- 7 Eylül 2013
- 3
- 1
- 18
slm baldan kabak formlarda yazismarinizi okudum bir turlu maj gondermeyi beceremedim ama simdi olucak sanirim. Sen online oldugundan sana danismak istedim.binnaz ablada fal baktiricak kahve tarot vs hangi fali ve falciyi bana oneririsin cok bilen olarak. Cunku okadar cok sayfada konusmussjnuzki hangi birini okuyacagimi sasirdim hazir bekliyorum kime dersen ona gondericem
yapıyorlar o maili kopyala kendi mail adresinden gönder mesajıFalalem de fal iadesi yapmiyorlarmu ? Mesaj attim hala cevap Vermediler?
Ex agzını aratıyor bence :)kızlar eskisinin en yakın arkadası mesaj attı..o kız cıkarı olmadan bana atmaz uzun zamandır konusmuyorduk..cok alındım sana bir yerlerde konusalım dedi..bende konuyu değiştirmek için hayat nasıl gidiyor dedim iyi sevgilim var artık dedı darısı basına sen de var mı dedı hayırlısı dedım sadece bir şey demedim anlamıstır ay ne oluyor böyle yaa
Begendın mı pekiNairaya atmistim canim:)
yapıyorlar o maili kopyala kendi mail adresinden gönder mesajı[/QUOTE
Hangı yorumcunun ıadesını istedın cnm yorumcu olarsk
Asla açık verme bılgı verme bırak sıktırıp o arasın aptal degılız sonuçta aylarca tek bı arkadası aramasın,sormasınlar canları ıstedımı pat gorıselım ayyy uyuz oluyorumkızlar eskisinin en yakın arkadası mesaj attı..o kız cıkarı olmadan bana atmaz uzun zamandır konusmuyorduk..cok alındım sana bir yerlerde konusalım dedi..bende konuyu değiştirmek için hayat nasıl gidiyor dedim iyi sevgilim var artık dedı darısı basına sen de var mı dedı hayırlısı dedım sadece bir şey demedim anlamıstır ay ne oluyor böyle yaa
pek begenmedımBegendın mı peki
cıkmaz ayın son carsambaları bakıyomusTolin hanım, Kazen hangi günler fal bakıyor?
Sizi ciddiyete davet ediyorum hanımefendi, gayet düzgün soru sordumpek begenmedım
cıkmaz ayın son carsambaları bakıyomus
Ne olmuşbu pisi pisi gene gelmıs altta okuyup duruyo ya
litfen cıddı olalımSizi ciddiyete davet ediyorum hanımefendi, gayet düzgün soru sordum
ya gelpisipisi diye bı uya varya gecen geldı burda bıze hakaret falan ettı ona yazdımNe olmuş
Belki pişman olmuştur, aranıza katılmak istiyordur :))litfen cıddı olalım
ya gelpisipisi diye bı uya varya gecen geldı burda bıze hakaret falan ettı ona yazdım
canım ben bitek serüvene kitap falı baktırdım tellwede.. saraylıyı ovaladım birara o da çok naz yaptı açmadı fal alımıyani greencim:)) sen kimleri beğeniyorsun tellwede? lovehurts'a baktırdın mı? çok olumsuz konuştu benim hakkımda
ya duygusuzcumm bu Meryem banamı bitek kısa yazdıvar hatta iki gün önce attık arkadaşımı aglattı acıkca her şeyi söyledi ki onun kabullenemedıgı bızım sureklı anlattıgımız seyleri de söyledi özelden de atabilirim pembe falan da değildi kuzum agırdı baya hatta..
naire iyiydi bendekızlar bu arada naira mı?? kesira sirel mi?? mert reiki mi?? yenikahve telvelerim kime gitsin?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?