ay şimdi soğudum bende ..yollamayayım en iyisi..
Şevval hanımı bekleyeyim..
Birde İlayda Güler'i merak ediyorum, baktıran var mı ? Sayfadaki yorumlar çok iyi..
ya sen yinede baktır istrsen . bir arkadaş çok iyi demiş . ama ben beğenmedim yani bildiği birşey olmadı . uzun vadeli şeyler söyledi zaten ...ama puan ver bana demesi itici . diğer hiç bir falcıda bunu duymadım . telwedekiler hariç tabi orası zaten cadı kazanı :)ben online işini bıraktım . sahadaki falcılara yöneliyorum ...
Canım sahada falcı olsa zaten baktırırdım :))
Ben İzmir'deyim ve pek çok falcıya baktırdım. Neredeyse tamamına yakını hikaye.. ( İki falcı tutturdu ,onlarda üç harflilerle
bağlantılıydı, enerjileri çok kötü olduğu için bir daha da gitmedim.)
O nedenle neti tercih ederim.
Yani Rezzan hanım yada Nesibe gibisine denk gelmedim ben yüzyüze bakımda..
Bu arada onlara canlı baktırmak isterim ama(
Rezzan hanım nerede oturuyor bilmem ama sanırım Nesibe , Ankara'da... hoş yüzyüze baksa atlar giderim :))
kızlarrrr fal alemde rezzan abladan başka onerınız varmı ona fal yolladım ıkı kere odeme yapmısım yarında başkasına baktırıyım=)) orda falda başka onerıcegınız varsa beklıyorum =))
Canım yeni keşfine baktım da..pek pahalı.. kimdir, nedir belli değiller ayrıca...
Canım Nesibe hariç ,Binnaz Abla da Haleh Çetiner tarotta süperdir...ve bana Nesibe ile aynı cümleleri kuruyor..Nesibe'yi yakalamak gerçekten zor..2 gün face başında kalkmadan bekledim.Yakalayamazsan Haleh Hanım'ı denemeni tavsiye ederim...
kızlar birşey daha sorucam ben ilk defa baktırıcamda falı gönderdikten sonra yorumlayanlar bize nasıl gönderiyorlar yorumlarını?
Tatlım mail adresini yazıyorsun,işlemleri yaparken..daha sonra o vermiş olduğun mail adresine geliyor ses dosyası..Bu arada işleme alındı diye de link gelir sana ,o linki de tıklayarak falın ne durumda öğrenebiliyorsun...
haa bu arada verilen ilk tarihe çok az kaldı ama bişey olmayacağına adım kadar eminim.bu arada nesibe benim için çok özel değil artık,dediği şeyi de yaşamadım zamanı da geçti gitti.
haa bu arada verilen ilk tarihe çok az kaldı ama bişey olmayacağına adım kadar eminim.bu arada nesibe benim için çok özel değil artık,dediği şeyi de yaşamadım zamanı da geçti gitti.
Bana dediği hiçbir tarih de çıkmadı ne yazık ki........Son dediği şeyler de pek mantıklı değildi zaten , beğenmedim
Haleh Hanım ağustos demişti, çıkmadı. :44:
Rezzan abla bana tarih hiç vermiyor nedense, asla net ay vermedi bana
Bana dediği hiçbir tarih de çıkmadı ne yazık ki........Son dediği şeyler de pek mantıklı değildi zaten , beğenmedim
Haleh Hanım ağustos demişti, çıkmadı. :44:
Rezzan abla bana tarih hiç vermiyor nedense, asla net ay vermedi bana
ben pek beğenmemiştim açıkçası bir ark.da dediği olmadı yazmıştı ama size tutar belki
misscherry bizim kismetimiz mi kapalidir nedir ya hicbiside bilinmezmi
bi de cherrycim seni ben özledim yaaa haberin olsun türkiyeye adım attığında buluşucaz
Neremi özledin kız, her gün yazıyorumBu hafta sonuna kadar baktırmamaya karar verdim bakalım kaç gün dayanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?