- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
ayyy cok tuhaf bir şey oldu ben bu cocugu en son dort yıl önce gördümmm tesadüfen geldi el sıkıstık ama böyle baktık ben seni tanıyorum dedım durdu ben de seni tanıyorum dedı böyle baktık gülüştükk şimdi de fotomu falan begenmiş ay tuhafımm cok tuhaf oldum
valla gözleri renkli mi bakamadım cocuga kuzum böyle görünce cok tuhaf oldum kı herkes ılk gordugunde tuhaf olacaksın dedıler falda o kısı o kısımı bılmıyorum ıcımde tuhaf bır sey oldu..o da öyle oldu sersem sersem sırıtmaya basladı..ıste sımdı arabasını falan almıs takımları cekmıs bı gozlerı dıkkatımı cekmedı bakamadım cunku benı eve falan bıraktı ay ck tuhaftıanlatsana cicim; daha önceden tanıdığın biri diyen oldu mu ? Adam biscolata erkeği gibi mi ? Gözler yeşil mi ?Yoksa bu farklı biri mi ?
Neeeeeeee.ayyy cok tuhaf bir şey oldu ben bu cocugu en son dort yıl önce gördümmm tesadüfen geldi el sıkıstık ama böyle baktık ben seni tanıyorum dedım durdu ben de seni tanıyorum dedı böyle baktık gülüştükk şimdi de fotomu falan begenmiş ay tuhafımm cok tuhaf oldum
ayy telefon kapandıı burdan yazim sen görürsün dedım kuzuNeeeeeeee.come to whatsapp baby yehuuuuu
valla gözleri renkli mi bakamadım cocuga kuzum böyle görünce cok tuhaf oldum kı herkes ılk gordugunde tuhaf olacaksın dedıler falda o kısı o kısımı bılmıyorum ıcımde tuhaf bır sey oldu..o da öyle oldu sersem sersem sırıtmaya basladı..ıste sımdı arabasını falan almıs takımları cekmıs bı gozlerı dıkkatımı cekmedı bakamadım cunku benı eve falan bıraktı ay ck tuhaftı
ohohohooh önce aniston sonra sen hayırlı olsun çok sevindimmmayyy cok tuhaf bir şey oldu ben bu cocugu en son dort yıl önce gördümmm tesadüfen geldi el sıkıstık ama böyle baktık ben seni tanıyorum dedım durdu ben de seni tanıyorum dedı böyle baktık gülüştükk şimdi de fotomu falan begenmiş ay tuhafımm cok tuhaf oldum
bende şimdi yıldızname attımda geldi cevap ne demek istediğini anlayan beri gelsin :))) kahve atarım bi araSekeri , bu site zaten bedava kahve fali ustune donuyor malum :)) Kahve attim, arada siraqda yildizname de baktiririm.
Bizim muhallebi erkeklerimiz varken nedir sizde ki biskolata erkeğine olan bu ilgi.. Çok ayıpanlatsana cicim; daha önceden tanıdığın biri diyen oldu mu ? Adam biscolata erkeği gibi mi ? Gözler yeşil mi ?Yoksa bu farklı biri mi ?
sagol kuzucum daa umarım devamı gelir platonik olmazohohohooh önce aniston sonra sen hayırlı olsun çok sevindimmm
canımcımmm sen anlatırken yaşadım ben burada valla!!! güzel duygular bunlar hayırlısı olsun tatlımayyy cok tuhaf bir şey oldu ben bu cocugu en son dort yıl önce gördümmm tesadüfen geldi el sıkıstık ama böyle baktık ben seni tanıyorum dedım durdu ben de seni tanıyorum dedı böyle baktık gülüştükk şimdi de fotomu falan begenmiş ay tuhafımm cok tuhaf oldum
Bizim muhallebi erkeklerimiz varken nedir sizde ki biskolata erkeğine olan bu ilgi.. Çok ayıp
valla bir şey olmaz kuzum da umarımcanımcımmm sen anlatırken yaşadım ben burada valla!!! güzel duygular bunlar hayırlısı olsun tatlım
hahahaha valla ben de bıscolata var ama daha goren duyan yokahahaha o duygusuzun biscolatası, valla ben biscolata ararken antep baklavasına tutuldum
anacım sizin en azından muhallebi erkeğiniz var bak ben de o da yok gelsin diye falcılara muhallebi ısmarlıyorum
Kızlar bu esas oglanın adına kahve ıcıp yorumlatmak gercekten daha heyecanlı oluyormus :))
valla medyum denize katina attım, benim nasıl biri olduğumdan duygularımdan bahsetmiş, tarih vermiş, adamın yani adım atması gerektiğini söylemiş kısa aöma öz bir fal atmış, sanırım doğru gerçekten adamın duygusu var her türlü fal baktırdım bir çok falcıya, hepsi aynı şeyi söylüyor bakalım zaman da vermişCanım bizede bildir beklioruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?