bide benım burcum basak yukselenım yay bırısı calıskan bırısı tembel içimden bırısı dıyokı kalk ders calıs otekı dıyokı emaaaannnn piktir et gitsin ahahhahaha
kovayı bılmıyorum ama bogalar yemeğe cok duskun olurlar yaz gelıyo az ye sonra ıplı pikini giyemezsınben kova yukselen bogaa bunlar calıskanmı tolınn
ben butun gun yatmaa meraklısı bır ınsan oldum cıktım evden cıkma bır hafta yat yuvarlan deseler canıma mınnet bu aralar
kovayı bılmıyorum ama bogalar yemeğe cok duskun olurlar yaz gelıyo az ye sonra ıplı pikini giyemezsın
Ben kendimde iki senedir bitek paçalı mayoyu hayal ediyorum artık.. Ahh ahh özledim ipli bikinilerimisen kendınde hayal ettın dımıhahahahha
tolın yavrum ne bılsın
Kızlar ben az önce çok utandım valla. Geysu falcıları denemeyiniz, bana da fal yollamayınız demiş. Kırılmış biraz üzüldüm vallahi, haklı akıl işi değil baskası adına içip kapattım bide oymus gibi genel ask sordum enerji alamamıştır, sallamıştır ama benim de yaptığım doğru değil, falcı vs vs kimseyi kırmak istemem
Ilkay gure fal baktirdigimda barisma olcak demisti.faceden soru sordum simdide barisma yok diyo kendiyle celisiyo
canım sanal fincan gönderdim ben.. 25 tl.. gayet de güzel baktı.. duvarını inceleyebilirsin,sanalda da çok bildiği,nokta atışları oluyor:)) bi de selenayı bekliyorum ben de işte ehehselamlar fal krizim tuttuu yine bu akşam naiaraya atacaktım ''green yapma bak yazılı fal sen nefret edersin'' dedim durdurdum kendimi...her seferinde bu son diyorumbu arada birisi arzubacı demiş maşallahı var 50 tl hepsi...o parayı verirsem kaderimi baştan yazmalı
canım tabi sanalda olabilir his olduktan sonra telve bahane biraz zaten..ama ben yinede kendi falımı gönderirim eğer yollarsam canım ya:) olmadı kredi biriktirip baktırırım tek seferde ödersem kaldırmaz yüreciğim:) tabii o arada başka kimseye atmamam lazımcanım sanal fincan gönderdim ben.. 25 tl.. gayet de güzel baktı.. duvarını inceleyebilirsin,sanalda da çok bildiği,nokta atışları oluyor:)) bi de selenayı bekliyorum ben de işte eheh
yükselenenin ne tatlım, oğlak diyip geçme hemenbu arada burçlara inanmıyorum artık ben beyaa..her yılbaşı bu sene oğlakların yılı diyolar tırtt çıkıyor..hayır yani hangi oğlaklar onlarıda belirtseler, o oğlakların arasında yer alamadım ben hiçç
yengeç canımm:)yükselenenin ne tatlım, oğlak diyip geçme hemen
zaten 30 yaşına yaklaştıkça ve sonrasında yükselen burç baskın olur diyolar.. en şanssız burcun oğlak olduğunu ve kötü enerjidende en çok etkilenen burcun yengeç olduğunu duymuştum sanırım bu yüzden benim şans pek dönemedi:)) okuyorum canım teşekkürlergreen_apple ikisini birden dinleseydin, yengeçler için güzel şeyler söyledi, oğlak burcunun gezegeni satürn ya ondan biraz teslik var bence
ilgini çekerse okursun canım ;http://www.burclar.com.tr/oglak-burcu/yonetici-gezegen.html
yani greencim:)) sen kimleri beğeniyorsun tellwede? lovehurts'a baktırdın mı? çok olumsuz konuştu benim hakkımdacanım tabi sanalda olabilir his olduktan sonra telve bahane biraz zaten..ama ben yinede kendi falımı gönderirim eğer yollarsam canım ya:) olmadı kredi biriktirip baktırırım tek seferde ödersem kaldırmaz yüreciğim:) tabii o arada başka kimseye atmamam lazım
yengeç canımm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?