- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
bana tutarlı geldi kuzum tekrar dinleyince valla..ben de öyle düşünüyorum ama fal işi tuhaf bastaki enerjiyi de koruyamamıs olabilir, savsaklamaya başlamıs da olabilir cok fal gelince
kımler soyledı bunu onlınede?kızlar bu arada baktırdıgım falların yarısından cogu cıkıyor haberınız olsun..eskisiyle ilgili telepati yoluyla bir şeyler olacak ıkınızde bırbırınızın aklından cıkmayacaksınız demıslerdı ya bu cocuk geceden beri aklımda kafayı yemek üzereyim :/
yüzyüze baktırdıgım falcılar alex aylin faalan ...hatırlayamadıklarımda varkımler soyledı bunu onlınede?
yüzyüze baktırdıgım falcılar alex aylin faalan ...hatırlayamadıklarımda var
o sürekli geçmişinle barısma var dedi kuzum sürekli baska hesaplardan attıgım falda bile tekrarladı..bir de o siteye kaderci diye biri gelmşiti o da söylemişti baktırdıgımda valla tuhafım...bütün herkes eskisini tarif etmeye basladı o mu kafama vurmaya basladı diyecegim ama bir şeyler yaklasıyor gibi hissediyorum rüyamda da bembeyaz at gördüm..meryem söyledi mi canım ?
o sürekli geçmişinle barısma var dedi kuzum sürekli baska hesaplardan attıgım falda bile tekrarladı..bir de o siteye kaderci diye biri gelmşiti o da söylemişti baktırdıgımda valla tuhafım...bütün herkes eskisini tarif etmeye basladı o mu kafama vurmaya basladı diyecegim ama bir şeyler yaklasıyor gibi hissediyorum rüyamda da bembeyaz at gördüm..
kalbimde o insan yok ki kuzum sorun da orda gördüğümde bir şey hissetmedim ve hissetmiyorum...dur bakalım panikleme neyaz at iyiydir, hayırlısı olsun valla mantık mantık diyoruz da si. et mantığı kalbinle seç bence
Uzulme kuzum imajini yenile eski sayfalar kapaniyor yeniler aciliyorVallahi ? Inanmam, ben baligim, son 4-5 yildir ask hayatim ziyanNeye elimi attiysam kurudu diyebilirim.
Ciddimisin cnm kimler sana yaz dediDun aksam fallarin gazina gelip benimkine faceden mesaj attim yarin gorusrlimmi diye.o gazla kaldim.cevap bile vermedi halada gozum telde belki cvp verir diye :S
kalbimde o insan yok ki kuzum sorun da orda gördüğümde bir şey hissetmedim ve hissetmiyorum...
aklıma geliyor fazlaca sorun o oy oyo zaman sorun yok hayatım kalbinde yoksa salla
aklıma geliyor fazlaca sorun o oy oy
valla kuzum benden fazla gezen yokturaklına geliyorsa belki duyguların vardır ama kızgınlık, sonunu görememe, affedememe durumlarından sen duygularını ört pas etmişsindir. Bence en sağlıklı yok aklına geldikçe film ac, dısarı cık gez, ve fal baktırma artık :)
valla kuzum benden fazla gezen yokturgünde kaç yere gidiyorum ediyorum fal da baktırmıyorum artık para sıfır
Tek ümidim naira başkada her yorum negatıf denebılıcek sekılde((
valla olmasın bir şey kuzu olmamasını istiyorum olacak bılıyorum o yuzden böyleyim tersim benakışına bırak hayatım valla olacak olan oluyor, olmayacak için de debelen debelen elde var kocaman bir sıfır
kaderci ne dedi sana kuzumNairanın söyledikleri bende tek tek tuttu. Nairaya güveniyorum ben. Fal alemde Rezzan ablanın gerçekten nokta atışları var, Bide Kahve falı atmayı düşünüyorum yarın sabah kahvemi içince.. Oğuzhan'ında söyledikleri tek tek çıktı, Atacağım, atmam gereken adımları söyledi, dediklerini dikkate aldım. Harfi harfine dedikleri çıktı, Oğuzhan Falcıdan çok Psikolog gibi ödevler falan verip rahatlatıyor insanı, ama destan gibi yazdığı fallarıda tek tek çıkıyor. . Kaderciden aldığım yorumda bugünle ilgili şeyler pek çıkmadı, gelecekle ilgili olanlarında tutacağını sanmam bana genelde yapılan yorumların tersini yaptı. Hep aynı kişilere fal attığım için biraz değişik yeni yorumcuları denemek istiyorum.
Nairaya kahvemı atmıştın canım, oguzhanı met edıyosun yanı dur denıyımNairanın söyledikleri bende tek tek tuttu. Nairaya güveniyorum ben. Fal alemde Rezzan ablanın gerçekten nokta atışları var, Bide Kahve falı atmayı düşünüyorum yarın sabah kahvemi içince.. Oğuzhan'ında söyledikleri tek tek çıktı, Atacağım, atmam gereken adımları söyledi, dediklerini dikkate aldım. Harfi harfine dedikleri çıktı, Oğuzhan Falcıdan çok Psikolog gibi ödevler falan verip rahatlatıyor insanı, ama destan gibi yazdığı fallarıda tek tek çıkıyor. . Kaderciden aldığım yorumda bugünle ilgili şeyler pek çıkmadı, gelecekle ilgili olanlarında tutacağını sanmam bana genelde yapılan yorumların tersini yaptı. Hep aynı kişilere fal attığım için biraz değişik yeni yorumcuları denemek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?