Binnaz Abla

kizlar bana nazzz in baktigi fali yollayabilirmisiniz biriniz? yazi tarzina bakmak istiyorum fal attim ama hala bekliyorum kimbilir ne zaman bakicak

Aminnn.. Allah kimseye yaşatmasın.. İğrenç bir duygu. Evlat acısı gibi koymuştu bana.. Çok şükür düzeldi ama
Darısı diğer ayrı faldaşlarımın başına

Lokman hekim dertlesmek icin iyi pozitif enerjisi var ve hep olumlu, ne duymak istersen onu soyluyor.
daha hicbir dedigini yasamadim.

ay lokman hekim diyince aklıma aktar filan geldi ilk önce Jetonum köşeliyse demek

Oyle ama.

kizlar bana nazzz in baktigi fali yollayabilirmisiniz biriniz? yazi tarzina bakmak istiyorum fal attim ama hala bekliyorum kimbilir ne zaman bakicak

Nazzin falini bende merak ediyorum, bi kismet olmadi ona atmak. Yine cok bekleyeni var galiba.

Ne baktirdin tarotmu?

Ben bıryolunvar aylıne fal baktırdım esas oglan ıcin yeni kendım ıcınde ıkı hafta once sımdı onu benle benıde onla evlendırmıs:)))ınansammıı ınanmasammıı dedıgı cıkarmı bılmıyorum kafam cok karısık

slm baldan kabak formlarda yazismarinizi okudum bir turlu maj gondermeyi beceremedim ama simdi olucak sanirim. Sen online oldugundan sana danismak istedim.binnaz ablada fal baktiricak kahve tarot vs hangi fali ve falciyi bana oneririsin cok bilen olarak. Cunku okadar cok sayfada konusmussjnuzki hangi birini okuyacagimi sasirdim hazir bekliyorum kime dersen ona gondericem

canım bınnazda baktırma ıstersen tutan yok bana şahsen

biscolata erkegimin tarifi:normalden uzun boylu,sayısal kısım gelişmiş,yeşil gözlü demişlerdi ama siyaha yakın gözleri var kısmetse haftaya bulusuyoruz biriyle :) o digeri biscolata degildi valla biscolatayı bulana kadar ilerlicem bu da degilse baskasına kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…