Binnaz Abla

Geysuyu ben hic begenmedim, bana sallamisti. Bana aile ortaminda gorucu usulu biriyle taniscaksin demis lakin ben ailemden 300 km uzakta yasiyorum

belki sanal ortamdan bağlancaksın eve nerden biliyorsun, kameradan görüşürsünüz birer de sanal fincandan kahve yaparsın

Kızlarr selam herkesee,,,,canlar dün gece yorumlarımı tek tek dınledım okudum,daha da bitmedı:) ama şuanakadar en son baktırdıklarımda dahil ilk favorım: Sarayli hanimcigim,çok şaşırıyorum bunu yazarken ama tarıh ve içerık olarak hemen hemen aynı olan bırı de Naira ve bence ıkıncı sırada,inşallahda çıkarrr..3 numara için kapışanlar var şuan bugun hepsını okuyıp yazıcam

çevirmiş lafı demek tamamen atıyo. neyse bana verdiği süre pazartesi dolucak. bakalım aniden iş bulamazsam zaten patladı gitti demektir:)

Kızlar ben bi sürü kiliye mart ayı denildi diye hatırlıyorum acaba yanlış mı hatırlıyorum hiç kimseye mart ayı demedi mi falcılar ben de falı falan bıraktım geldim burda sinir bozuyorum anca ya o ptlayacak bu patlayacak diye kusuruma bakmıyorsunuz dimi kızlar

bana da mart-nisan denmişti, çıktı.

Martcilardanim

tatlım nairaya ne atmıştın?

Kızlar ben az önce çok utandım valla. Geysu falcıları denemeyiniz, bana da fal yollamayınız demiş. Kırılmış biraz üzüldüm vallahi, haklı akıl işi değil baskası adına içip kapattım bide oymus gibi genel ask sordum enerji alamamıştır, sallamıştır ama benim de yaptığım doğru değil, falcı vs vs kimseyi kırmak istemem

başkası adına fal baktırmak zaten doğru değil sanki bizimkini biliyorlar da başkasınınkini bilecekler zaten adına baktırdığınız kişi adam gibi biri olsa değerinizi bilir şu an yanınızda olurdu.Değmez beş para etmeyen adamlar için para harcamaya ama yine de siz bilirsiniz.

Haklısın canım, kaptırdık kendimizi esas oğlan yerine içip yollayalım diye ama yok yani geysu'nun yazdıklarına cok üzüldüm. Falcılar da insan, onları kahin yerine koyup fazla şey bekliyoruz. Aslında belki de derdimiz sevgi vs değil egomuz. Bu nasıl olur, beni nasıl unutur diye hırpalıyoruz. Ne kadar güzel özel olursak olalım evet unutabilir, tınmayabilir. Online falı noktalamıştım, devam ediyorum.

ben de baktırmıyorum artık mart ayı dediler zaten bekliyorum işte ama tutacağı yok inanmıyorum artık hiç birine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…