İnan ben de aynı şekilde hissediyorum bazen burdakileri okudukça. O yüzden herkesin hemfikir olduğu Rezzan abla ve Nesibe'den şaşmamak lazım aslında. Bu bahsettiklerim yoklukta gider dediğimiz tarzdan.Yani üst üste rezzana yada nesibeye fal yollamak istemedğimde tercih ediyorum.
Kizlar nesibeyle rezzan ablanin arasina sevval erdalda eklenebilir bence ama yazili fal bakiyo olmasi buyuk dezavantaj
Ah evet bence bu çok önemli.
Bende yazılı fal bakanlara fal yollamayı sevmiyorum.
Duymak ve enerjisini almak lazım...
Hoş bugün yazılı fal olmasına rağmen Şevval hanıma yollayacaktım ama nete girmedi(
Aslında bütün falcıları sesli yoruma teşvik etmeliyiz ve sitelere de bu konuda yazmak lazım..
ben burda yazılanlara göre şevval ve halehi merak ediyorum aslında ....
Ben Sevval'e yollayacağım inşallah :)) ama şimdi aklıma Almina Arden düştü :))))
nesibe hep meşgull ...
aynen yakalayamıyorum,zaten sırada bir sürü insan var tarotta nesibe haric kim iyidir acaba
nesibe meşgul şu an . zaten ne zaman baksam meşgul bir sürü kişi var . nesibe çok mu iyi arkadaşlar .. dedikleri çıkan oldu mu aramızda
Bana martta baktığı fal çıktı Nesibe'nin. Eski erkek arkadaş mevzusu.Başka biriyleydi ondan ayrılıp sana dönüşü var dedi.Ama ilişkiye başlayacaksınız demedi.Aynen de öyle oldu. Tam da tarif ettiği şekilde gitti. Nesibe'yi yakalamak için facebooktan takip etmeniz gerekir. Sisteme girmeden bir kaç saat öncesinde yazıyor şu şu saatte online olucam diye. Önceden de sorunuzu hazırlayıp girdiği anda kartları seçip soruyu copy paste yaparsanız yakalarsınız.Ben bir kaç gün önce öyle yakaladım onu. 5 dk içinde 15 fal geliyor hemen meşgule alıyo.
ben ona baktırdım ama o kadın bana bana puan ver falan dedi ondan soğudum ne bileyim ben beğensem veririm puan ne olcak ama böle demesi .. birde bende anı bile bilemedi .. ama tabi enerji meselesi biraz da ..
Hangisinden soğudun canım? Şevval hanım mı , Almina mı ?
almina şekerim .. bir baktırayım dedim orda online görünce baktı neyse zaten kısacık süre . on saat konuşuyor havadan sudan . sonra puan ver bana diyor . ben beğensem veririm heralde . hiç beğenmedim ben zaten birşeyde bilemedi bende .
aynen yakalayamıyorum,zaten sırada bir sürü insan var tarotta nesibe haric kim iyidir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?