- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Geysuyu ben hic begenmedim, bana sallamisti. Bana aile ortaminda gorucu usulu biriyle taniscaksin demis lakin ben ailemden 300 km uzakta yasiyorum
Geysu arkımada sallamıştı:)Geysuyu ben hic begenmedim, bana sallamisti. Bana aile ortaminda gorucu usulu biriyle taniscaksin demis lakin ben ailemden 300 km uzakta yasiyorum
çevirmiş lafı demek tamamen atıyo. neyse bana verdiği süre pazartesi dolucak. bakalım aniden iş bulamazsam zaten patladı gitti demektir:)dedim işte böyle böyle diye niye belirtmiyorsunuz o zman keske belirtseydiniz zaten faldan enerji alamadım, kırmamak adına iade etmedim artık enerji alamadıklarımı iade edeceim dediAçıkça zaten sallamıştm dedi
Kızlar ben bi sürü kiliye mart ayı denildi diye hatırlıyorum acaba yanlış mı hatırlıyorum hiç kimseye mart ayı demedi mi falcılarben de falı falan bıraktım geldim burda sinir bozuyorum anca ya o ptlayacak bu patlayacak diye kusuruma bakmıyorsunuz dimi kızlar
Kim dedibana da mart-nisan denmişti, çıktı.
Yiğit, Burak.Kim dedi
MartcilardanimKızlar ben bi sürü kiliye mart ayı denildi diye hatırlıyorum acaba yanlış mı hatırlıyorum hiç kimseye mart ayı demedi mi falcılarben de falı falan bıraktım geldim burda sinir bozuyorum anca ya o ptlayacak bu patlayacak diye kusuruma bakmıyorsunuz dimi kızlar
Benimde mart nisanbana da mart-nisan denmişti, çıktı.
Önemli bır durummuydu çıktığı canım? Tarihi tuttu mu?Yiğit, Burak.
Selena da zaman vermemişti, sormamıştım da zaten ve o Yiğit'le Burak'tan çok daha önce bi zamanda fal bakmıştı, onun dediği de çıktı.
canım sen çok üstüne düşüyosun burdan gördüğüm kadarıyla. bak ters teperDun aksam fallarin gazina gelip benimkine faceden mesaj attim yarin gorusrlimmi diye.o gazla kaldim.cevap bile vermedi halada gozum telde belki cvp verir diye :S
tatlım nairaya ne atmıştın?Kızlarr selam herkesee,,,,canlar dün gece yorumlarımı tek tek dınledım okudum,daha da bitmedı:) ama şuanakadar en son baktırdıklarımda dahil ilk favorım: Sarayli hanimcigim,çok şaşırıyorum bunu yazarken ama tarıh ve içerık olarak hemen hemen aynı olan bırı de Naira ve bence ıkıncı sırada,inşallahda çıkarrr..3 numara için kapışanlar var şuan bugun hepsını okuyıp yazıcam
başkası adına fal baktırmak zaten doğru değil sanki bizimkini biliyorlar da başkasınınkini bilecekler zaten adına baktırdığınız kişi adam gibi biri olsa değerinizi bilir şu an yanınızda olurdu.Değmez beş para etmeyen adamlar için para harcamaya ama yine de siz bilirsiniz.Kızlar ben az önce çok utandım valla. Geysu falcıları denemeyiniz, bana da fal yollamayınız demiş. Kırılmış biraz üzüldüm vallahi, haklı akıl işi değil baskası adına içip kapattım bide oymus gibi genel ask sordum enerji alamamıştır, sallamıştır ama benim de yaptığım doğru değil, falcı vs vs kimseyi kırmak istemem
başkası adına fal baktırmak zaten doğru değil sanki bizimkini biliyorlar da başkasınınkini bilecekler zaten adına baktırdığınız kişi adam gibi biri olsa değerinizi bilir şu an yanınızda olurdu.Değmez beş para etmeyen adamlar için para harcamaya ama yine de siz bilirsiniz.
Sorma canım bende de en büyük hayal kırıklığım da o oldu zatenecem 23 bende patladı bilginize...
ben de baktırmıyorum artık mart ayı dediler zaten bekliyorum işte ama tutacağı yok inanmıyorum artık hiç birine.Haklısın canım, kaptırdık kendimizi esas oğlan yerine içip yollayalım diye ama yok yani geysu'nun yazdıklarına cok üzüldüm. Falcılar da insan, onları kahin yerine koyup fazla şey bekliyoruz. Aslında belki de derdimiz sevgi vs değil egomuz. Bu nasıl olur, beni nasıl unutur diye hırpalıyoruz. Ne kadar güzel özel olursak olalım evet unutabilir, tınmayabilir. Online falı noktalamıştım, devam ediyorum.
Önemliydi=DÖnemli bır durummuydu çıktığı canım? Tarihi tuttu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?