Binnaz Abla

kımler soyledı bunu onlınede?

meryem söyledi mi canım ?
o sürekli geçmişinle barısma var dedi kuzum sürekli baska hesaplardan attıgım falda bile tekrarladı..bir de o siteye kaderci diye biri gelmşiti o da söylemişti baktırdıgımda valla tuhafım...bütün herkes eskisini tarif etmeye basladı o mu kafama vurmaya basladı diyecegim ama bir şeyler yaklasıyor gibi hissediyorum rüyamda da bembeyaz at gördüm..

dur bakalım panikleme neyaz at iyiydir, hayırlısı olsun valla mantık mantık diyoruz da si. et mantığı kalbinle seç bence

valla kuzum benden fazla gezen yoktur günde kaç yere gidiyorum ediyorum fal da baktırmıyorum artık para sıfır

Tek ümidim naira başkada her yorum negatıf denebılıcek sekılde((

Nairanın söyledikleri bende tek tek tuttu. Nairaya güveniyorum ben. Fal alemde Rezzan ablanın gerçekten nokta atışları var, Bide Kahve falı atmayı düşünüyorum yarın sabah kahvemi içince.. Oğuzhan'ında söyledikleri tek tek çıktı, Atacağım, atmam gereken adımları söyledi, dediklerini dikkate aldım. Harfi harfine dedikleri çıktı, Oğuzhan Falcıdan çok Psikolog gibi ödevler falan verip rahatlatıyor insanı, ama destan gibi yazdığı fallarıda tek tek çıkıyor. . Kaderciden aldığım yorumda bugünle ilgili şeyler pek çıkmadı, gelecekle ilgili olanlarında tutacağını sanmam bana genelde yapılan yorumların tersini yaptı. Hep aynı kişilere fal attığım için biraz değişik yeni yorumcuları denemek istiyorum.

kaderci ne dedi sana kuzum

Nairaya kahvemı atmıştın canım, oguzhanı met edıyosun yanı dur denıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…