Binnaz Abla

hahhahahhahahahhahahah
oohaaa yaa ıyıcee sıyırdıkk
kuzum belkı o 3 ay sonrakı sensındır ne bılıyosun ayy cok guldummmm

Size mesajı fal sıtesındemı atmış yoksa burayamı?

Baldankabak kuzum son yazdıgını sımdı okudum kıyamam ben sana uzlmee sende bılerek kalp kırmak ıcın yapmadın kı bazen gaza gelıp yapıyoruz bıseyler ıstee ..

bazı seyler takıntı oluyor hayatımızda karsımızdakılarde ınsan bazen ufak tefek seyler tutuyor bazı ınsanların ozel gorebılme kabılıyetlerı olduguna gercekten ınanıyorum Allahın verdıgı bır lutuf ama onlarda ınsan ve yanılabılırler bosu bosuna kendımıze yazık edıyoruz bıde ustune aklımızaa takıyoruzz vallahı..

sana yazacağım zaten hayatım, misafir var cok yazamıyorum. Haklısın ama işte kırdığım için üzüldüm vallahi üzülmedim desem yalan :)

sana yazacağım zaten hayatım, misafir var cok yazamıyorum. Haklısın ama işte kırdığım için üzüldüm vallahi üzülmedim desem yalan :)
Boşver kuzum üzülme ya.. Naptın ki sanki ne var onda? Sanki geysu sütten çıkma ak kaşık! Kendisi kimbilir kaç kişiye saçma sapan alakasız fal baktı. bu daha kötü bişey

Boşver kuzum üzülme ya.. Naptın ki sanki ne var onda? Sanki geysu sütten çıkma ak kaşık! Kendisi kimbilir kaç kişiye saçma sapan alakasız fal baktı. bu daha kötü bişey

haklısın hayatım ama işte benden olmasın da. Onun yaptığı da hoş değil enerji alamamıştım diyor, iade et bakma yani, ama ben bir daha yapmam online fal dersleri vol:192783728 :)

Ben diğer forumları çok takip etmiyorum ama bir yerde de bana burak, yiğit patladı yazmıştınız, çıktı mı patladı mı ben mi yanlış hatırlıyorum
Evet patladılar yazmıştım, sonra da "çıkmadılar demiştim ama bugün itibariyle çıktılar" yazdım dün.

Ilkay gure fal baktirdigimda barisma olcak demisti.faceden soru sordum simdide barisma yok diyo kendiyle celisiyo

özelden yaz sor bence ama tek kartla ne cevap verilir ki zaten. Bir de durumlar değişir, o zaman barışacak görünürsün ama bir şey yaparsın işler ters dönüverir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…