Binnaz Abla

bide benım burcum basak yukselenım yay bırısı calıskan bırısı tembel içimden bırısı dıyokı kalk ders calıs otekı dıyokı emaaaannnn piktir et gitsin ahahhahaha

ben kova yukselen bogaa bunlar calıskanmı tolınn
ben butun gun yatmaa meraklısı bır ınsan oldum cıktım evden cıkma bır hafta yat yuvarlan deseler canıma mınnet bu aralar

ben kova yukselen bogaa bunlar calıskanmı tolınn
ben butun gun yatmaa meraklısı bır ınsan oldum cıktım evden cıkma bır hafta yat yuvarlan deseler canıma mınnet bu aralar
kovayı bılmıyorum ama bogalar yemeğe cok duskun olurlar yaz gelıyo az ye sonra ıplı pikini giyemezsın

kovayı bılmıyorum ama bogalar yemeğe cok duskun olurlar yaz gelıyo az ye sonra ıplı pikini giyemezsın

ıplı bıkını aaaaa o nee kıneeee
benım hıyar yuzunden ztn gıyemıyorummm
sıkıntı yok tolınımmm
bogazıma duskunumdur ama o dogru ,yemek yemegıde yapmayıda severımm,kışları kilo almak garantı

Kız bu tolin ne diyo.. İpli bikini diyo : )
Hahah A audrey_24 sen, ipli bikini ve sevgilin hayal edemiyorumm

ezele yapmak gerek bunu asıl, onun adına kapattım de kadın saysın sana

Ilkay gure fal baktirdigimda barisma olcak demisti.faceden soru sordum simdide barisma yok diyo kendiyle celisiyo

ben de yazdım ve tutarlı bi yorum yapmış, tek kart sonuçta baya döktürmüş yani:)

kızzlarrr iyi geceler, bu burç videosunu izledim de
aslan burcuyum yükselenim terazi; kariyer patlaması yaşamam lazım bu yıl, yaşamazsam zaten falların hepsi patlıycak

selamlar fal krizim tuttuu yine bu akşam naiaraya atacaktım ''green yapma bak yazılı fal sen nefret edersin'' dedim durdurdum kendimi...her seferinde bu son diyorum bu arada birisi arzubacı demiş maşallahı var 50 tl hepsi...o parayı verirsem kaderimi baştan yazmalı

canım sanal fincan gönderdim ben.. 25 tl.. gayet de güzel baktı.. duvarını inceleyebilirsin,sanalda da çok bildiği,nokta atışları oluyor:)) bi de selenayı bekliyorum ben de işte eheh

canım sanal fincan gönderdim ben.. 25 tl.. gayet de güzel baktı.. duvarını inceleyebilirsin,sanalda da çok bildiği,nokta atışları oluyor:)) bi de selenayı bekliyorum ben de işte eheh
canım tabi sanalda olabilir his olduktan sonra telve bahane biraz zaten..ama ben yinede kendi falımı gönderirim eğer yollarsam canım ya:) olmadı kredi biriktirip baktırırım tek seferde ödersem kaldırmaz yüreciğim:) tabii o arada başka kimseye atmamam lazım

kızlar kaderciye benden başka fal atan var mı bana tutarlı yanları da var tutarsız da gayet samimi geldi yeni yorumcu..

yükselenenin ne tatlım, oğlak diyip geçme hemen

zaten 30 yaşına yaklaştıkça ve sonrasında yükselen burç baskın olur diyolar.. en şanssız burcun oğlak olduğunu ve kötü enerjidende en çok etkilenen burcun yengeç olduğunu duymuştum sanırım bu yüzden benim şans pek dönemedi:)) okuyorum canım teşekkürler

ben dün telwe elysa ya tarot attım anda iyi gibi geldi bana var mı fikri olan? buarada laf cafe çiğdem bana yine yeni yeniden çıktı kimseye çıkmamamsına rağmen...

yani greencim:)) sen kimleri beğeniyorsun tellwede? lovehurts'a baktırdın mı? çok olumsuz konuştu benim hakkımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…