Binnaz Abla

Arkadaşlar ben bı hata ettım tarıhı gelmeden niaraya fal attım kı cok da begenmıştım ne dıye bozarsın enerjını beklesene ben halt ettım kendı kendıme hala daha cok ıyı bı yorumcu oldugunu düşünüyorum,lakın hop sure uzadı değişti yani ((( 1 aydı 2 oldu.kesınlıkle yorumcunun hatası degıl eşeklık bende..işle ılgıli değişmedı tarıh o açıdan ümitlıyım ve bence ıı bı yorumcuu kesınlıkle

Kızlar bir çok adı gecen falcımızın patlaması ya daa onaylanması için son haftaya girmiş bulunmaktayım :)) anda iyi olanlar belli zaten. Ama haftaya tek tek hepsini iyi kötü yazıcam)

Canim bilmiyorum gecen sene bu zamanlar muhtesem bir diyet yapiyordum hic bunalmadan ama bu ara sanirim mutsuzluk belirsizlik vb sebeplerden karbonhidarata takildim kaldim

keşke ben de takılı kalsam, ben de tam tersi mutsuzsam yemek yemiyorum, habire zayıflıyorum. Yemek yemek işkenc eoluyor böyle zamanlar bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…