Fama nerdeydi cnm?
Aminnn.. Allah kimseye yaşatmasın.. İğrenç bir duygu. Evlat acısı gibi koymuştu bana.. Çok şükür düzeldi amakıyamam hayatım ya bilirim o duyguyu. Ben bir de minyon biriyim verince güzelliğim gidiyor valla yüzüm çöküyor. İnşallah bir daha yaşamazsın o günleri, bundan sonra mutluluktan kilo alırsın inşallah tabi dozunda çok da alma da
Atayım thalixcim.. :)kizlar bana nazzz in baktigi fali yollayabilirmisiniz biriniz? yazi tarzina bakmak istiyorum fal attim ama hala bekliyorum kimbilir ne zaman bakicak
Aminnn.. Allah kimseye yaşatmasın.. İğrenç bir duygu. Evlat acısı gibi koymuştu bana.. Çok şükür düzeldi ama
Darısı diğer ayrı faldaşlarımın başına
Yani kiyas yapmak gerekirse lokmana bende attim ama nesibe daha iyi olabilir lokmana göre o zamanlar düsüktü lokmanin fiyati kisa bi süre..
nesibenin falindan ufak tefek senin hayatini büyük ölcüde etkilemeyen olaylar cikabiliryor.ki bi bu cogu falcida yasadigimiz duruma benzer bisiy..
ay lokman hekim diyince aklıma aktar filan geldi ilk önceJetonum köşeliyse demek
kizlar bana nazzz in baktigi fali yollayabilirmisiniz biriniz? yazi tarzina bakmak istiyorum fal attim ama hala bekliyorum kimbilir ne zaman bakicak
Canım kımden bahsedıyosunuzzCanım bana özel değilse yollayabilir misin o falı? İsimleri falan silebilirsin.
Meryemden canım.Canım kımden bahsedıyosunuzz
Atayım thalixcim.. :)
Kızlar ben meryeme hoşlandığım kişi için fal baktırdım.yani oymuşum gibi ve kendimi sordum.Bu kız nasıldır onunla neler olur diye? Sağolsun beni öve öve bitirememiş Bir elini çabuk tut, kaçırma gül gibi kızı avanak demediği kalmış ve benimle ilgili hiçbir falcıya söylemediğim birşeyi söylemiş.bu kadın bi değişik valla.
Nairaya atmistim canim:)kime baktirdin panpa :) geri dönüp okumayim
canım bınnazda baktırma ıstersen tutan yok bana şahsenslm baldan kabak formlarda yazismarinizi okudum bir turlu maj gondermeyi beceremedim ama simdi olucak sanirim. Sen online oldugundan sana danismak istedim.binnaz ablada fal baktiricak kahve tarot vs hangi fali ve falciyi bana oneririsin cok bilen olarak. Cunku okadar cok sayfada konusmussjnuzki hangi birini okuyacagimi sasirdim hazir bekliyorum kime dersen ona gondericem
Saniyorum cnm ya beklediklerimizin olmamasi bizi bosluga itiyorEvet belirsizlikten olabilir canım.. Sıkıntıdan kendini yemeğe veriyorsun.. Bazı kişiler mutsuzluktan kilo alır. Sen de öylesin demek ki..
fal alem,bir yolun varPeki onereceginiz baska yer varmiki binnazdan baska
Binnazda bir tek Selin Imer önere bilirimPeki onereceginiz baska yer varmiki binnazdan baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?