Binnaz Abla

uzun bi yorummuydu peki nota atışı varmıydı?? burada bide kesira konuşulmuştu...gerçekçi demişlerdi onun için o yüzden sordum ben normalde Binnaz abla ve falsepetine uzağım birazda
13 dakika dolu dolu konuşmuş anı iyi bildi 15 gün bir zaman verdi sorduğum soru için tutarsa yazacam.

13 dakika dolu dolu konuşmuş anı iyi bildi 15 gün bir zaman verdi sorduğum soru için tutarsa yazacam.
hahayyy ben atana kadar sesliyorumu kapadı:))) kapa kapa nairacım masraftan kurtardınn beniyazılı yorum nedir yaa falım çiğnedim kağıdını okuyomuş gibi hissediyorum

attın mı canım??? sesli yorumu kapadı az önce vazgeçtim ben
ben acayip begendim nairayi,sarayli disinda en begendigim falci hatta su ana dek..hicbir falciyla paylasmadigim ve kimsenin falinda da gecmemis detaylari bildi,yani bunlari bilmesi imkansiz normalde..2 defa baktirdim,ilki tarot,2.si kahveydi..2 side sesli yorum ve 15 dk nerdeyse..sabah saatleri attim ben,enerjisi cok iyiydi..gelecegi bilmem ama benim kafami cok netlestirdi merak ettigim konu hk. hatta uzun sure o konu icin en azindan fal baktirma ihtiyacim kalmadi..

kahve atacam canımda kapattı sesli yorum yavv tellweye bakınıyodum şimdi

bekle canim actiginda at..sabah saatlerini oneririm..ya tellwede varmi kimse,nazdaki falimi cektim,girmiyor bir turlu
evet naz benimde aklımdaydıda bu kadar geç bakılmaz bende sinirlendim burda yorumları okudukça..vazgeçtim saygısızlık yani tellwedede kimseyi bilmiyorumki baya ç.içi var şuanda puanı iyi olan saruman dikkatimi çekti ama hiç yorumuna rastlamadım bakıyorum öle

senn falsepetindekii afraya baktırdınmıı ablamm ikisi aynıı olabilirr dedii geçen sordumm kimse yazmadıı baktırdıysann yazsana bi canımm

kızlarr falı bıraktımm bırakalıı cok iyiyimm yaa inşallahh devamm ederimm birdenn içimdenn gelmedii baktırmakk devamıdaa geldii ablamm halaa atıyoo ama ben atmıyorumm fal baktıraa baktıraa olacaklarıı oldurmadığımıı anladımm heraldee kopamamm yinee nesibeyee atarımm yiğitii ararımm selenadaa telvedee içimdenn gelmiyoo o sitee amaa bilemiyorumm selenayıı cok sevdimm geçenn burda okuduklarımıdaa kafama taktımm kimee güvencezz ya hepinizinn güzell fallarıı cıksınn inşallahh

senn falsepetindekii afraya baktırdınmıı ablamm ikisi aynıı olabilirr dedii geçen sordumm kimse yazmadıı baktırdıysann yazsana bi canımm
yok canim,hic baktirmadimm afraya,hatta adini bile ilk kez duydum..falsepetinde sadece venus,nesibe ve melihe baktirmistim

yok canim,hic baktirmadimm afraya,hatta adini bile ilk kez duydum..falsepetinde sadece venus,nesibe ve melihe baktirmistim
kuzumm yaa bi bilen yazsınn istedimm ablamm afrayaa atmıştıı aynıı diyoo afraa yazılıı bakmıştıı eğer öyleysee yuhh dicemm dee bi baktırann cıkmadıı

canım saraylı nasıldı sende ??? dediklerinden çıkanlar oldu mu ?? birde falsepetindeki melih nasıldır onuda düşünüyodum biara??

green_apple kuzumm melihtenn kaçç bencee sesii masall sesii istiyosann dinlee amaa tarihh verirr günüylee cıkmazz borudann üflerr gibii sesii varr enerjii tabidee yazimm dedimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…