Binnaz Abla

yaa cidden de fama, kendi adıyla çıksa piyasayı silip süpürecek haberi yok

kuzum meryem dün dedi zaten ilk falıma bakın diğerlerine değil..yani bir falcıya sadece bir kere baktırmamız gerekiyor kadın üstüne basa basa söyledi bunu.

kızlar şunu anladım ki erkek milleti sürünmekten zevk alıyo.. kesinlikle bunu defalarca teyit ettim.. seneler önce beni üzmüş, aldatmış üstüne de terk etmiş bir sevgilim vardı, o gerizekalı yüzünden ben ilk falımı baktırmıştım. şimdi aradan seneler geçti, sürünüyo köpek şimdi Urminaa diye.. pislik

bana ulaşmaya çalışıyor bir kaç aydır, arkadaşlarımı filan rahatsız etmeye başladı ve millet artık ısrar etti urminaa şuna bir görün de bizi aramaktan vazgeçsin diye, bi aradım tam aradım

aşağılık mahlukat aylarımı zehir etmişti, ağlamaktan göz çanaklarım morarmıştı o zamanlar..

ezcümle, iyi isen hayatta kıymetin bilinmez, kötü olacaksın, kafam karışık diyeceksin, terk edeceksin.. bu modeller bundan anlıyo.. üzülmeyin böyleleri için, hayatınıza bakın

ay farklı degılım kuzum uc yılımı zehir eden bugun beni eklemeye basladı yine..ben ne aglamıstım onun ıcın dil dökmüştüm o yuzden dıger kişiden onun hırsını cıkarmıstım olan ilişkime olmustu...yalvarmıstım resmen gel gelecek kuralım diye yok demişti şimdi pişmanım dıyor ben de o yalvarmalarıma pişmanım beter olsun..

Deveye diken , insana ....... gerek tabi.

Kızlar kusura bakmayın geçen günlerde istemeden yanlış cümleler kurup kalbinizi kırdım. Bende çok zor günler atlatıyorum umudu falda aradım bi arkadaşın söylediğine fazla tepki verdim ve kendimi yanlış ifade ettim ben aksi bi insan değilim sadece yaşadıklarım yüzünden sinirlerim yıprandı tekrardan kusura bakmayın özür dilerim affedin.

ben de öğlen attım selenaya fal 7.sıradayım öğlen 12 deydim. bugün bakarmı sarkarmı yaa ben netten fala cok cahilim azcık yardım edin bana :)))

kızlar benim sayfam küçüldü yandaki reklamlar büyüdü. Yazılar minicik micicik oldu düzeltemedim, bir el atıverin please nasıl düzelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…