- 12 Mayıs 2010
- 996
- 1.878
- 408
aynen canımmmm böyle içime biri çemgeli takmış bigün çekip çekipp bırakıyo sanki.valla ne yaln söyliyim ne faldan ne fuldan hiiiiiç umudum kalmadı...bommmm...Kardeş payında havaaaar esnaf havaar diye bağırıyorlardı ya ahaha ben de şimdi havar komşular havaaar diye bağırıcam ya
Bugun herkezde umutsuz bir hava hakim sanki gunes tutulmasi bizide tuttuaynen canımmmm böyle içime biri çemgeli takmış bigün çekip çekipp bırakıyo sanki.valla ne yaln söyliyim ne faldan ne fuldan hiiiiiç umudum kalmadı...bommmm...
Canım ne güzel yazmışsın ya cidden kendi hatalarını farkedince insan bi durup düşünüyor. Ben ne yaptım diyor. Bide acı çekme kabullenememe evresini atladıktan sonra daha mantıklı düşünmeye başlıyorsun. Mesela şuan exin başka bi kızla olması hatta onu seviyor olması bana gayet normal geliyor ki zaten normal şeyler bunlar. İnsanız hepimiz. Hatalar yaparız pişmanlıklar yaşarız hep eskiyr dönmek isteriz ama defterler dolar kapanır biter gider. ayrıca kimse kimsenin hipotekli malı değil ki sonuçta. Yani benim için de zor oldu bunları kabullenmek hala bazen çok üzülüyorum ama, sağlıklı olan böyle düşünmek
Yani nisan mayıs bizim için iyi olacaksa exlerin yanındaki kızlar için kötü olacak demektir :) o kızlar için iyi olacaksa bizim için kötü olacak demektirilla birileri için kötü olacak anlayacağınız kızlar ahahah
buna sonuna kadar katılıyorumben eskileri kastetmedim canım aslında:) ama exlerin yanındakiler de, exler de çok mutlu olmayabilirler:) görünürde çok mutlu ilişkileri çok ciddiye almam ben. hele bunu sosyal medyada sürekli göze sokanları hiçç:)
buna ben de katılıyorum..hiçbir şey göründüğü gibi değildir..ben eskileri kastetmedim canım aslında:) ama exlerin yanındakiler de, exler de çok mutlu olmayabilirler:) görünürde çok mutlu ilişkileri çok ciddiye almam ben. hele bunu sosyal medyada sürekli göze sokanları hiçç:)
kızlar havadan galıba bu gel gıtler21 ınde bahar ekınoksuna gırıyormusuz twıtburcta okudum bgn vee kadın saat 21 de kapınızın onunde nar kırın ve 3 dılekte bulunun demıs bgn gunes tutulurkende duua edın yazmıstı ben boyle seylere ınanmam ama fala ınanıp bunlara ınanmamak olmaz audrey koy ver gıtsın dedımm
bu kasvetlı havalardan gelıyorlar ınsana ve acayıp bır lodos var dısarda bas agrısıda cabası
aynen kadının kocasından dayak yediğini kocasının kendinden bucak bucak kaçtığını birinden duyuyorum.ama kadınınben eskileri kastetmedim canım aslında:) ama exlerin yanındakiler de, exler de çok mutlu olmayabilirler:) görünürde çok mutlu ilişkileri çok ciddiye almam ben. hele bunu sosyal medyada sürekli göze sokanları hiçç:)
en cokta koç burclarını kötü etkiliyormus erkeklerini beter etsin kadınlarına saygım sonsuzRetromu metromu tutulmamı herne haltsa ıyı hıssetmıyorumm ben hiçç
buna ben de katılıyorum..hiçbir şey göründüğü gibi değildir..
kuzum bu gece 21 de nar kirilcakmis kendi kapinizin onunde yaziyordu instagram hesabinda yazmisti twitburc yanlis olmasin sende bir bak kuzumm :)yarın mı nar kırcakmısız, saat kacta kırıcakmışız ben kırıcamya bugun bir falcıya gittim dua eder misin dedi saf saf ederim dedim kadın bana çeşitli uygulamaları bulup vermeye başladım, ben öyle şeylerden korkarım ve yapmam ama dua diyince o hiç gelmedi aklıma ee be saf kızım falcıda ne duası alla sen
gorundugu gıbı olsa bıle oyle mıc mıc ılıskılerden bır cacık olmaz,
cok goruyorum oylee haftada bır askım canım cıcım böcüğum yazıyorlar
durmadan kısıler degısıyor ama bazı ınsanların hosuna gıdıyor galıba bu durum ,pskolojık vakka analızıne gecıcez yakında burda kızlar
kuzum bu gece 21 de nar kirilcakmis kendi kapinizin onunde yaziyordu instagram hesabinda yazmisti twitburc yanlis olmasin sende bir bak kuzumm :)
kızlar bu meryem hangı falda daha ıyı tarotmu kahvemı ?
kahve katina attım güzeldi..kızlar bu meryem hangı falda daha ıyı tarotmu kahvemı ? bide saat kac gıbı gelıyo?
kızlar burada gecen nairaya laf söylendi etti ama o kadın bence bos degil ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?