- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
Nairanın söyledikleri bende tek tek tuttu. Nairaya güveniyorum ben. Fal alemde Rezzan ablanın gerçekten nokta atışları var, Bide Kahve falı atmayı düşünüyorum yarın sabah kahvemi içince.. Oğuzhan'ında söyledikleri tek tek çıktı, Atacağım, atmam gereken adımları söyledi, dediklerini dikkate aldım. Harfi harfine dedikleri çıktı, Oğuzhan Falcıdan çok Psikolog gibi ödevler falan verip rahatlatıyor insanı, ama destan gibi yazdığı fallarıda tek tek çıkıyor. . Kaderciden aldığım yorumda bugünle ilgili şeyler pek çıkmadı, gelecekle ilgili olanlarında tutacağını sanmam bana genelde yapılan yorumların tersini yaptı. Hep aynı kişilere fal attığım için biraz değişik yeni yorumcuları denemek istiyorum.
kızlar şenay yangelin burç yorumlarını dinleyin...
yok kuzu uzun değil hepsini dinleme zaten ıkızlere geloff cok uzun ikizleri dinleyen bana da ses etsin sevabına
ben de merak ettim baldankabagımYanlış anlamazsan sana bir şey soracağım, nairaya ne zaman baktırdın ve ne tuttu özel değilse. Bana Naira yeni yorumcu gibi geldi şurada bir iki aylık. Bu kadar sürede tutturması ilginç geldi, pek rastlamıyoruz daben de begendim ama merk da ettim
Bem oguzhan kadar seZgılerı olmayan bı falcı gormedım bana fıncanında cok telve kalmamıs yorumum ıstedıgım gıbı olmadı ıstersen katına at dedı yaaa:)))ben de merak ettim baldankabagım
Ne zaman baktırdınız da nairaya tek tek çıktı dedikleri? Ben daha yeni baktırdınız diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam. İlginçNairanın söyledikleri bende tek tek tuttu. Nairaya güveniyorum ben. Fal alemde Rezzan ablanın gerçekten nokta atışları var, Bide Kahve falı atmayı düşünüyorum yarın sabah kahvemi içince.. Oğuzhan'ında söyledikleri tek tek çıktı, Atacağım, atmam gereken adımları söyledi, dediklerini dikkate aldım. Harfi harfine dedikleri çıktı, Oğuzhan Falcıdan çok Psikolog gibi ödevler falan verip rahatlatıyor insanı, ama destan gibi yazdığı fallarıda tek tek çıkıyor. . Kaderciden aldığım yorumda bugünle ilgili şeyler pek çıkmadı, gelecekle ilgili olanlarında tutacağını sanmam bana genelde yapılan yorumların tersini yaptı. Hep aynı kişilere fal attığım için biraz değişik yeni yorumcuları denemek istiyorum.
ayy bildi mi bari kuzuuu psikolog gibi o zamanBem oguzhan kadar seZgılerı olmayan bı falcı gormedım bana fıncanında cok telve kalmamıs yorumum ıstedıgım gıbı olmadı ıstersen katına at dedı yaaa:)))
kızlar şenay yangelin burç yorumlarını dinleyin...
burcum aslan yükselenim kova.geçmişe dönüş diyor..eskisinin koç ona da mevcut ilişkinde bitiş diyor..saka gibi.kovalara duyurulur: iş, kariyer süpermiş, bekarlara da eskiyle barışma demiş:/
Kızlar ben de dün arzubaci'yi denedim.. her şeyimi bildi.. gelecek için beklemedeyim.. hayatıma dair her şeyi bildi.. baktırınşimdi de selena'ya çizgi falı attım.. suya kredim yetmedi.. çizgifalı atan var mı kızlar? nasıl bişi
a bıde katına at dedı şaştım kaldımayy bildi mi bari kuzuuu psikolog gibi o zaman
Bu arzu bacı hangı sıtedeçizgi falın gelince yaz mutlaka ben merak ediyorum onu :)
Sen ne çok baktırıyorsun tellwede her falcıda ismin var :)
evett:))) ederim canım.. işte beklenti böyle..çizgi falın gelince yaz mutlaka ben merak ediyorum onu :)
Sen ne çok baktırıyorsun tellwede her falcıda ismin var :)
tellwe canım. mutlaka baktır. ben çok beğendim.. güzeldiBu arzu bacı hangı sıtede
nairaya fal attım aksamdan beri aynı sıradayım ya ne zaman bakıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?