- 9 Aralık 2014
- 128
- 104
- 103
Meryem cikti mi sana?puh ya keşke meryeme ataydın, naira da patlak galiba
kime baktirdin panpa :) geri dönüp okumayimDetay olarak pek bildigi bisey yoktu bende bide tarihleri com erken vermis o tarihlerde olacagini pek sanmiyorum ben
Meryem cikti mi sana?
Bende oyleydim zamanla degistikeşke ben de takılı kalsam, ben de tam tersi mutsuzsam yemek yemiyorum, habire zayıflıyorum. Yemek yemek işkenc eoluyor böyle zamanlar bana
Bende oyleydim zamanla degisti
Tarihler tutmadi genel olarak mi tuttu? Anlamadimhayır tarihler gelmedi ama son zamanlarda baktırdığım en iyi faldı
Tarihler tutmadi genel olarak mi tuttu? Anlamadim
meryem kendi de söylüyor fincana tarota baglı kalmıyor..cıkar mı cıkmaz mı zaman gosterir lakin ben iki farklı hesaptan attım aynı şeyleri söyledi diğerine yeşil gözlüyü de ekledi..arkadaşlarıma da bildi..bakalım ne olacak..
var hatta iki gün önce attık arkadaşımı aglattı acıkca her şeyi söyledi ki onun kabullenemedıgı bızım sureklı anlattıgımız seyleri de söyledi özelden de atabilirim pembe falan da değildi kuzum agırdı baya hatta..peki hiç olmaz dediği var mı arkadaslarından filan, pembeci değil bana bak böyle böyle zorlanacaksın da demiş ama bu adamla olmaz dediği var mı onu merak ediyorum
meryem kendi de söylüyor fincana tarota baglı kalmıyor..cıkar mı cıkmaz mı zaman gosterir lakin ben iki farklı hesaptan attım aynı şeyleri söyledi diğerine yeşil gözlüyü de ekledi..arkadaşlarıma da bildi..bakalım ne olacak..
Canım kadının verdiği tarihler gelmedi, ama genel olarak onu yaşadıklarımızı bilmişti, bakalım geleceği bekleyip göreceğiz
peki gelecekle ilgili çıkan var mı söyledikleri? benım ufak tefek cıktı.Meryem benimde favorim. Burda sadece ona ve sarayliya oy vermistim. Bana da yasanlari ve ani bildi, olacak dedi ve zorluklari da soyledi. Cok netti ve guven vermisti onun fali bana.
ay kaderci dün kuzu benim exin harflerini verdi..bununla tekrar birleşme var dediZaten meryem serüven ve nazz patlatsa ben daha 100 yıl fal baktırmam yani...
Bu kaderci nerde fal sepeti mi tellwemi kuzu.ben sana başından beri diorum senin yolun ex leeeeee:)ay kaderci dün kuzu benim exin harflerini verdi..bununla tekrar birleşme var dedibenim fallar ters döndü eskisine odaklandı yine
peki gelecekle ilgili çıkan var mı söyledikleri? benım ufak tefek cıktı.
Canım bana özel değilse yollayabilir misin o falı? İsimleri falan silebilirsin.var hatta iki gün önce attık arkadaşımı aglattı acıkca her şeyi söyledi ki onun kabullenemedıgı bızım sureklı anlattıgımız seyleri de söyledi özelden de atabilirim pembe falan da değildi kuzum agırdı baya hatta..
kuzuuuu agzını hayra açççççççççççççç :)))))))))))))))) kaderci fal aleme yeni geldi kuzu 10 lira tutarsız yerlerde var ama tutarlı yerler fazla.birde ben kızla ilgili soru sordugumda kimse cevaplamıyor direkt onlasın dıyorlarBu kaderci nerde fal sepeti mi tellwemi kuzu.ben sana başından beri diorum senin yolun ex leeeeee:)
atıyorumm kuzummm da sen bana bi mesaj atsana oradan atimCanım bana özel değilse yollayabilir misin o falı? İsimleri falan silebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?