Binnaz Abla

bişey istememek konusunda hata ediyorsun.. her zaman dualarından sonra hem sevdiklerin hem de kendin için istemekten vazgeçme..kimsyi eli boş çevirmez o..

kimseyi hayatına almamak konusundaki hislerin de geçici.. zamanı geldiğinde o kişi karşına çktığında düşünemeyeceksin bile, kendiliğinden akıcak olaylar :)

Ben ayrılıgının uzerınden 3 yıl gecıp sonra barısıp evleneler bılıyorum kozlar hayatta hersey olur mucizeler her zaman vardır.buna ınanın ve gülümseyerek uyuyun
Bazen tam inaniyorum sonra yine umutsuzluk .hem gelcek diyorum hem gelmicek muzik dinleyip hayal kurmaktan skldim artik

canım ben çok dua ettim. her gece Allah'a sığındım. ve sonunda gerçekleşti. ümidini asla kaybetme canım. :)
Dua okumaktan esma cekmekten halsiz dustugum haller oldu.cok dua edip karsindaki gelmeyince cok uzuluyosun neden diyorsun bu kadar istiyosun olmuyo hayirliysa kabul oluyo ama dua ettikten sonra hemen olsun istiyosun
Dua edip arayip reddedildigimi bilirim.cok koyuyo.herseyin bir zamani var ama ben hemen olsun bu aci bitsin istedim hep.falalemdeki meryem hatta bana kizmisti hersey istedigin anda olmaz bu ne umitsizlik demisti.hatta bu gece allah ettigimiz butun dualari kabul etsin hepimiz icin dua ediyorum bekledimiz butun sevgililer donsun amin amin diyin kizlar kabul olurmus .

aminn kuzumm aminn

kızlarr rüyamdaa nişanlımıı gördümm ayrılalımm falan diyoduu ağlayarakk uyandımm rüya yorann varmıı duaa falann ettimm amaa kötüyümm

Kızlar ben bugece dayanamaım cunku resım olayı devan edıyo meryem attım içim karardı resmen((

Kizlar ya dunden beri kendimle savas halindeyim hic mi kimse yok baktircagimiz ya

thalix, sana çıkmadı mı ? ya da yanından bile geçmedi sanırım.. hanevebubi , bak tatlım tutmayanlar da var, üzme kendini

canim kahve faliydi burdaki herkes begendigi icin atmistim ama bildigin sorular üzerinden senaryo yazmisti uzun vadelerle de süslemisti fala benzemiyordu.. 1 yildiz verdim yorumumuda yayinlamadilar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…