Binnaz Abla

anlatsana cicim; daha önceden tanıdığın biri diyen oldu mu ? Adam biscolata erkeği gibi mi ? Gözler yeşil mi ? Yoksa bu farklı biri mi ?

anlatsana cicim; daha önceden tanıdığın biri diyen oldu mu ? Adam biscolata erkeği gibi mi ? Gözler yeşil mi ? Yoksa bu farklı biri mi ?
valla gözleri renkli mi bakamadım cocuga kuzum böyle görünce cok tuhaf oldum kı herkes ılk gordugunde tuhaf olacaksın dedıler falda o kısı o kısımı bılmıyorum ıcımde tuhaf bır sey oldu..o da öyle oldu sersem sersem sırıtmaya basladı..ıste sımdı arabasını falan almıs takımları cekmıs bı gozlerı dıkkatımı cekmedı bakamadım cunku benı eve falan bıraktı ay ck tuhaftı

Neeeeeeee. come to whatsapp baby yehuuuuu

hadi hayırlısı olsun canım

ohohohooh önce aniston sonra sen hayırlı olsun çok sevindimmm

canımcımmm sen anlatırken yaşadım ben burada valla!!! güzel duygular bunlar hayırlısı olsun tatlım

Bizim muhallebi erkeklerimiz varken nedir sizde ki biskolata erkeğine olan bu ilgi.. Çok ayıp

ahahaha o duygusuzun biscolatası, valla ben biscolata ararken antep baklavasına tutuldum
anacım sizin en azından muhallebi erkeğiniz var bak ben de o da yok gelsin diye falcılara muhallebi ısmarlıyorum

ahahaha o duygusuzun biscolatası, valla ben biscolata ararken antep baklavasına tutuldum
anacım sizin en azından muhallebi erkeğiniz var bak ben de o da yok gelsin diye falcılara muhallebi ısmarlıyorum
hahahaha valla ben de bıscolata var ama daha goren duyan yok

Canım bizede bildir beklioruzz
valla medyum denize katina attım, benim nasıl biri olduğumdan duygularımdan bahsetmiş, tarih vermiş, adamın yani adım atması gerektiğini söylemiş kısa aöma öz bir fal atmış, sanırım doğru gerçekten adamın duygusu var her türlü fal baktırdım bir çok falcıya, hepsi aynı şeyi söylüyor bakalım zaman da vermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…