- 30 Ocak 2014
- 4.940
- 10.692
- 408
bana promosyon bakmıştı ilk geldiği zamanlarda.. anda iyiydi.. beğenmiştim.. gelecek için bekliyore :*ben dün telwe elysa ya tarot attım anda iyi gibi geldi bana var mı fikri olan? buarada laf cafe çiğdem bana yine yeni yeniden çıktı kimseye çıkmamamsına rağmen...
Bende bu ara yemekle baya yakinimıplı bıkını aaaaao nee kıneeee
benım hıyar yuzunden ztn gıyemıyorummm
sıkıntı yok tolınımmm
bogazıma duskunumdur ama o dogru ,yemek yemegıde yapmayıda severımm,kışları kilo almak garantı
Degisik biri cok tatli geldi bana bildigi ilginc detaylar varKızlar bıryolunvar aylini nasıl bilirsiniz
Dedıklerını yasayanlar varmı acaba onu merak ettımDegisik biri cok tatli geldi bana bildigi ilginc detaylar var
Naıraya ben bır kahve falı yolladım esas oglan adına ıctım kadın benı tek tek tek anlatmıs duygularımı hıslerımı herseyı oan anladım anda cok basarılı gelecegı bılmıyorum cok yenı Zamanı var dahanairanın falı geldı eh dıyebılırım fena degıl
Detay isteriz tolinnairanın falı geldı eh dıyebılırım fena degıl
Marple ben de bu ara yemeğe sardım.. 2kilo almışım.. Neden acep Bende bu ara yemekle baya yakinim
Zamana cok takılma bence oynamalar olabılırKızlar bir çok adı gecen falcımızın patlaması ya daa onaylanması için son haftaya girmiş bulunmaktayım :)) anda iyi olanlar belli zaten. Ama haftaya tek tek hepsini iyi kötü yazıcam)
Mart nisan dedi bakalim yeni baktirdimDedıklerını yasayanlar varmı acaba onu merak ettım
Canim bilmiyorum gecen sene bu zamanlar muhtesem bir diyet yapiyordum hic bunalmadan ama bu ara sanirim mutsuzluk belirsizlik vb sebeplerden karbonhidarata takildim kaldimMarple ben de bu ara yemeğe sardım.. 2kilo almışım.. Neden acep 
Canim bilmiyorum gecen sene bu zamanlar muhtesem bir diyet yapiyordum hic bunalmadan ama bu ara sanirim mutsuzluk belirsizlik vb sebeplerden karbonhidarata takildim kaldim
Detay isteriz tolin
Detay olarak pek bildigi bisey yoktu bende bide tarihleri com erken vermis o tarihlerde olacagini pek sanmiyorum ben
iyi biliriz kuzum :))Kızlar bıryolunvar aylini nasıl bilirsiniz
Detay olarak pek bildigi bisey yoktu bende bide tarihleri com erken vermis o tarihlerde olacagini pek sanmiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?