- 20 Kasım 2013
- 1.177
- 1.406
- 208
kızlar uc yıl bana acı cektiren eski sevgilim beni eklemiş...güzelce reddettim kötü kadın kahkahası ile cok eglenceli oluyor bu durumm yagünes bunları da mı tuttu neddır
Ilkay bugunde benım ıcımk kararttı hayır esas oğlanı dondurmedği gıbı yenı talıplerıme de yok dedırttı:))) ruhum sıkıldı su ılkayın dedıgı cıkan varmıben o durumu bazı falcılar ıcın dusunuyorum gercekten ılkay ve bıde bınnazda bır kadın vardı adını unuttum sankı boyle kendı yasadıklarından yola cıkıp bazen cemkırıyorlar resmen ,falcının olaylara objektıf bakmasından yanayım ben ztn ınsan anlıyor ..
bencede meryeme bi haller olmuş . ilginç..diğer baktırdıkların döneceğinimi söylüyorlar ve meryeme ilk baktırışımı bu?Ay evet artık hıc bekleme dedı, sana yenı bırı var dedı, işinle ılgılı hazıran dedı kı ben hazırana kalırsa iş olayım biterım cunku maddı olarak dayanmaz kıraya fılan(
Kızlar merhaba. Yeni üyeyim. Aylardır forumu okuyorum. Sizin tavsiyelerinize bakarak fal attım hep. Benim de nerdeyse denemediğim falcı kalmadı. Özellikle tellwede. Kimi beğendin diye soracak olursanız nerdeyse hepsi patladı diyebilirim. Saraylıyı merak ediyorum ona atmayı düşünüyorum bir ara. Selenayla enerjimiz tutmuştu ama son falında çok özensiz baktı bana. Serüvene de kitap falı attım aslında beğendim ama Biraz fazla olumluydu sanki. Son 1 haftam hayatımın en zor günleriydi. Aylardır konuştuğum sevdiğim biri var. Durumumuz ha başladık ha başlayacak gibiydik. Konu açılınca hep zaman istedi. Ama bu hafta ben onu kıskandım belli ettim bunun üstüne arkadaşlarıma ben onu kardeşim gibi görüyorum demiş. İnanamadık. Benle de konuştu. Net olarak bunu bitirelim sen benim dostumsun asla bisey olmayacak dedi. Halimi düşünün kızlar. Ağzıma geleni saydırdım. Üzerinden 2 gün geçmeden dedemi kaybettim. Hayatımda böyle bi acı yaşamamıştım daha önce. Yıkık bir haldeyim gercekten. İyice kendimi fallara verdim şimdi. Sizin en beğendiğiniz falcı kim ? Çoğunluğa göre atmayı düşünüyorum. Sağolun şimdiden..
oohh iyi yapmışsın canım. başkalarıyla gezip tozup, sonra bi daha deniyim şunla diyolar ya, bu huylarından nefret ediyorum erkeklerin.kızlar uc yıl bana acı cektiren eski sevgilim beni eklemiş...güzelce reddettim kötü kadın kahkahası ile cok eglenceli oluyor bu durumm yagünes bunları da mı tuttu neddır
oh ne güzel mutlu oldum ben de beliyorum iş falan:) cidden iyi falcıydı ama normal iş bulunca bırakıcaktı kız. işsiz kalırsa döner ama o da olmasın tabii:)Fama neredesinnnn sennn(
Kızlar bugün Famanın dediği öyle bir durum çıktı ki hayatta inanmazdım olacağına.. İlk falı da çıkmıştı bana zaten barışma tarihini bilmişti. İkinci falıda çıktı
Ama kaçtı gitti fama
Canım çok olumlu konuştu uzun vade için ama şuan durum çok kötü zaten o yüzden pek çıkacak gibi değilseruvenin kitap falı çıktı mı acaba?
idolümsünkızlar uc yıl bana acı cektiren eski sevgilim beni eklemiş...güzelce reddettim kötü kadın kahkahası ile cok eglenceli oluyor bu durumm yagünes bunları da mı tuttu neddır
Hahaidolümsün
Bana da oyle geldi beni eskisi ile baristirdi sagolsunaylin banaaa sorduğum kişiyle ilşki yaşarsın ama ciddiyet yok ayrılıcaksınnız dediii .... benin hayatıma başkası gircekmiş evlilik yolum onlaymış odaa 2016 nın mayıs ayında giricekmiş hayatımaaa intiharrr etcemmm beeee 1 senden fazla var nerdeyseee
Ayrıca bu aylin yabancı mı yaa ilk defa sesli baktırıyorum çok tuaf konuşuyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?