Çok sevindim canım.. Güzel birşeydir inşallah.. Darısı bizim başımızaÖnemliydi=D
Tarihler de hemen hemen tuttu. Yani detaylarda farklılıklar var, bazı şeyler tam oturmuyor olabilir ama esas büyük mevzu, büyük resim çıktı.
Canım 1 kahve 1 katina attım ama kahvesi daha ıyıydı..tatlım nairaya ne atmıştın?
ee ben esas oglan icin bu geysuya attim ula adamin hayatina 3 ay sobra birini sokmus bir de kiz erken evlilik isticekmis, sacini basini yolarim onun benim icimdeki mahalle kadinini aciga cikarmasin haspam cocugun hayatina yeni gircen bir de evlilik baskisi mi kurcan edepsiz.
kafayi yedim 3 ay sonraki kizla konusuyorum
beb de dedim ki geysuya bu ne perhiz ne lahana tursusy gecen sana kendim icin attim hani iliskimiz olacakti bu fallardan hangisi dogru dedim. İyi dedim dimi kizlar
Kimden bahsediyosunuz kızlar sevındım buarada:)Önemliydi=D
Tarihler de hemen hemen tuttu. Yani detaylarda farklılıklar var, bazı şeyler tam oturmuyor olabilir ama esas büyük mevzu, büyük resim çıktı.
Size mesajı fal sıtesındemı atmış yoksa burayamı?Kızlar ben az önce çok utandım valla. Geysu falcıları denemeyiniz, bana da fal yollamayınız demiş. Kırılmış biraz üzüldüm vallahi, haklı akıl işi değil baskası adına içip kapattım bide oymus gibi genel ask sordum enerji alamamıştır, sallamıştır ama benim de yaptığım doğru değil, falcı vs vs kimseyi kırmak istemem
Kimden bahsediyosunuz kızlar sevındım buarada:)
Yiğit, Burak ve Selena =D
Çok sevindim canım.. Güzel birşeydir inşallah.. Darısı bizim başımıza
Baldankabak kuzum son yazdıgını sımdı okudum kıyamam ben sana uzlmee sende bılerek kalp kırmak ıcın yapmadın kı bazen gaza gelıp yapıyoruz bıseyler ıstee ..
bazı seyler takıntı oluyor hayatımızda karsımızdakılarde ınsan bazen ufak tefek seyler tutuyor bazı ınsanların ozel gorebılme kabılıyetlerı olduguna gercekten ınanıyorum Allahın verdıgı bır lutuf ama onlarda ınsan ve yanılabılırler bosu bosuna kendımıze yazık edıyoruz bıde ustune aklımızaa takıyoruzz vallahı..
Size mesajı fal sıtesındemı atmış yoksa burayamı?
Aa sen yeni baktırdın dahaaa dur bakıyım.. Terlik geliyoooo bak. Sakınsu yıgıtee baktırcam sonunda dayanamayıp o olucak greyımm
tutt benısondu dun baktırdıgım sondu vallahı
Boşver kuzum üzülme ya.. Naptın ki sanki ne var onda? Sanki geysu sütten çıkma ak kaşık! Kendisi kimbilir kaç kişiye saçma sapan alakasız fal baktı. bu daha kötü bişeysana yazacağım zaten hayatım, misafir var cok yazamıyorum. Haklısın ama işte kırdığım için üzüldüm vallahi üzülmedim desem yalan :)
6 ay olcak cunkucanım sen çok üstüne düşüyosun burdan gördüğüm kadarıyla. bak ters teper
Boşver kuzum üzülme ya.. Naptın ki sanki ne var onda? Sanki geysu sütten çıkma ak kaşık! Kendisi kimbilir kaç kişiye saçma sapan alakasız fal baktı. bu daha kötü bişey
Yiğit, Burak ve Selena =D
Evet patladılar yazmıştım, sonra da "çıkmadılar demiştim ama bugün itibariyle çıktılar" yazdım dün.Ben diğer forumları çok takip etmiyorum ama bir yerde de bana burak, yiğit patladı yazmıştınız, çıktı mı patladı mı ben mi yanlış hatırlıyorum
Evet patladılar yazmıştım, sonra da "çıkmadılar demiştim ama bugün itibariyle çıktılar" yazdım dün.
Ilkay gure fal baktirdigimda barisma olcak demisti.faceden soru sordum simdide barisma yok diyo kendiyle celisiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?