Binnaz Abla

Kardeş payında havaaaar esnaf havaar diye bağırıyorlardı ya ahaha ben de şimdi havar komşular havaaar diye bağırıcam ya
aynen canımmmm böyle içime biri çemgeli takmış bigün çekip çekipp bırakıyo sanki.valla ne yaln söyliyim ne faldan ne fuldan hiiiiiç umudum kalmadı...bommmm...

aynen canımmmm böyle içime biri çemgeli takmış bigün çekip çekipp bırakıyo sanki.valla ne yaln söyliyim ne faldan ne fuldan hiiiiiç umudum kalmadı...bommmm...
Bugun herkezde umutsuz bir hava hakim sanki gunes tutulmasi bizide tuttu

kuzum gercekten bıraz kendımızı dusunmemız lazımm bende ayrılık yasadım bılıyorum ınsan oncee kendısını sucluyor ben boyle yaptım su oldu bu oldu dıyee ben kesınlıkle ınanmıyorum bunlara seven ınsan bır yolunu bulur hatan varsa bıle onu duzeltmek ıcın ugrasır ve yanında kalır ne olursa olsun ..
ve bır baskası dıyorsun kuzum bu adam sana gerı donse onu kabul edebılırmısın ?kıskandırmak ıcın bıle yapmıs olsa oyle kısılıkte bır ınsandan ne hayır gelır kı bunları dusun gercekten bazı seyler zor gelıyor ınsan kabullenmek ıstemıyor en onemlısıde ama bazı seyler bızden farklı gelısıyor ve ınsanlar bızım gıbı ıyı nıyetlı,sevgısıne sahıp cıkan ınsanlar degıller..

ben eskileri kastetmedim canım aslında:) ama exlerin yanındakiler de, exler de çok mutlu olmayabilirler:) görünürde çok mutlu ilişkileri çok ciddiye almam ben. hele bunu sosyal medyada sürekli göze sokanları hiçç:)

buna ben de katılıyorum..hiçbir şey göründüğü gibi değildir..

kızlar havadan galıba bu gel gıtler 21 ınde bahar ekınoksuna gırıyormusuz twıtburcta okudum bgn vee kadın saat 21 de kapınızın onunde nar kırın ve 3 dılekte bulunun demıs bgn gunes tutulurkende duua edın yazmıstı ben boyle seylere ınanmam ama fala ınanıp bunlara ınanmamak olmaz audrey koy ver gıtsın dedımm

bu kasvetlı havalardan gelıyorlar ınsana ve acayıp bır lodos var dısarda bas agrısıda cabası

yarın mı nar kırcakmısız, saat kacta kırıcakmışız ben kırıcam ya bugun bir falcıya gittim dua eder misin dedi saf saf ederim dedim kadın bana çeşitli uygulamaları bulup vermeye başladım, ben öyle şeylerden korkarım ve yapmam ama dua diyince o hiç gelmedi aklıma ee be saf kızım falcıda ne duası alla sen

aynen kadının kocasından dayak yediğini kocasının kendinden bucak bucak kaçtığını birinden duyuyorum.ama kadının
facebookuna baktığında leyla ile mecnun sanırsın...

Retromu metromu tutulmamı herne haltsa ıyı hıssetmıyorumm ben hiçç

buna ben de katılıyorum..hiçbir şey göründüğü gibi değildir..

gorundugu gıbı olsa bıle oyle mıc mıc ılıskılerden bır cacık olmaz,
cok goruyorum oylee haftada bır askım canım cıcım böcüğum yazıyorlar
durmadan kısıler degısıyor ama bazı ınsanların hosuna gıdıyor galıba bu durum ,pskolojık vakka analızıne gecıcez yakında burda kızlar
kuzum bu gece 21 de nar kirilcakmis kendi kapinizin onunde yaziyordu instagram hesabinda yazmisti twitburc yanlis olmasin sende bir bak kuzumm :)

kesin kabul oluyormuymus ki dilek Hayır evde nar yok

kızlar bu arada baktırdıgım falların yarısından cogu cıkıyor haberınız olsun..eskisiyle ilgili telepati yoluyla bir şeyler olacak ıkınızde bırbırınızın aklından cıkmayacaksınız demıslerdı ya bu cocuk geceden beri aklımda kafayı yemek üzereyim :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…