Binnaz Abla

Aman allahım İnanılmaz şoklardayım, yok böyle bir şey bırakın az ya da çok detay vermeyi ben onu hiçç sormadım bile. yaşadıklarımı kelimesi kelimesine söylemiş. 10 dk. kendime gelemedim.

Boyle diyerek simdi benim de aklima dusurdun sekerim Kahve, katina, tarot , ne baktirdin?

Merhaba kızlar,
Bir süredir burayı takip ediyorum.Üye olmadan yazdıklarınızı okumak biraz sinsi işi geldi ben de artık üye olayım, sizinle fal tecrübelerimi paylaşayım dedim.
Öncelikle binnazabla ve falsepetinde bir çok falcıya fal baktırdım. Teker teker hepsine yorum yapmaya kalksam çok uzun sürer :) aklımda kalanları söyleyeyim. Ha bu arada rezzan abla ve nesibe tabiki benim de favorim. Bir kaç tavsiyem de var gözünüzden kaçmış olabilen. Binnazabla'daki, gizem sitare'ye iki defa fal baktırdım.kahve falı.İlkinde dediklerini yaşadım.Şimdi ikincisini beklemekteyim.Baya iyi yorumluyor.Tavsiye ederim.Aynı şekilde Umut Işık ve Sevgi Yıldız'dan da memnun kaldım. Bir de Kesira Sirel de baya iyiydi.Şimdilik böyle aklıma gelenler,konusu açıldıkça fikirlerimi paylaşırım.Tekrar merhaba hepinize.

BEnde kesira ya baktirdim cikti mi sana canim kesira

Bana Kesira ve Sevgi Yıldız paralel, Gizem taban tabana zıt şeyler söyledi. Bilemedim şimdi kime inansam ?

Bana Kesira ve Sevgi Yıldız paralel, Gizem taban tabana zıt şeyler söyledi. Bilemedim şimdi kime inansam ?

Heralde günlerinde olmaları da etkili bilemiyorum. Bu arada söyliyim,ben 3üne de kahve baktırmıştım. Tarottan çekinenlerdenim. Ve tarotun gerçekten geleceği etkilediğine inanıyorum.Ancak Nesibe'ye rahatlıkla yollayabiliyorum.

ya her kafadan bir ses çıkıyor delircemmm..

İnan ben de aynı şekilde hissediyorum bazen burdakileri okudukça. O yüzden herkesin hemfikir olduğu Rezzan abla ve Nesibe'den şaşmamak lazım aslında. Bu bahsettiklerim yoklukta gider dediğimiz tarzdan.Yani üst üste rezzana yada nesibeye fal yollamak istemedğimde tercih ediyorum.

ben kahveyi daha gerçekçi buluyorum .. şekiller falan daha net çıkıyor . tarot online olduğu için elimizle dokunamıyoruz kartlara sonuçta ...

Ben yine Rezzan ablaya gonderdim kizlar. Zaten Nesibe ya da Rezzan. Artık risk de alamıyorum. En son Kiraze'ye baktırmıstım farklı olarak.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…