Canim antalyadan falci sormussun ama hic yok selena ve sarayliya atmissindir onlarlada tutmuyorsa bilemiyorum gerci duzgun falci oldugunada inanmiyorum en son nesibeye atmistim begenmistim bi cocukla gorusuyodum kesmistim ama gorsumeyi cok dogru tespitleri vardi ve ilk defa bi falci hem uyardi hem olumsuz konustu bu konuda...Kizlar ya dunden beri kendimle savas halindeyim hic mi kimse yok baktircagimiz ya
Benden başka baktıran var mıkızçelerrr falalem kaderciye baktıran varmı??
kuzum enerji meselesidir..bana çıkan şeyleri var..meryemi nasil begendiginizi hic anlamiyorum falci olarak bile görmüyorum onu
sarayliyi begendim canim aman yok valla artik atcak kimse sanirim artik fal isini birakmak lazimCanim antalyadan falci sormussun ama hic yok selena ve sarayliya atmissindir onlarlada tutmuyorsa bilemiyorum gerci duzgun falci oldugunada inanmiyorum en son nesibeye atmistim begenmistim bi cocukla gorusuyodum kesmistim ama gorsumeyi cok dogru tespitleri vardi ve ilk defa bi falci hem uyardi hem olumsuz konustu bu konuda...
Dua okumaktan esma cekmekten halsiz dustugum haller oldu.cok dua edip karsindaki gelmeyince cok uzuluyosun neden diyorsun bu kadar istiyosun olmuyo hayirliysa kabul oluyo ama dua ettikten sonra hemen olsun istiyosun
Dua edip arayip reddedildigimi bilirim.cok koyuyo.herseyin bir zamani var ama ben hemen olsun bu aci bitsin istedim hep.falalemdeki meryem hatta bana kizmisti hersey istedigin anda olmaz bu ne umitsizlik demisti.hatta bu gece allah ettigimiz butun dualari kabul etsin hepimiz icin dua ediyorum bekledimiz butun sevgililer donsun aminamin diyin kizlar kabul olurmus .
kızlar meryem bu ara özel hayatında bir şeyler yasıyor galiba..soru cevap kısmında bile erkeklere giydiriyor sürekli her cümle sonuna mantıgınızı kullanın yazıyor..
valla dünden beri bu cümleyi cok duyuyorum kuzu benım uc yıl önceki de geldi bekliyordum zaten iti de anmadım amaBu güneş tutulması esas oğlan dısında herkesi döndürdü:/
evet kuzu seziliyor direkt durum ama meryem de de var bir şeyler bugunlerde atılan falların cevabı da normal değil..ben o durumu bazı falcılar ıcın dusunuyorum gercekten ılkay ve bıde bınnazda bır kadın vardı adını unuttum sankı boyle kendı yasadıklarından yola cıkıp bazen cemkırıyorlar resmen ,falcının olaylara objektıf bakmasından yanayım ben ztn ınsan anlıyor ..
ayyy indirim demefalcı aylin indirime girmiş ,,
dayanamadım fal attım bakalımm ne diycekkk :))
Ay nie böle oldu anlamıorum bi aklına düştük insanların:/ acaba burctanmı bnm burcum ikizler yükselenim yay.. Gerci esas oğlanın aklına düşmedim önemi yok dierlerinin ama:/valla dünden beri bu cümleyi cok duyuyorum kuzu benım uc yıl önceki de geldi bekliyordum zaten iti de anmadım ama
Beni ekleyen eski sevgilimde yay kuzu olabilir valla..Ay nie böle oldu anlamıorum bi aklına düştük insanların:/ acaba burctanmı bnm burcum ikizler yükselenim yay.. Gerci esas oğlanın aklına düşmedim önemi yok dierlerinin ama:/
Ay evet artık hıc bekleme dedı, sana yenı bırı var dedı, işinle ılgılı hazıran dedı kı ben hazırana kalırsa iş olayım biterım cunku maddı olarak dayanmaz kıraya fılanmeryem ne dediki için karardı kuzum karamsar bi falmıydı??
ayyy indirim deme
once meryeme atmısmıydın kuzuAy evet artık hıc bekleme dedı, sana yenı bırı var dedı, işinle ılgılı hazıran dedı kı ben hazırana kalırsa iş olayım biterım cunku maddı olarak dayanmaz kıraya fılan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?