kızlarr rüyamdaa nişanlımıı gördümm ayrılalımm falan diyoduu ağlayarakk uyandımm rüya yorann varmııduaa falann ettimm amaa kötüyümm
İndirime girmemiş ederine dönmüş bence 30 neydi ya ahahah15 tl olmuşş
yaa her seferinde son diyorum yine fal atıyorum off resmenn bağımlılık yaa yatıcam hastaneye yemine
Canım soruş şekline bayıldım YAŞAMAYAN VAR MI hahahKızlar meryemın dedıgını yasamayan varmı?
Bu güneş tutulması esas oğlan dısında herkesi döndürdü:/
Aaa binnazda da mı fal iade ediyorlarKizlar binnazda bir yorumcuya bir falinda düşük puan verdiginizde bir daha tenezul edip bakmiyor bilginiz olsun
Ya cnm sacmalik aylar once uc vermisim diye elif isik hanfendi iade ettiAaa binnazda da mı fal iade ediyorlarbinnaz benim gözümde hep ne olursan ol gel yeterki para bırak sitesi olarak canlandı ya
Falalem Emete şansal'ı deneyen var mı?
tellwe nazzaann o, ama nazan olarakta iki günde vip artı olup ücret artırmıs galiba istersen bak bir tellweye ucuzsa orada atarsın
Telwede kirazeye fal baktiran cikan varmi ??
Herkes dönecek dıyor meryme 3. Oldu.ışkı olumsuz ıkıncı olumlu bu gene olumsuzbencede meryeme bi haller olmuş . ilginç..diğer baktırdıkların döneceğinimi söylüyorlar ve meryeme ilk baktırışımı bu?
Herkes dönecek dıyor meryme 3. Oldu.ışkı olumsuz ıkıncı olumlu bu gene olumsuz(
refaranssiz bakmiyomus kim bana referans oluro da ester kira burada gecen gün konusulan canım
refaranssiz bakmiyomus kim bana referans olurfali cikmisti birine sanirim
Telweye selena icin kredi yukledim onunda fal alimi dolms telweden cikamiyomester kira olarak referans istemiyormus orada baktır istersen
Telweye selena icin kredi yukledim onunda fal alimi dolms telweden cikamiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?