Binnaz Abla

Ilkay gure fal baktirdigimda barisma olcak demisti.faceden soru sordum simdide barisma yok diyo kendiyle celisiyo

o kadını sevemedım ben nedense,yanı bu gune kadar cıkmayan cok falcı oldu bana ama onun tavırları ozellıkle cok olumsuz enerjı verıyor herkeste aynı degıldır elbette ..

donetellacımm sen su anda bıılınmezlıkten dolayı boylee yapıyorsun,ama bıraz rahatla falcıları falan bosverdım otur bır dusun kac ay gectı ben ne yaptı?o ne yaptı ?bız neden boyle olduk ? konus kendı kendıne uzul agla ama yuzles herseyle ve bırak bıraz kendıne zaman ver fallara kapılıp hayatımızı ertelıyoruz ve bısey soyluyorlar ıyıce aklımıza takıyoruzz bazı seyler eskısı gıbı olmuyor bu gecen aylarda gerı gelmıyor canım bence en dogru yolu kendı ıcınde bulucaksın kendıne bıraz zaman ver bu aradada fal baktırmamaya calıs ..

özelden yaz sor bence ama tek kartla ne cevap verilir ki zaten. Bir de durumlar değişir, o zaman barışacak görünürsün ama bir şey yaparsın işler ters dönüverir.
durumu tam tarif etmis .yaptim malesef suan naza cekti ken
Canim elimde degil ya uygulamada sikinti zaten gonlum cok israrci davraniyo

Ilkay gure fal baktirdigimda barisma olcak demisti.faceden soru sordum simdide barisma yok diyo kendiyle celisiyo
kartlara sürekli aynı şey sorulmaz derler. çelişir sonra cevaplar kartlar dalga geçer falan derler. pozitif bir falından sonra ara versen, tarihi beklesen daha iyi bence senin için. böyle çok negatif umutsuz bi havan var canım. yazık ediyosun kendine, iç enerjine

Ben baktirmadim ztn subattan sonra mart nisan demislrdi aksine karsi tarafta ilimli seyler oldu ama.iki gundur moralim bozuk degisken bir havam var .ozledim biraz o yuzden sanirim

Canım ne güzel yazmışsın ya cidden kendi hatalarını farkedince insan bi durup düşünüyor. Ben ne yaptım diyor. Bide acı çekme kabullenememe evresini atladıktan sonra daha mantıklı düşünmeye başlıyorsun. Mesela şuan exin başka bi kızla olması hatta onu seviyor olması bana gayet normal geliyor ki zaten normal şeyler bunlar. İnsanız hepimiz. Hatalar yaparız pişmanlıklar yaşarız hep eskiyr dönmek isteriz ama defterler dolar kapanır biter gider. ayrıca kimse kimsenin hipotekli malı değil ki sonuçta. Yani benim için de zor oldu bunları kabullenmek hala bazen çok üzülüyorum ama, sağlıklı olan böyle düşünmek

Ben baktirmadim ztn subattan sonra mart nisan demislrdi aksine karsi tarafta ilimli seyler oldu ama.iki gundur moralim bozuk degisken bir havam var .ozledim biraz o yuzden sanirim
astrolojiyle de alakalı kuzum günes tutulması benı de melankolik yaptı..

mart ayında en şanslı olan yine kediler..bizde yine durum sıfır

Dun aksam fallarin gazina gelip benimkine faceden mesaj attim yarin gorusrlimmi diye.o gazla kaldim.cevap bile vermedi halada gozum telde belki cvp verir diye :S
kuzucum naptın sen yine..birazcık sessiz kal dedik sana bak diğer olayda da dönmeyi düşünüyordu oy oy

ben de astrolojiyi takip ederim az çok. 2015 kötü başladı mart da çok kötü bi ay. o yüzden böyleyiz muhtemelen. nisandan sonra çok daha iyi olucakmış bütün burçlar için geçerli bu. acaba diyorum o yüzden mi hep nisan mayıs çıkıyo fallar. öncesinde iyi bi gelişme olmuyo:/

bır de burclarımızı yazıyoruz fal yazarken onla da alakalı olabilir astrolojiye göre de yorum yapıyorlar..

Yani nisan mayıs bizim için iyi olacaksa exlerin yanındaki kızlar için kötü olacak demektir :) o kızlar için iyi olacaksa bizim için kötü olacak demektir illa birileri için kötü olacak anlayacağınız kızlar ahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…