Binnaz Abla

Kizlar ya dunden beri kendimle savas halindeyim hic mi kimse yok baktircagimiz ya
Canim antalyadan falci sormussun ama hic yok selena ve sarayliya atmissindir onlarlada tutmuyorsa bilemiyorum gerci duzgun falci oldugunada inanmiyorum en son nesibeye atmistim begenmistim bi cocukla gorusuyodum kesmistim ama gorsumeyi cok dogru tespitleri vardi ve ilk defa bi falci hem uyardi hem olumsuz konustu bu konuda...

sarayliyi begendim canim aman yok valla artik atcak kimse sanirim artik fal isini birakmak lazim

kuzumm benımm boylee dusunmee senı anlıyorum ama hayat bu eskıden bende yasadım ve bı ınsan ıcın dua edıyorsun uzuluyorsun aglıyorsun ama sonra allah onune oyle seyler cıkartıyor kı kendın bıle sasırıyorsun belkı donse mutsuz olucaksın belkı hayırlısı bu degıl oyle dusun su anda bunları anlayamaz ınsan ama aradan zaman gectıkten sonra durup dusununce cok guzel farkına varıyorsun allah oyle kapılar acıyor kı ınsana ıyıkı olmamıs dedıgım zamanları bılırım .. sende nolur sıkmaa canını bıseyı fazla zorlayıp hayatımızın odak noktası halıne getırınce ıyıce zorlasıyor ısler bıraz kendıne zaman ayır duanıda et ama 'hayırlısı olsun' de :)

kızlar meryem bu ara özel hayatında bir şeyler yasıyor galiba..soru cevap kısmında bile erkeklere giydiriyor sürekli her cümle sonuna mantıgınızı kullanın yazıyor..

ben o durumu bazı falcılar ıcın dusunuyorum gercekten ılkay ve bıde bınnazda bır kadın vardı adını unuttum sankı boyle kendı yasadıklarından yola cıkıp bazen cemkırıyorlar resmen ,falcının olaylara objektıf bakmasından yanayım ben ztn ınsan anlıyor ..

evet kuzu seziliyor direkt durum ama meryem de de var bir şeyler bugunlerde atılan falların cevabı da normal değil..

valla dünden beri bu cümleyi cok duyuyorum kuzu benım uc yıl önceki de geldi bekliyordum zaten iti de anmadım ama
Ay nie böle oldu anlamıorum bi aklına düştük insanların:/ acaba burctanmı bnm burcum ikizler yükselenim yay.. Gerci esas oğlanın aklına düşmedim önemi yok dierlerinin ama:/

Ay nie böle oldu anlamıorum bi aklına düştük insanların:/ acaba burctanmı bnm burcum ikizler yükselenim yay.. Gerci esas oğlanın aklına düşmedim önemi yok dierlerinin ama:/
Beni ekleyen eski sevgilimde yay kuzu olabilir valla..

meryem ne dediki için karardı kuzum karamsar bi falmıydı??
Ay evet artık hıc bekleme dedı, sana yenı bırı var dedı, işinle ılgılı hazıran dedı kı ben hazırana kalırsa iş olayım biterım cunku maddı olarak dayanmaz kıraya fılan(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…