Binnaz Abla

Aslında atmıştım ılk kendı hesabımdan atmıştım gecen kasımda, o zaman işle ılgılı verdıgı tarıh cıkmadı bu konumin gene hemen hemdn aynı seyı demıştı ama karşıma cıkacak kışi harflru faklıydı ve verdıgı tarıh gectı yenı kişi içinde sonra baska hesaptan attım ocaktı. Bılgıler dogruydu ama busefer hem işle hemde bu konuyla ılgılı olumlu dedı nısanda doner bu cocuk dedı..işle ılgılı mart demış oda cıkmadı sımfıde bu(

Ilkay bugunde benım ıcımk kararttı hayır esas oğlanı dondurmedği gıbı yenı talıplerıme de yok dedırttı:))) ruhum sıkıldı su ılkayın dedıgı cıkan varmı

Ay evet artık hıc bekleme dedı, sana yenı bırı var dedı, işinle ılgılı hazıran dedı kı ben hazırana kalırsa iş olayım biterım cunku maddı olarak dayanmaz kıraya fılan(
bencede meryeme bi haller olmuş . ilginç..diğer baktırdıkların döneceğinimi söylüyorlar ve meryeme ilk baktırışımı bu?

Kızçeler yazdıklarınızı okudum da bence de kendinizi çok karamsarlığa kaptırmayın hayat o kadar uzun değil. Kimse de sizden önemli değil hepimiz genç insanlarız bir daha hayatımızın bu en güzel dönemlerine geri dönme şansımız olmayacak ona göre yaşamalıyız bence. Biz de sevgilimle 6 ay ayrı kaldık 6 ay boyunca geceler zehir oldu sonra tekrar barıştık ve her şey eskisinden çok çok daha güzel karşımızdaki kişi zaten kısmetimizse bi şekilde karşımıza çıkıcak zaten yollar tekrar kesişicek buna engel olmak mümkün değil. Allah bize bu ayrılıkları ya da herhangi olumsuz durumları yaşatıyosa mutlaka hayırlısı budur bizim için en iyi durum budur şimdi anlamasak bile zaman geçince insan anlıyo elbet. Sabretmek beklemek çok zor ama insanlar annelerini babalarını en sevdiklerini kaybedince bile Allah sabredicek gücü veriyo. Olumsuzluklara karşı dayanma gücü içimizde hepimizin ben buna eminim. Allah dağına göre kar verir derler yeter ki biz güçlü durmayı başaralım

Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. Aylardır forumu okuyorum. Sizin tavsiyelerinize bakarak fal attım hep. Benim de nerdeyse denemediğim falcı kalmadı. Özellikle tellwede. Kimi beğendin diye soracak olursanız nerdeyse hepsi patladı diyebilirim. Saraylıyı merak ediyorum ona atmayı düşünüyorum bir ara. Selenayla enerjimiz tutmuştu ama son falında çok özensiz baktı bana. Serüvene de kitap falı attım aslında beğendim ama Biraz fazla olumluydu sanki. Son 1 haftam hayatımın en zor günleriydi. Aylardır konuştuğum sevdiğim biri var. Durumumuz ha başladık ha başlayacak gibiydik. Konu açılınca hep zaman istedi. Ama bu hafta ben onu kıskandım belli ettim bunun üstüne arkadaşlarıma ben onu kardeşim gibi görüyorum demiş. İnanamadık. Benle de konuştu. Net olarak bunu bitirelim sen benim dostumsun asla bisey olmayacak dedi. Halimi düşünün kızlar. Ağzıma geleni saydırdım. Üzerinden 2 gün geçmeden dedemi kaybettim. Hayatımda böyle bi acı yaşamamıştım daha önce. Yıkık bir haldeyim gercekten. İyice kendimi fallara verdim şimdi. Sizin en beğendiğiniz falcı kim ? Çoğunluğa göre atmayı düşünüyorum. Sağolun şimdiden..

seruvenin kitap falı çıktı mı acaba?

kızlar uc yıl bana acı cektiren eski sevgilim beni eklemiş...güzelce reddettim kötü kadın kahkahası ile cok eglenceli oluyor bu durumm ya günes bunları da mı tuttu neddır
oohh iyi yapmışsın canım. başkalarıyla gezip tozup, sonra bi daha deniyim şunla diyolar ya, bu huylarından nefret ediyorum erkeklerin.

oh ne güzel mutlu oldum ben de beliyorum iş falan:) cidden iyi falcıydı ama normal iş bulunca bırakıcaktı kız. işsiz kalırsa döner ama o da olmasın tabii:)

aylin banaaa sorduğum kişiyle ilşki yaşarsın ama ciddiyet yok ayrılıcaksınnız dediii .... benin hayatıma başkası gircekmiş evlilik yolum onlaymış odaa 2016 nın mayıs ayında giricekmiş hayatımaaa intiharrr etcemmm beeee 1 senden fazla var nerdeyseee
Ayrıca bu aylin yabancı mı yaa ilk defa sesli baktırıyorum çok tuaf konuşuyoo

Telwede selena icin kredi yukledim ama fal alimi dolmus baska kim var baktirabilecegim

Bana da oyle geldi beni eskisi ile baristirdi sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…