Binnaz Abla

Oha bu arzu bacı cok pahalı kahve falı 50 lira O ne öyle çıkmış mı ki dedikleri
benim kredim ona yetmedi.. 25 tlye sanal attım.. bayağı uzundu.. tüm,her şeyimi bildi.. bir kça tavsiye bildi.. çok iyiydi.. tabiki daha fazla tarot türü şeyler bilgi veriyormuş:) evet benim hakkımda her şeyi bildi.. bekliyorum işte.. 3 hafta verdi sevdiceğimle ilgili ben artık çünkü duvardaki yorumları okuyarak gönderiyorum özellikle dikkat ediyorum.. deneyin derim.. şimdi bir de eveline'ye attım.. fakat geçen gün lovehurts dedi işte sorunları yok güzel gidiyor.. senin açından olumsuz.. seviyorlar birbirini dedi. canımı sıktı ay bak yazasım geldi şimdi.. medyumserkanhoca da net yorum yapıyor.. onu da beğendim.. bekliyorum.. net fakat kısa. 5-6 satır fakat tatmin edici.. seninfalcin da güzell,ay şiştim vallahi bi an önce sevdicek dönse de,kavuşsam da bıraksam şu işi :)

Başka bir kızla çıkıyorsa fallara fazla güvenme canım, inşallah çıkar sana dedikleri :)

Başka bir kızla çıkıyorsa fallara fazla güvenme canım, inşallah çıkar sana dedikleri :)
hayatındaki insana karşı sevgisi yok cinsel dedi çoğu.. nazz'daan tutun bilgehatun'a kadar.. fakat gel gelelim gelmiyor benimki.. ne bileyim.. böyle çıkanları okudukça mutlu oluyorum.. sapıttımm gerçi,burda da dedi bir arkadaş her falcı bişey dediğine göre vardır bi bildikleri diye.. sevgi konusuydu galiba.. herkes aynı sonuça varıyor arkadaş.. :) bu arada ruhbal'a baktıran var mı?

Ko
Alakası bıle yok kuZu ban

a bıde katına at dedı şaştım kaldım
kıZlar rıca edıyorum bırbırınızle konuşurkende hangı yorumcudan bahsettıgımızı yazalım çorba oldum yemınle kim katına at dedı canım

Benim burcum akrep yukselen yay hepden bitmişim doğarken, akrebın sertlıgının zerresı yok bende yay'ın çılgınlıgı var ama:) akrebe olmıcak ılişkinden kop, içindekı yaralı olduguna adım at aşk kapıda demiş.. Nasıl adım atıcam yahuu...

oooo benımde yukselenım yay

bide benım burcum basak yukselenım yay bırısı calıskan bırısı tembel içimden bırısı dıyokı kalk ders calıs otekı dıyokı emaaaannnn piktir et gitsin ahahhahaha
bnm güneş burcum aslan, yükselen yay. ikisi de tembel, patates gibi oturmak bazı dönemlerde en sevdiğim şey oluyo =p

Ciddimisin cnm kimler sana yaz dedi
yaz demediler mart nisanda dons olucaj dediler.bir tanesi adim at demisti ama
Ruhbali bosver es gec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…