Binnaz Abla

ben böyle bir şey diyemem fal bu enerji işi biraz bana güzel olan size sallamış gibi olabiliyor ama benim son zamanlarda en cok begendiğim falcı fal alem meryem oldu. Ona kahve atmıştım. Binnazı pek önermem.

kızlar eskisinin en yakın arkadası mesaj attı..o kız cıkarı olmadan bana atmaz uzun zamandır konusmuyorduk..cok alındım sana bir yerlerde konusalım dedi..bende konuyu değiştirmek için hayat nasıl gidiyor dedim iyi sevgilim var artık dedı darısı basına sen de var mı dedı hayırlısı dedım sadece bir şey demedim anlamıstır ay ne oluyor böyle yaa

Ex agzını aratıyor bence :)

Asla açık verme bılgı verme bırak sıktırıp o arasın aptal degılız sonuçta aylarca tek bı arkadası aramasın,sormasınlar canları ıstedımı pat gorıselım ayyy uyuz oluyorum

yani greencim:)) sen kimleri beğeniyorsun tellwede? lovehurts'a baktırdın mı? çok olumsuz konuştu benim hakkımda
canım ben bitek serüvene kitap falı baktırdım tellwede.. saraylıyı ovaladım birara o da çok naz yaptı açmadı fal alımı nisan falan diyodu en son nisana kim öle kim kala yani:) başkada kimseye atmayı düşünmedim o sitede sen deneyimlisin tavsiyeni rica edeyim.. hazır bugünde kahve mi içtim fincan resimlerim hazır kaldım öyle :)))

ya duygusuzcumm bu Meryem banamı bitek kısa yazdı hiç eskiyi falanda demedi ben anlamadım hep şu olacak bu olacak sana atayım falımı bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…