lütfen karamsar olma canım ya:)olacak inşallah
Aman allahım İnanılmaz şoklardayım,yok böyle bir şey bırakın az ya da çok detay vermeyi ben onu hiçç sormadım bile. yaşadıklarımı kelimesi kelimesine söylemiş. 10 dk. kendime gelemedim.
Boyle diyerek simdi benim de aklima dusurdun sekerimKahve, katina, tarot , ne baktirdin?
kahve cnm, almina arden. baktıran oldumu bilmiyorum, beğenen ya da beğenmeyen.
Ben baktirdim canim.bende ani bilemedi.gelecegi bilmiyorum beklicez
ya işte kimine tutturuyorlar, kimine tutturamıyorlar. geleceğide Allah bilir zaten.
evet biliyorum onu baktırmıştım ama çok çok aklımda kalmamış sende bildimi canımkahve cnm, almina arden. baktıran oldumu bilmiyorum, beğenen ya da beğenmeyen.
kahve cnm, almina arden. baktıran oldumu bilmiyorum, beğenen ya da beğenmeyen.
Merhaba kızlar,
Bir süredir burayı takip ediyorum.Üye olmadan yazdıklarınızı okumak biraz sinsi işi geldi ben de artık üye olayım, sizinle fal tecrübelerimi paylaşayım dedim.
Öncelikle binnazabla ve falsepetinde bir çok falcıya fal baktırdım. Teker teker hepsine yorum yapmaya kalksam çok uzun sürer :) aklımda kalanları söyleyeyim. Ha bu arada rezzan abla ve nesibe tabiki benim de favorim. Bir kaç tavsiyem de var gözünüzden kaçmış olabilen. Binnazabla'daki, gizem sitare'ye iki defa fal baktırdım.kahve falı.İlkinde dediklerini yaşadım.Şimdi ikincisini beklemekteyim.Baya iyi yorumluyor.Tavsiye ederim.Aynı şekilde Umut Işık ve Sevgi Yıldız'dan da memnun kaldım. Bir de Kesira Sirel de baya iyiydi.Şimdilik böyle aklıma gelenler,konusu açıldıkça fikirlerimi paylaşırım.Tekrar merhaba hepinize.
BEnde kesira ya baktirdim cikti mi sana canim kesira
yakın gelecek için dedikleri çıktı.ayrıca anı da çok iyi bildi.ben çok memnun kaldım. yani binnazabla'da aslında çoğu falcı vasat ama bu saydıklarım en iyileri bence.
Merhaba kızlar,
Bir süredir burayı takip ediyorum.Üye olmadan yazdıklarınızı okumak biraz sinsi işi geldi ben de artık üye olayım, sizinle fal tecrübelerimi paylaşayım dedim.
Öncelikle binnazabla ve falsepetinde bir çok falcıya fal baktırdım. Teker teker hepsine yorum yapmaya kalksam çok uzun sürer :) aklımda kalanları söyleyeyim. Ha bu arada rezzan abla ve nesibe tabiki benim de favorim. Bir kaç tavsiyem de var gözünüzden kaçmış olabilen. Binnazabla'daki, gizem sitare'ye iki defa fal baktırdım.kahve falı.İlkinde dediklerini yaşadım.Şimdi ikincisini beklemekteyim.Baya iyi yorumluyor.Tavsiye ederim.Aynı şekilde Umut Işık ve Sevgi Yıldız'dan da memnun kaldım. Bir de Kesira Sirel de baya iyiydi.Şimdilik böyle aklıma gelenler,konusu açıldıkça fikirlerimi paylaşırım.Tekrar merhaba hepinize.
Bana Kesira ve Sevgi Yıldız paralel, Gizem taban tabana zıt şeyler söyledi. Bilemedim şimdi kime inansam ?
Bana Kesira ve Sevgi Yıldız paralel, Gizem taban tabana zıt şeyler söyledi. Bilemedim şimdi kime inansam ?
ya her kafadan bir ses çıkıyor delircemmm..
Heralde günlerinde olmaları da etkili bilemiyorum. Bu arada söyliyim,ben 3üne de kahve baktırmıştım. Tarottan çekinenlerdenim. Ve tarotun gerçekten geleceği etkilediğine inanıyorum.Ancak Nesibe'ye rahatlıkla yollayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?