Binnaz Abla

Meryeme nolmuş kızlar anlamadım cok geriye de gidemedim, olumlu konustuguna olumsuz konusmaya mı başlamış, falda öğüt vermeye mi

Ben bir baktırdığıma bir daha atmıyorum cok nadir aradan zaman geçince atıyorum, ilk fala odaklanarak bakıyorlar bence sonrakiler aynı yorum üzerinden tavsiye vermeye dönüyor. Başka hesaptan atıp deneme işine de ısınamadım, o zamanda sanki enerji doğruyu göstermezmiş gibi geliyor. Ben falcılarda genelde nedense ilk falın doğru çıkacağına inanıyorum. Bir de 2 3 atıp tutmamasına da cok şaşırmıyorum insanlar nihayetinde her baktıkları falda odaklanamıyor olabilirler.

Meryemde iş olduğunu düşünüyorum, ha gelecek çıkar mı bilemem zaten geleceğin değişken olduğuna inanıyorum ben, ama hisli kadın, bir şeyler var. Acaba famayı bilir misniz diye sorsak mı

Telwede kirazeye fal baktiran cikan varmi ??

Herkes dönecek dıyor meryme 3. Oldu.ışkı olumsuz ıkıncı olumlu bu gene olumsuz(

Canım bana düşmez ama seni böyle görünce gerçekten cok üzülüyorum, bu forumda kimi böyle görsem üzülüyorum. Sen o adamdan cok daha önemlisin, ve adamın hayatında biri varmıs, bence bütün falları sil. Onlar olumlu konustukca senin aklında o umut hiç çıkmayacak. Ve su hayatta insanı öldüren tek şey umut, gerçekten canını yakan tek şey umut. Bence fal atma artık, kendine daha fazla bunu yapma, sen her şeyi bırakıp hayatı yaşamaya başladığında güzel şeylerin olmaya başladığını göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…