Binnaz Abla

Hayir daha cikan bisey olmadi, bana tarihte vermedi zaten sadece olacak dedi. Sanirim 2 ay once baktirmistim. Ama sık sık acar okurum meryemin yorumunu, cok etkilenmistim.
ben de cok sasırmıstım..hatta forumda isim vermemiştim sonra her şeyi bilince agzım acık kalmıstı..

Nesibe ye siz neler attiniz, profiline telveleri konusturan yazmis ama kahve fali yok.
Bende dokunamadan tarot yollamayi sevmiyorum, sanki enerjimi veremeyecekmisim gibi geliyor.

Kızlar ben meryeme hoşlandığım kişi için fal baktırdım.yani oymuşum gibi ve kendimi sordum.Bu kız nasıldır onunla neler olur diye? Sağolsun beni öve öve bitirememiş Bir elini çabuk tut, kaçırma gül gibi kızı avanak demediği kalmış ve benimle ilgili hiçbir falcıya söylemediğim birşeyi söylemiş.bu kadın bi değişik valla.

Haydi inşallah nilmil, fama'ya baktırmış mıydın ? Şimdi bir arkadasının falını okurken acaip fama esintisi aldım, kendi falımda o kdar almamıştım.

Canim bilmiyorum gecen sene bu zamanlar muhtesem bir diyet yapiyordum hic bunalmadan ama bu ara sanirim mutsuzluk belirsizlik vb sebeplerden karbonhidarata takildim kaldim
Evet belirsizlikten olabilir canım.. Sıkıntıdan kendini yemeğe veriyorsun.. Bazı kişiler mutsuzluktan kilo alır. Sen de öylesin demek ki..

Haydi inşallah nilmil, fama'ya baktırmış mıydın ? Şimdi bir arkadasının falını okurken acaip fama esintisi aldım, kendi falımda o kdar almamıştım.
Evet canım baktırmıştım.mevcut durumu iyi bilmişti ama verdiği tarih mayıs.o yüzden çıktı çıkmadı diyemiyorum.Yazım tarzı Meryeme benziyordu.

Zaten meryem serüven ve nazz patlatsa ben daha 100 yıl fal baktırmam yani...

Nazz a fal attim ama cok uzun sure bekledi geri cektim.
Seruvene 1 ay once kitap fali attim, gecmisi ve ani cok guzel anlatti.
Hatta benim duygularimi oyle guzel yazmis ki okurken gozlerim doldu
Ama gelecek cok havada kalmisti, ne olacak anlamadim yani.

Oyle mi, oyu cok diye merak ettim ama hakli olabilirsin cunku selenanin da oyu cok ve bende ona su fali atmistim vaktince ve cok mutsuz olmustum o faldan.

canım günahını almayalım ama nesibeye oy verenler tanıdık değil, oya aldanma bir kere fiyatı cok yüksek gereksiz yüksek hem de. Ben atmadım bilmiyorum ama gereksiz bir fiyat artışına girdi.

Oyle mi, oyu cok diye merak ettim ama hakli olabilirsin cunku selenanin da oyu cok ve bende ona su fali atmistim vaktince ve cok mutsuz olmustum o faldan.
şu kadarını diyim bak güzel baktı ama tutarsız kısımlarda vardı ona bir şey diyemem.40 liraya baktı zaten..bana daha kötü olacaksın sen dedi bildiğin kafayı yemiştim daha kötü günlerin olacak dedi..aradan zaman geçti ben tam tersi daha iyi oldum hiç düzelmeyeceksin falan dedi psikolojimi bozdu resmen.şimdi arada aklıma geliyor iki gündür onu da astrolojiye yoruyorum kı baktırdıgım diger fallarda özlem ıkı tarafı da etkileyecegi için düşünce olarak birbirinizi etkileyeceksiniz demişlerdi..

nesibeyle enerjisi tutanlar oluyor fallari cikiyormus o kisilere
bana baktigi fal cikmadigi icin yollamadim fiyati uygun olsaydi belki tekrar atardim ama 40 tl vermek istemem

canım günahını almayalım ama nesibeye oy verenler tanıdık değil, oya aldanma bir kere fiyatı cok yüksek gereksiz yüksek hem de. Ben atmadım bilmiyorum ama gereksiz bir fiyat artışına girdi.

Yok artik oyle löm diye de kötü olacaksin denir mi. Herseyin bi usulu var. Hic sevmedigim tarz.
Sagolun kizlar, vazgectim yollamiycam.

keşke ben de takılı kalsam, ben de tam tersi mutsuzsam yemek yemiyorum, habire zayıflıyorum. Yemek yemek işkenc eoluyor böyle zamanlar bana
Ay baldan ben de öyleyim. Mutsuzken hayatta yemek yiyemem. Eritip bitiyorun. Sevgilimle ayrılık döneminde 12 kilo verdim

Yok artik oyle löm diye de kötü olacaksin denir mi. Herseyin bi usulu var. Hic sevmedigim tarz.
Sagolun kizlar, vazgectim yollamiycam.
ama sen bilirsin kuzum yani onun yerıne baskasına da atabılırsın..40 fazla cidden ben cok cok kotu oldugumda atmıstım..

nesibeyle enerjisi tutanlar oluyor fallari cikiyormus o kisilere
bana baktigi fal cikmadigi icin yollamadim fiyati uygun olsaydi belki tekrar atardim ama 40 tl vermek istemem

40 tl cok evet, gerci ben lokman hekime 50 vermistim zamaninda ama en azindan insani mutlu ediyor.
Nesibeye bide 40 tl verip mutsuz olamam simdi.

Ay baldan ben de öyleyim. Mutsuzken hayatta yemek yiyemem. Eritip bitiyorun. Sevgilimle ayrılık döneminde 12 kilo verdim

kıyamam hayatım ya bilirim o duyguyu. Ben bir de minyon biriyim verince güzelliğim gidiyor valla yüzüm çöküyor. İnşallah bir daha yaşamazsın o günleri, bundan sonra mutluluktan kilo alırsın inşallah tabi dozunda çok da alma da

40 tl cok evet, gerci ben lokman hekime 50 vermistim zamaninda ama en azindan insani mutlu ediyor.
Nesibeye bide 40 tl verip mutsuz olamam simdi.

Yani kiyas yapmak gerekirse lokmana bende attim ama nesibe daha iyi olabilir lokmana göre o zamanlar düsüktü lokmanin fiyati kisa bi süre..
nesibenin falindan ufak tefek senin hayatini büyük ölcüde etkilemeyen olaylar cikabiliryor.ki bi bu cogu falcida yasadigimiz duruma benzer bisiy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…