Binnaz Abla

kızlar ücretli atacagınıza ücretsiz olarak acılımlar ve yorumları var buraya atalım aynı kapı.
http://www.yorumcu.com/fal/tarot/
burasıda ücretli tatlım sanırım ben görmüştüm daha önce..bunlar aylık para alıyolar 1 aylık 35tl falan. ama bizim gibi fal çılgınları için iyi..en azından tek fala 35tl ödemekten iyidir.kriz geldikçe at dur:)))

Bazen haksızlık yapıyormuşuz gibi hissediyorum. Sizler kadar tecrübeli değilim ancak gördüğüm okuduğum yorumlarda da sert diyebileceğim hareketler görüyorum. Mesela doğru bilgiler vermezsek, Yanlış isim yanlış burç, başkasının fincanını göndermek bana bişey kazandırmaz fala olan inancım eğlencem ve olumlu motivasyonumu kaybederim diye düşünüyorum. Deniyorum beni mutlu edene fal tekrar gönderiyorum, etmeyene bir daha yazmıyorum. Bence bizim çok kişi deneyerek psikolojimiz bozuluyor :) Bugün avsiye ettiğiniz kişilerden 2 farklı kişiye fal attım . Biri çok olumluydu diğeri çok geç cevap geldi, ve biraz sanki pembe dizi senaryosu gibiydi :) Hayatıma girenler çıkanlar sürüsüne bereket. :)) Rezzan Ablayı tavsiye eden kimdi hatırlayamadım ama güzeldi Teşekkür ederim.

begenmediğiniz kimdi ?

Ben de kesinlikle doğru bilgiler verilmesi gerektiğine inanıyorum hatta bazen detay vermek daha sağlıklı yorum sağlayabilir diye düşünüyorum, ama bir kere detay verdim hemen falı iptal ettirip detaysız dorum rahat edemedim Valla şimdi de ilk kez baskası için içtiğim fincanı atacağım bakalım bakalım neler çıkacak :)

nokta atışları vardı demi??

yok kuzum ücretsiz alt kısım değil üst kısıma bak..

biscolataaaaaaaaaaaa detay istiyoruz hemen acil bak heyecan yaptım
ayyy cok tuhaf bir şey oldu ben bu cocugu en son dort yıl önce gördümmm tesadüfen geldi el sıkıstık ama böyle baktık ben seni tanıyorum dedım durdu ben de seni tanıyorum dedı böyle baktık gülüştükk şimdi de fotomu falan begenmiş ay tuhafımm cok tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…