- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
Ben naira derim, olakı baktırırsan seslı yorum iste begenırsende paylaş lutfen.kızlar bu arada naira mı?? kesira sirel mi?? mert reiki mi?? yenikahve telvelerim kime gitsin?????
uzun bi yorummuydu peki nota atışı varmıydı?? burada bide kesira konuşulmuştu...gerçekçi demişlerdi onun için o yüzden sordum ben normalde Binnaz abla ve falsepetine uzağım birazdanaire iyiydi bende
13 dakika dolu dolu konuşmuş anı iyi bildi 15 gün bir zaman verdi sorduğum soru için tutarsa yazacam.uzun bi yorummuydu peki nota atışı varmıydı?? burada bide kesira konuşulmuştu...gerçekçi demişlerdi onun için o yüzden sordum ben normalde Binnaz abla ve falsepetine uzağım birazda
hahayyy ben atana kadar sesliyorumu kapadı:))) kapa kapa nairacım masraftan kurtardınn beni13 dakika dolu dolu konuşmuş anı iyi bildi 15 gün bir zaman verdi sorduğum soru için tutarsa yazacam.
nu hiç duymadım kim ki o ??kızlar ya bu rania binnazdaki rania hadwa mı?
naira canım muhabbeti geçen hatta buradaki muhabbetten yığılma oldu bir ara şarj etmek zorunda falan kaldı kendini o derece :)))bide falalemde naira şuman var bu hafta muhabbeti çok geçen hangisi
naira canım muhabbeti geçen hatta buradaki muhabbetten yığılma oldu bir ara şarj etmek zorunda falan kaldı kendini o derece :)))
attın mı canım??? sesli yorumu kapadı az önce vazgeçtim bensağol canım, şimdi ona bakıyodum bende
ben acayip begendim nairayi,sarayli disinda en begendigim falci hatta su ana dek..hicbir falciyla paylasmadigim ve kimsenin falinda da gecmemis detaylari bildi,yani bunlari bilmesi imkansiz normalde..2 defa baktirdim,ilki tarot,2.si kahveydi..2 side sesli yorum ve 15 dk nerdeyse..sabah saatleri attim ben,enerjisi cok iyiydi..gelecegi bilmem ama benim kafami cok netlestirdi merak ettigim konu hk. hatta uzun sure o konu icin en azindan fal baktirma ihtiyacim kalmadi..attın mı canım??? sesli yorumu kapadı az önce vazgeçtim ben
kahve atacam canımda kapattı sesli yorum yavvben acayip begendim nairayi,sarayli disinda en begendigim falci hatta su ana dek..hicbir falciyla paylasmadigim ve kimsenin falinda da gecmemis detaylari bildi,yani bunlari bilmesi imkansiz normalde..2 defa baktirdim,ilki tarot,2.si kahveydi..2 side sesli yorum ve 15 dk nerdeyse..sabah saatleri attim ben,enerjisi cok iyiydi..gelecegi bilmem ama benim kafami cok netlestirdi merak ettigim konu hk. hatta uzun sure o konu icin en azindan fal baktirma ihtiyacim kalmadi..
bekle canim actiginda at..sabah saatlerini oneririm..ya tellwede varmi kimse,nazdaki falimi cektim,girmiyor bir turlukahve atacam canımda kapattı sesli yorum yavvtellweye bakınıyodum şimdi
evet naz benimde aklımdaydıda bu kadar geç bakılmaz bende sinirlendim burda yorumları okudukça..vazgeçtim saygısızlık yanibekle canim actiginda at..sabah saatlerini oneririm..ya tellwede varmi kimse,nazdaki falimi cektim,girmiyor bir turlu
senn falsepetindekii afraya baktırdınmıı ablamm ikisi aynıı olabilirr dedii geçen sordumm kimse yazmadıı baktırdıysann yazsana bi canımmben acayip begendim nairayi,sarayli disinda en begendigim falci hatta su ana dek..hicbir falciyla paylasmadigim ve kimsenin falinda da gecmemis detaylari bildi,yani bunlari bilmesi imkansiz normalde..2 defa baktirdim,ilki tarot,2.si kahveydi..2 side sesli yorum ve 15 dk nerdeyse..sabah saatleri attim ben,enerjisi cok iyiydi..gelecegi bilmem ama benim kafami cok netlestirdi merak ettigim konu hk. hatta uzun sure o konu icin en azindan fal baktirma ihtiyacim kalmadi..
yok canim,hic baktirmadimm afraya,hatta adini bile ilk kez duydum..falsepetinde sadece venus,nesibe ve melihe baktirmistimsenn falsepetindekii afraya baktırdınmıı ablamm ikisi aynıı olabilirr dedii geçen sordumm kimse yazmadıı baktırdıysann yazsana bi canımm
kuzumm yaa bi bilen yazsınn istedimmyok canim,hic baktirmadimm afraya,hatta adini bile ilk kez duydum..falsepetinde sadece venus,nesibe ve melihe baktirmistim
canım saraylı nasıldı sende ??? dediklerinden çıkanlar oldu mu ?? birde falsepetindeki melih nasıldır onuda düşünüyodum biara??yok canim,hic baktirmadimm afraya,hatta adini bile ilk kez duydum..falsepetinde sadece venus,nesibe ve melihe baktirmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?