- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
burasıda ücretli tatlım sanırım ben görmüştüm daha önce..bunlar aylık para alıyolar 1 aylık 35tl falan. ama bizim gibi fal çılgınları için iyi..en azından tek fala 35tl ödemekten iyidir.kriz geldikçe at dur:)))kızlar ücretli atacagınıza ücretsiz olarak acılımlar ve yorumları var buraya atalım aynı kapı.
http://www.yorumcu.com/fal/tarot/
Kızlar falalemde kaderci ve emeta diye iki yeni isim var deneyem var mi aranizda guzel yorumlar gelmis ama
Bazen haksızlık yapıyormuşuz gibi hissediyorum. Sizler kadar tecrübeli değilim ancak gördüğüm okuduğum yorumlarda da sert diyebileceğim hareketler görüyorum. Mesela doğru bilgiler vermezsek, Yanlış isim yanlış burç, başkasının fincanını göndermek bana bişey kazandırmaz fala olan inancım eğlencem ve olumlu motivasyonumu kaybederim diye düşünüyorum. Deniyorum beni mutlu edene fal tekrar gönderiyorum, etmeyene bir daha yazmıyorum. Bence bizim çok kişi deneyerek psikolojimiz bozuluyor :) Bugün avsiye ettiğiniz kişilerden 2 farklı kişiye fal attım . Biri çok olumluydu diğeri çok geç cevap geldi, ve biraz sanki pembe dizi senaryosu gibiydi :) Hayatıma girenler çıkanlar sürüsüne bereket. :)) Rezzan Ablayı tavsiye eden kimdi hatırlayamadım ama güzeldi Teşekkür ederim.
Canım sen denemismiydin nazaanni begendinmi acaba.emeta tellwedeki nazaann aynı tanıtım yazıları tellwede ucuz denersen orada dene
nokta atışları vardı demi??Bazen haksızlık yapıyormuşuz gibi hissediyorum. Sizler kadar tecrübeli değilim ancak gördüğüm okuduğum yorumlarda da sert diyebileceğim hareketler görüyorum. Mesela doğru bilgiler vermezsek, Yanlış isim yanlış burç, başkasının fincanını göndermek bana bişey kazandırmaz fala olan inancım eğlencem ve olumlu motivasyonumu kaybederim diye düşünüyorum. Deniyorum beni mutlu edene fal tekrar gönderiyorum, etmeyene bir daha yazmıyorum. Bence bizim çok kişi deneyerek psikolojimiz bozuluyor :) Bugün avsiye ettiğiniz kişilerden 2 farklı kişiye fal attım . Biri çok olumluydu diğeri çok geç cevap geldi, ve biraz sanki pembe dizi senaryosu gibiydi :) Hayatıma girenler çıkanlar sürüsüne bereket. :)) Rezzan Ablayı tavsiye eden kimdi hatırlayamadım ama güzeldi Teşekkür ederim.
Canım sen denemismiydin nazaanni begendinmi acaba.
Anladim canim tesekkur ederim bir bakiyim ben :)yok canım ben denemedim. Sadece yeni geldiğinde tanıtım yazısına baktım, sonra bir baktım aynı tanıtım yazısı.
Anladim canim tesekkur ederim bir bakiyim ben :)
Canim sana bir mesaj atiyorum şimdi.nazanı denersen haber verir misin başkası adına fal atacağım senin duygu düşünceni anlatmışsa ona atayım :)
Canim sana bir mesaj atiyorum şimdi.
yok kuzum ücretsiz alt kısım değil üst kısıma bak..burasıda ücretli tatlım sanırım ben görmüştüm daha önce..bunlar aylık para alıyolar 1 aylık 35tl falan. ama bizim gibi fal çılgınları için iyi..en azından tek fala 35tl ödemekten iyidir.kriz geldikçe at dur:)))
kızlar aşık oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kahve falımı atmıştınız bu siteye ??
Canım bizede bildir beklioruzzhemen deneyeceğim ay çok heyecanlı
ayyy cok tuhaf bir şey oldu ben bu cocugu en son dort yıl önce gördümmm tesadüfen geldi el sıkıstık ama böyle baktık ben seni tanıyorum dedım durdu ben de seni tanıyorum dedı böyle baktık gülüştükk şimdi de fotomu falan begenmiş ay tuhafımm cok tuhaf oldumbiscolataaaaaaaaaaaa detay istiyoruz hemen acil bak heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?