevgilim falan yok, sonra kel alaka biri etti
artık çok geç
bir kaç kişiye baktırdım verdikleri tarihleri bekliyorum aslında. birde olacak mı olmayacak mı onun gerginliği oluyor. en iyisi hiç bilmeden yaşamak.

kızlarr selam su falalem nairaylaa falsepetii afra aslann aynı kişii olabilirmii afrayaa daha öncee baktırann biri varsaa yazabilirmii

hemen deneyeceğim ay çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…