- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
benim kredim ona yetmedi.. 25 tlye sanal attım.. bayağı uzundu.. tüm,her şeyimi bildi.. bir kça tavsiye bildi.. çok iyiydi.. tabiki daha fazla tarot türü şeyler bilgi veriyormuş:) evet benim hakkımda her şeyi bildi.. bekliyorum işte.. 3 hafta verdi sevdiceğimle ilgiliOha bu arzu bacı cok pahalı kahve falı 50 liraO ne öyle çıkmış mı ki dedikleri
benim kredim ona yetmedi.. 25 tlye sanal attım.. bayağı uzundu.. tüm,her şeyimi bildi.. bir kça tavsiye bildi.. çok iyiydi.. tabiki daha fazla tarot türü şeyler bilgi veriyormuş:) evet benim hakkımda her şeyi bildi.. bekliyorum işte.. 3 hafta verdi sevdiceğimle ilgiliben artık çünkü duvardaki yorumları okuyarak gönderiyorum özellikle dikkat ediyorum.. deneyin derim.. şimdi bir de eveline'ye attım.. fakat geçen gün lovehurts dedi işte sorunları yok güzel gidiyor.. senin açından olumsuz.. seviyorlar birbirini dedi. canımı sıktı ay bak yazasım geldi şimdi.. medyumserkanhoca da net yorum yapıyor.. onu da beğendim.. bekliyorum.. net fakat kısa. 5-6 satır fakat tatmin edici.. seninfalcin da güzell,ay şiştim vallahi bi an önce sevdicek dönse de,kavuşsam da bıraksam şu işi :)
ek olarak selena hakkında da bilgi veririm şu çizgi falı için fakat beklerim belki bilmiyorum.. 4-5 gün uzamıyordu değil mi? 5.sıradayım :'(Oha bu arzu bacı cok pahalı kahve falı 50 liraO ne öyle çıkmış mı ki dedikleri
hayatındaki insana karşı sevgisi yok cinsel dedi çoğu.. nazz'daan tutun bilgehatun'a kadar.. fakat gel gelelim gelmiyor benimki.. ne bileyim.. böyle çıkanları okudukça mutlu oluyorum.. sapıttımm gerçi,burda da dedi bir arkadaş her falcı bişey dediğine göre vardır bi bildikleri diye.. sevgi konusuydu galiba.. herkes aynı sonuça varıyor arkadaş.. :) bu arada ruhbal'a baktıran var mı?Başka bir kızla çıkıyorsa fallara fazla güvenme canım, inşallah çıkar sana dedikleri :)
ek olarak selena hakkında da bilgi veririm şu çizgi falı için fakat beklerim belki bilmiyorum.. 4-5 gün uzamıyordu değil mi? 5.sıradayım :'(
ne kadar geç? vade verir misin banaSelena uzayabilir geç bakıyor
ne kadar geç? vade verir misin banaahhaha
hhahahhaayok canım vade işlerine bakmıyorum
kıZlar rıca edıyorum bırbırınızle konuşurkende hangı yorumcudan bahsettıgımızı yazalım çorba oldum yemınleAlakası bıle yok kuZu ban
a bıde katına at dedı şaştım kaldım
oooo benımde yukselenım yayBenim burcum akrep yukselen yay hepden bitmişim doğarken, akrebın sertlıgının zerresı yok bendeyay'ın çılgınlıgı var ama:) akrebe olmıcak ılişkinden kop, içindekı yaralı olduguna adım at aşk kapıda demiş.. Nasıl adım atıcam yahuu...
Ne çektiğimizi bir biz bilirizoooo benımde yukselenım yay
aynen yaaa ne gelıyosa basıma hep şu cılgınlıgım yuzundenNe çektiğimizi bir biz biliriz
aslan ne olacak bu yılllllaynen yaaa ne gelıyosa basıma hep şu cılgınlıgım yuzunden
bnm de yükselenm yay=DNe çektiğimizi bir biz biliriz
bnm güneş burcum aslan, yükselen yay. ikisi de tembel, patates gibi oturmak bazı dönemlerde en sevdiğim şey oluyo =pbide benım burcum basak yukselenım yay bırısı calıskan bırısı tembel içimden bırısı dıyokı kalk ders calıs otekı dıyokı emaaaannnn piktir et gitsin ahahhahaha
yaz demediler mart nisanda dons olucaj dediler.bir tanesi adim at demisti amaCiddimisin cnm kimler sana yaz dedi
Ruhbali bosver es gechayatındaki insana karşı sevgisi yok cinsel dedi çoğu.. nazz'daan tutun bilgehatun'a kadar.. fakat gel gelelim gelmiyor benimki.. ne bileyim.. böyle çıkanları okudukça mutlu oluyorum.. sapıttımm gerçi,burda da dedi bir arkadaş her falcı bişey dediğine göre vardır bi bildikleri diye.. sevgi konusuydu galiba.. herkes aynı sonuça varıyor arkadaş.. :) bu arada ruhbal'a baktıran var mı?
kovalara duyurulur: iş, kariyer süpermiş, bekarlara da eskiyle barışma demiş:/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?