Binnaz Abla

peki hiç olmaz dediği var mı arkadaslarından filan, pembeci değil bana bak böyle böyle zorlanacaksın da demiş ama bu adamla olmaz dediği var mı onu merak ediyorum

Arkadaslar ben uzun zamandir sarayli disinda kimseye fal atmadim ama bu ara duramiyorum ve falsepeti nesibeyi denemek istiyorum. Falsepetine uye oldum ama kahve bakmiyormus. Bu aralar sizden de yorum goremedim nesibe ile ilgili.

peki hiç olmaz dediği var mı arkadaslarından filan, pembeci değil bana bak böyle böyle zorlanacaksın da demiş ama bu adamla olmaz dediği var mı onu merak ediyorum
var hatta iki gün önce attık arkadaşımı aglattı acıkca her şeyi söyledi ki onun kabullenemedıgı bızım sureklı anlattıgımız seyleri de söyledi özelden de atabilirim pembe falan da değildi kuzum agırdı baya hatta..

Canım kadının verdiği tarihler gelmedi, ama genel olarak onu yaşadıklarımızı bilmişti, bakalım geleceği bekleyip göreceğiz

Meryem benimde favorim. Burda sadece ona ve sarayliya oy vermistim. Bana da yasanlari ve ani bildi, olacak dedi ve zorluklari da soyledi. Cok netti ve guven vermisti onun fali bana.

Meryem benimde favorim. Burda sadece ona ve sarayliya oy vermistim. Bana da yasanlari ve ani bildi, olacak dedi ve zorluklari da soyledi. Cok netti ve guven vermisti onun fali bana.
peki gelecekle ilgili çıkan var mı söyledikleri? benım ufak tefek cıktı.

Canım bana özel değilse yollayabilir misin o falı? İsimleri falan silebilirsin.

Bu kaderci nerde fal sepeti mi tellwemi kuzu.ben sana başından beri diorum senin yolun ex leeeeee:)
kuzuuuu agzını hayra açççççççççççççç :)))))))))))))))) kaderci fal aleme yeni geldi kuzu 10 lira tutarsız yerlerde var ama tutarlı yerler fazla.birde ben kızla ilgili soru sordugumda kimse cevaplamıyor direkt onlasın dıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…