Kımler kımler dıyecegım say say bıtmeyecekiyi akşamlar kızlar,bir kaç gündür yazamadım,benim sağım solum patlaklarla doldu bu ay diyebilirim
evet say say bitmez,inan o kadar çok fal baktırdımki,kimin ne dediği karıştı,tekrar dinlemekten usandım bıktım,sadece tarihleri not aldım,aslında şubatta diyenleri bu aya sarkabilir diye bekledim ama bu ayda olmayacak,yani şubat bende patladı,hemen hemen hep aynı falcılara baktırdık,burada hangisinin adı geçtiyse hepsine baktırdım anlayacağınKımler kımler dıyecegım say say bıtmeyecek
Baliklar icin muhtesem degisimler varkızlar bugün güneş tutulması var, saat 11:57 de. Bir dönemin bitişi ve yeni bir dönemin başlamasına neden olacak. İnşallah herkesin yeni bir döneme başlamasına vesile olsun..
Baliklar icin muhtesem degisimler var
Vallahi ? Inanmam, ben baligim, son 4-5 yildir ask hayatim ziyanNeye elimi attiysam kurudu diyebilirim.
Cnm o salliyo ya bana diyo seninki iskolikmis o yuzden ayrilmissiniz alakasi yok adam is bulamadigi icin kafayi yedi.keske atmasaydin.ee ben esas oglan icin bu geysuya attim ula adamin hayatina 3 ay sobra birini sokmus bir de kiz erken evlilik isticekmis, sacini basini yolarim onun benim icimdeki mahalle kadinini aciga cikarmasin haspam cocugun hayatina yeni gircen bir de evlilik baskisi mi kurcan edepsiz.
kafayi yedim 3 ay sonraki kizla konusuyorum
beb de dedim ki geysuya bu ne perhiz ne lahana tursusy gecen sana kendim icin attim hani iliskimiz olacakti bu fallardan hangisi dogru dedim. İyi dedim dimi kizlar
Bunlarin hepsi donecek diyo tarihte ayni tik yok ya.offfffffff.halada kime atsam diyomevet say say bitmez,inan o kadar çok fal baktırdımki,kimin ne dediği karıştı,tekrar dinlemekten usandım bıktım,sadece tarihleri not aldım,aslında şubatta diyenleri bu aya sarkabilir diye bekledim ama bu ayda olmayacak,yani şubat bende patladı,hemen hemen hep aynı falcılara baktırdık,burada hangisinin adı geçtiyse hepsine baktırdım anlayacağın
Aynen dostumKızlar ya benim neden hiç bir falım çıkmıyor baktırmadığım falcı kalmadı ooofff offf
ee ben esas oglan icin bu geysuya attim ula adamin hayatina 3 ay sobra birini sokmus bir de kiz erken evlilik isticekmis, sacini basini yolarim onun benim icimdeki mahalle kadinini aciga cikarmasin haspam cocugun hayatina yeni gircen bir de evlilik baskisi mi kurcan edepsiz.
beb de dedim ki geysuya bu ne perhiz ne lahana tursusy gecen sana kendim icin attim hani iliskimiz olacakti bu fallardan hangisi dogru dedim. İyi dedim dimi kizlar
kızlar günaydınnn ,
Dün kahve içip kapatmıştım , şu finacana bakan biri olsa keşke dedim kendimi Rezzan ablada buldum :)
detay vermeden aşka hayatımı sordum halde , senin düşündüğün olmasını istediğin biri var falan dedi
bu kişi hayatına giricek dedi ve tarif etti , isminin içinde m ve t harfi var diyince iyi netleştirdim esas oğlandan bahsediyoo ,
Gerçi ilk falında mart demişti şimdi mayıs diyo tarih konusu sıkıntılı biraz ama hadiiii inşallahhhhh
ee ben esas oglan icin bu geysuya attim ula adamin hayatina 3 ay sobra birini sokmus bir de kiz erken evlilik isticekmis, sacini basini yolarim onun benim icimdeki mahalle kadinini aciga cikarmasin haspam cocugun hayatina yeni gircen bir de evlilik baskisi mi kurcan edepsiz.
ben bundan korkarım işte çocuk için evlilik, büyük aşk görür falan hiç girmem o işe:)
bu arada geysu ne cevap verdi canım? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?