Binnaz Abla

ay şimdi soğudum bende ..yollamayayım en iyisi..
Şevval hanımı bekleyeyim..

Birde İlayda Güler'i merak ediyorum, baktıran var mı ? Sayfadaki yorumlar çok iyi..

ya sen yinede baktır istrsen . bir arkadaş çok iyi demiş . ama ben beğenmedim yani bildiği birşey olmadı . uzun vadeli şeyler söyledi zaten ...ama puan ver bana demesi itici . diğer hiç bir falcıda bunu duymadım . telwedekiler hariç tabi orası zaten cadı kazanı :)ben online işini bıraktım . sahadaki falcılara yöneliyorum ...

Canım sahada falcı olsa zaten baktırırdım :))
Ben İzmir'deyim ve pek çok falcıya baktırdım. Neredeyse tamamına yakını hikaye.. ( İki falcı tutturdu ,onlarda üç harflilerle
bağlantılıydı, enerjileri çok kötü olduğu için bir daha da gitmedim.)

O nedenle neti tercih ederim.
Yani Rezzan hanım yada Nesibe gibisine denk gelmedim ben yüzyüze bakımda..
Bu arada onlara canlı baktırmak isterim ama (
Rezzan hanım nerede oturuyor bilmem ama sanırım Nesibe , Ankara'da... hoş yüzyüze baksa atlar giderim :))

kızlarrrr fal alemde rezzan abladan başka onerınız varmı ona fal yolladım ıkı kere odeme yapmısım yarında başkasına baktırıyım=)) orda falda başka onerıcegınız varsa beklıyorum =))

bende rezzan ablaya baktırmak isterdim yüyüze .bakıyor mu acaba . kahve falında tecrübeli .ama biliyor musun üç harflisi olanlar zaten iyi fal bakar diğerleri atıyor tutuyor yani . tehlikeli ama öle . mesela babam zamanında bir yerde baktırmış . babama çok büyük bir kaza geçireceğini ve başka bir memleketten birinle evleniceğini söylemiş ki babam o zaman nişanlıymış kendi memleketinden biriyle . yıldızname bakmışlar . böle demiş . cidden çok büyük bir kaza geçirdi ve ölümden döndü . sonra nişanlısından ayrılıp annemle evlenmiş . bu kadarınıda bilmesi gerçekten çok ilginç . hayatının özetini çıkarmış . ama hocaymış o falcı değil yani . şimdi ölüp gitmiştir tabi o zaman bile çok yaşlıymış . böle insanlar var cidden ama bulmak çok zor ..

kızlar birşey daha sorucam ben ilk defa baktırıcamda falı gönderdikten sonra yorumlayanlar bize nasıl gönderiyorlar yorumlarını?

kızlar birşey daha sorucam ben ilk defa baktırıcamda falı gönderdikten sonra yorumlayanlar bize nasıl gönderiyorlar yorumlarını?

Tatlım mail adresini yazıyorsun,işlemleri yaparken..daha sonra o vermiş olduğun mail adresine geliyor ses dosyası..Bu arada işleme alındı diye de link gelir sana ,o linki de tıklayarak falın ne durumda öğrenebiliyorsun...

3 gündür fal baktırmyıyorum kendi rekorumu kırmış bulunuyorum.bi kaç gün daha baktırmamayı düşünüyorum tamamen maddi sebeplerden.bakalım ne kadar dayanabilicem.

haa bu arada verilen ilk tarihe çok az kaldı ama bişey olmayacağına adım kadar eminim.bu arada nesibe benim için çok özel değil artık,dediği şeyi de yaşamadım zamanı da geçti gitti.

haa bu arada verilen ilk tarihe çok az kaldı ama bişey olmayacağına adım kadar eminim.bu arada nesibe benim için çok özel değil artık,dediği şeyi de yaşamadım zamanı da geçti gitti.

bende de zerre kadar cikmadi (keske ciksaydi

Bana dediği hiçbir tarih de çıkmadı ne yazık ki........Son dediği şeyler de pek mantıklı değildi zaten , beğenmedim

Haleh Hanım ağustos demişti, çıkmadı. :44:

Rezzan abla bana tarih hiç vermiyor nedense, asla net ay vermedi bana

bi de cherrycim seni ben özledim yaaa haberin olsun türkiyeye adım attığında buluşucaz

misscherry bizim kismetimiz mi kapalidir nedir ya hicbiside bilinmezmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…