- 4 Ocak 2015
- 132
- 271
- 23
- 34
Kızlar iki gün önce yazmıştım Selenaya su falı attım diye.
Yorumlamış..
Yani 30 tl değil 3 tl bile etmeyen faldı. Hiç bir nokta atışı yok. Yolun var vb gibi klasik cümleler kurulmuş ve hep geleceğe yönelikti. Çok saçmaydı gerçekten
En ön sıraya adımı yazar mısın canımBen 28im, toplu intihar senligi duzenliyorum, gelen gelsin
Benimdeeeeee ahahahahaha ama im kan sız benim falım kızlarayyy siz meryemle ilgili olumlu şeyler girince benim burada halaya durasım geliyor kızlar
En ön sıraya adımı yazar mısın canım
bi de derya abla var nette ücretsiz.
http://www.kahvemvefalim.com/
canım ya sitede yeni değilim ama falda konusunda yeniyim :) ya banada dediği çok şey çıktı o yüzden yani :)Kiz sen aramiza yeni mi katildin ?
Biz o siteyi uzun suredir biliyoruz, bot mudur nedir bilmem ama bana dedigi ciktiydiSubay birinden evlenme teklifi alacaksin dediydi, oldu
Tellwe defteri kapandı benim için. Hem diğer sitelere göre çok kısa yorumluyorlar hem de çok bekletiyorlar. Daha önce de serüvene baktırmıştım o da pek tatmin etmedi. Binnazabla ve falalem daha iyi gibi. En azından içimde kalmadı denemiş oldum..şaşırdım genelde selenanın su falı meşhurdur ama bence iade iste, edebilir.
canım ya sitede yeni değilim ama falda konusunda yeniyim :) ya banada dediği çok şey çıktı o yüzden yani :)
Yaşımı soruyorsan 21 canım ama hissettiğim rakamı ne sen sor ne ben söyliyimEee, heyecanla rakam bekliyoruz
artık çok geçVallahi kardes, fal isinde yeniysen en iyisi hic bulasma dicem ama........neyse
Vallahi bana da dediklerinden cok cikanlar oldu. Evlenme teklifini gorunce gulmustum cunku sevgilim falan yok, sonra kel alaka biri etti
kafanlaa onaylamanıı beklemediklerii sürecee yüzyüzee 1000 katt iyiikızlarr bakırkoyde murata fal baktıran varmı aramızdaa ?
goyaa fal baktırmıycaktım ama allha ıcın sanal falı bıraktımm oda bısey
ester kira falalemde canım..kiraze tellwede. yok ucuz diye değil tellwe de krediyi hazırlayıp bekliyosun falalemde online olduğu anda at daha kolay :)) bide ben falaleme daha çok alışkınım tellwede bitek serüvene fal attımnerde ler bunlarester olarak dahmi ucuz
canımm çok teşekkürler mail atıyorum direk:))falaleme maıl atarsan eskı falını arşivden buluyolar bende bılmıyodum sılındıgını gecen maıl atıp ıstedım buldurlar
hemen deneyeceğim ay çok heyecanlıben eski sevgilim adına fal attım onun bilgileriyle Falalem Meryem herşeyi saydı döktü sanki çocuğu tanıyomuş gibi. şok oldum..bu arada hesabı onun adına açtım yaani alakasız yeni bir hesaptan baktırdım beni tanımıyordu..
kahve falımı atmıştınız bu siteye ??Vallahi kardes, fal isinde yeniysen en iyisi hic bulasma dicem ama........neyse
Vallahi bana da dediklerinden cok cikanlar oldu. Evlenme teklifini gorunce gulmustum cunku sevgilim falan yok, sonra kel alaka biri etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?