- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Yok be Marple, hiç kimse bir şey tutturamıyor ondandır, bizde bir gariplik yok
SaraylıHanımı cidden çok beğendim , tarotunu tavsiye ederim.
Neremi özledin kız, her gün yazıyorumBu hafta sonuna kadar baktırmamaya karar verdim bakalım kaç gün dayanıcam
ben yoktumya buralarda özledim ondan:44: bende 3 gündür 45 lira kardayım hadi göreyim seni de.
Yıllardır fal baktırırım aşağı yukarı 15 yılımı verdim bu mesleğe:)) daha gelecekle ilgili tahmini tutan sadece bir falcı gordum. Ha olur olmaz tarzı bilenleri saymıyorum. Söylediği olayı söylediği zamanda söylediği sekilde yasamak gibi bir faldan bahsediyorum. Ama onun da falındaki diğer seyler çıkmadı falan yani. Yok oyle mükemmel falcı. Vakit geçiriyoruz terapi falan diyerek:)) Bu arada 5 saat olacak neredeyse rezzan abla fal atacak bana daha...ben uyumazsam tabi off
ciddenmi neleri bildi tarotta cok mu guzel?anlat accikkk:)
anı bilmiş, her şeyi bilmiş, adamla ilgili süperrrrrr stratejiler yapmış , hepsi de doğruSaraylıhanım ın kafa çalışıyor yani , benim aksime
Güzel şeyler söylediği için coştum herhaldeGelecek çııkar mı çıkmaz mı bakarız
bana aralıga kadar zaman verdı mısscherry bekleyelım bırlıkte !!ah ah
Ayyyyyyyyyyyy şekerim az önce 50 tl ziyana geçtim veeee herifin horoskopu için Yağmur'a başvurdumEfendi mi p.ç mi yakında doğum haritasından anlarız
Ben de kendime yeniyıla kadar süre koydum , olursa aralığa kadar , olmazsa s..e kadar diyorum(ekimle aralığı değiştirdim )
Ben de kendime yeniyıla kadar süre koydum , olursa aralığa kadar , olmazsa s..e kadar diyorum(ekimle aralığı değiştirdim )
Canım , önce ikinizin burç uyumuna bir baksaydın, uyuyorsa yollasaydın :))
Şaka bir yana eğer kesin doğum saatini bilmiyorsan astrolojik yorum çok zor...
Ben sadece bu sebeple yollayamıyorum(
Yağmur çok özenli ve eğitimli bir yorumcu ama his konusunda öyle çok kuvvetli hisleri yok gibi..
Ama astroloji bilgi işi olduğu için iyi tespitler yapabilir.
Denedin mi bilmem ama Cihan Güven Çoban'ın astroloji yorumları çok beğeniliyor..
Bu arada erkekler bu hallerimizi görse deli der bize :)
Harikasin valla:)) kizlar ben gercekten hayatim bi anda nasil bu kadar degisti anlamadim. Bi anlik bisey ya. Resmen 5 saniyelik kucucuk bi olay herseyi tersine cevirdi. Hala inanamıyorum. Boyle giderse kendi kendime nazarim degecek:) benim ciddi anlamda bi mucizeye ihtiyacim vardi ve allahim o kadar buyuk ki bi anda veriverdi bana o mucizeyi. Insallah hepinize istedigi bekledigi neyse verir kizlar. Ben 1 yildir kendimde degildim resmen. Artik ben bile kendimden umidi kesmistim ama allah sizden umidi kesmedigi surece mutlaka bi kapi var kizlar. Belki benim derdimden com daha kucuk belki cok cok daha buyuk dertleriniz var ki burdasiniz. Gercekten cok gonulden soyluyorum bunh allah size benim au anki mutlulugumu kat ve kat fazlasini nasip eder insallah.
Doğum saatini de çakallık edip öğrendim ehehehhe
Bence de hissiyatı yok ama ben zaten faldan ziyade ayrıntılı kişilik analizi peşine düştüm. Astroloji konusunda iyi eğitimli bence.
Aynen ya, herif kendisi için 50 kağıt yatırdığımı bilse rezil olurum herhalde
Ben Güven Cihan Çoban a astro baktırmıştım ve gerçekten çok beğenmiştim.....bir 20 kağıt da ona mı dökeyim diyorsun yani kardeş bak aklıma soktun şimdi olamaz
Doğum saatini de çakallık edip öğrendim ehehehhe
Bence de hissiyatı yok ama ben zaten faldan ziyade ayrıntılı kişilik analizi peşine düştüm. Astroloji konusunda iyi eğitimli bence.
Aynen ya, herif kendisi için 50 kağıt yatırdığımı bilse rezil olurum herhalde
Ben Güven Cihan Çoban a astro baktırmıştım ve gerçekten çok beğenmiştim.....bir 20 kağıt da ona mı dökeyim diyorsun yani kardeş bak aklıma soktun şimdi olamaz
Senin su yorumlarin beni olduruyo ya gece gece guldurdun beni :) bu arada bu guven cihan nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?