- 10 Şubat 2015
- 580
- 712
- 358
- 40
bişey istememek konusunda hata ediyorsun.. her zaman dualarından sonra hem sevdiklerin hem de kendin için istemekten vazgeçme..kimsyi eli boş çevirmez o..Hala dua ediyorum ama sûreler okuyorum ama birşey isteyemiyorum Allah günah yazmasın ama hiç haketmedim bu kadar yalvarmaya yakarmaya duaya bunları yaşamayı..bütün erkeklerden nefret ediyorum şu anda ve kimseyi hayatıma almak gibi bir hayalim dahi yokkk en acısıda bu
Hala dua ediyorum ama sûreler okuyorum ama birşey isteyemiyorum Allah günah yazmasın ama hiç haketmedim bu kadar yalvarmaya yakarmaya duaya bunları yaşamayı..bütün erkeklerden nefret ediyorum şu anda ve kimseyi hayatıma almak gibi bir hayalim dahi yokkk en acısıda bu
Bazen tam inaniyorum sonra yine umutsuzluk .hem gelcek diyorum hem gelmicek muzik dinleyip hayal kurmaktan skldim artikBen ayrılıgının uzerınden 3 yıl gecıp sonra barısıp evleneler bılıyorum kozlar hayatta hersey olur mucizeler her zaman vardır.buna ınanın ve gülümseyerek uyuyun
Dua okumaktan esma cekmekten halsiz dustugum haller oldu.cok dua edip karsindaki gelmeyince cok uzuluyosun neden diyorsun bu kadar istiyosun olmuyo hayirliysa kabul oluyo ama dua ettikten sonra hemen olsun istiyosuncanım ben çok dua ettim. her gece Allah'a sığındım. ve sonunda gerçekleşti. ümidini asla kaybetme canım. :)
Benim disimda herkez mutlu gibi anlamadim etrafim ole yanivalla ben de de umutsuzluk var ınanmıyorum artık bır sey gerçekleşmiyor tam mutluyum dıyorum bırden bır sey oluyor hoba dön başa anlam veremıyorum artık..
evett kuzumm bende burdann okudumm kazenn ortaya cıkardıı onu 3 profilii varmışş kendinii öve öve bitirememişş telvede sorulann herkesidee kötülemişşAa klotho da mı öyle bişi yapmış çok şaşırdım.
aminn kuzumm aminnDua okumaktan esma cekmekten halsiz dustugum haller oldu.cok dua edip karsindaki gelmeyince cok uzuluyosun neden diyorsun bu kadar istiyosun olmuyo hayirliysa kabul oluyo ama dua ettikten sonra hemen olsun istiyosun
Dua edip arayip reddedildigimi bilirim.cok koyuyo.herseyin bir zamani var ama ben hemen olsun bu aci bitsin istedim hep.falalemdeki meryem hatta bana kizmisti hersey istedigin anda olmaz bu ne umitsizlik demisti.hatta bu gece allah ettigimiz butun dualari kabul etsin hepimiz icin dua ediyorum bekledimiz butun sevgililer donsun aminamin diyin kizlar kabul olurmus .
Hayir olsun tez vakkitte evlilik olacakkızlarr rüyamdaa nişanlımıı gördümm ayrılalımm falan diyoduu ağlayarakk uyandımm rüya yorann varmııduaa falann ettimm amaa kötüyümm
meryemi ne ara buldun da attın tatlımKızlar ben bugece dayanamaım cunku resım olayı devan edıyo meryem attım içim karardı resmen((
meryem ne dediki için karardı kuzum karamsar bi falmıydı??Kızlar ben bugece dayanamaım cunku resım olayı devan edıyo meryem attım içim karardı resmen((
thalix, sana çıkmadı mı ? ya da yanından bile geçmedi sanırım..meryemi nasil begendiginizi hic anlamiyorum falci olarak bile görmüyorum onu
thalix, sana çıkmadı mı ? ya da yanından bile geçmedi sanırım..hanevebubi , bak tatlım tutmayanlar da var, üzme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?