Binnaz Abla

Kımler kımler dıyecegım say say bıtmeyecek
evet say say bitmez,inan o kadar çok fal baktırdımki,kimin ne dediği karıştı,tekrar dinlemekten usandım bıktım,sadece tarihleri not aldım,aslında şubatta diyenleri bu aya sarkabilir diye bekledim ama bu ayda olmayacak,yani şubat bende patladı,hemen hemen hep aynı falcılara baktırdık,burada hangisinin adı geçtiyse hepsine baktırdım anlayacağın

Kızlar ya meryeme ıkı kez atmışım( ıkısıde farklı bırı zAten cıkmamışda oburu gene ehh yanı nıye bana boyle oluyo(( belıga falalem ona atmışım gecmışte oda olumsuzzlarr kraliçesıı( en son naidaya attım hala beklıyorum en son onun yorumundan sonra tarıhe kadar baktırmıcam sabırlardayım eskılerı okuyorum dınlıyorum eh işte hepsi karmancornan:;(

kızlar günaydınnn ,
Dün kahve içip kapatmıştım , şu finacana bakan biri olsa keşke dedim kendimi Rezzan ablada buldum :)
detay vermeden aşka hayatımı sordum halde , senin düşündüğün olmasını istediğin biri var falan dedi
bu kişi hayatına giricek dedi ve tarif etti , isminin içinde m ve t harfi var diyince iyi netleştirdim esas oğlandan bahsediyoo ,
Gerçi ilk falında mart demişti şimdi mayıs diyo tarih konusu sıkıntılı biraz ama hadiiii inşallahhhhh

ee ben esas oglan icin bu geysuya attim ula adamin hayatina 3 ay sobra birini sokmus bir de kiz erken evlilik isticekmis, sacini basini yolarim onun benim icimdeki mahalle kadinini aciga cikarmasin haspam cocugun hayatina yeni gircen bir de evlilik baskisi mi kurcan edepsiz.

kafayi yedim 3 ay sonraki kizla konusuyorum

beb de dedim ki geysuya bu ne perhiz ne lahana tursusy gecen sana kendim icin attim hani iliskimiz olacakti bu fallardan hangisi dogru dedim. İyi dedim dimi kizlar

Cnm o salliyo ya bana diyo seninki iskolikmis o yuzden ayrilmissiniz alakasi yok adam is bulamadigi icin kafayi yedi.keske atmasaydin.

Dun aksam fallarin gazina gelip benimkine faceden mesaj attim yarin gorusrlimmi diye.o gazla kaldim.cevap bile vermedi halada gozum telde belki cvp verir diye :S

Bunlarin hepsi donecek diyo tarihte ayni tik yok ya.offfffffff.halada kime atsam diyom

ben bundan korkarım işte çocuk için evlilik, büyük aşk görür falan hiç girmem o işe:)

bu arada geysu ne cevap verdi canım? :)

Rezzanı bende çok bekleyerek ve umutlarla gitmiştim. O zaman güzel giden bir ilişkim vardı. Bana çok güzel şeyler söylemişti evlilik vb. Ama 5 gün sonra benden ayrıldı. Ben çözemedim artık kime gideceğimi :)

Geysuyu ben hic begenmedim, bana sallamisti. Bana aile ortaminda gorucu usulu biriyle taniscaksin demis lakin ben ailemden 300 km uzakta yasiyorum

ben bundan korkarım işte çocuk için evlilik, büyük aşk görür falan hiç girmem o işe:)

bu arada geysu ne cevap verdi canım? :)

dedim işte böyle böyle diye niye belirtmiyorsunuz o zman keske belirtseydiniz zaten faldan enerji alamadım, kırmamak adına iade etmedim artık enerji alamadıklarımı iade edeceim dedi Açıkça zaten sallamıştm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…