- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
imlerHerkes dönecek dıyor meryme 3. Oldu.ışkı olumsuz ıkıncı olumlu bu gene olumsuz(
Attim lutfen bakin dedim bakmzsada saglik olsunben hiç kirazeye baktırmadığım için referans olamam canım buradan biri olur ama
yaa cidden de fama, kendi adıyla çıksa piyasayı silip süpürecek haberi yokMeryeme nolmuş kızlar anlamadım cok geriye de gidemedim, olumlu konustuguna olumsuz konusmaya mı başlamış, falda öğüt vermeye mi
Ben bir baktırdığıma bir daha atmıyorum cok nadir aradan zaman geçince atıyorum, ilk fala odaklanarak bakıyorlar bence sonrakiler aynı yorum üzerinden tavsiye vermeye dönüyor. Başka hesaptan atıp deneme işine de ısınamadım, o zamanda sanki enerji doğruyu göstermezmiş gibi geliyor. Ben falcılarda genelde nedense ilk falın doğru çıkacağına inanıyorum. Bir de 2 3 atıp tutmamasına da cok şaşırmıyorum insanlar nihayetinde her baktıkları falda odaklanamıyor olabilirler.
Meryemde iş olduğunu düşünüyorum, ha gelecek çıkar mı bilemem zaten geleceğin değişken olduğuna inanıyorum ben, ama hisli kadın, bir şeyler var. Acaba famayı bilir misniz diye sorsak mı
cünkü karsıdaki insanın da sürekli dıuyguları değişiyor..Herkes dönecek dıyor meryme 3. Oldu.ışkı olumsuz ıkıncı olumlu bu gene olumsuz(
kuzum meryem dün dedi zaten ilk falıma bakın diğerlerine değil..yani bir falcıya sadece bir kere baktırmamız gerekiyor kadın üstüne basa basa söyledi bunu.Meryeme nolmuş kızlar anlamadım cok geriye de gidemedim, olumlu konustuguna olumsuz konusmaya mı başlamış, falda öğüt vermeye mi
Ben bir baktırdığıma bir daha atmıyorum cok nadir aradan zaman geçince atıyorum, ilk fala odaklanarak bakıyorlar bence sonrakiler aynı yorum üzerinden tavsiye vermeye dönüyor. Başka hesaptan atıp deneme işine de ısınamadım, o zamanda sanki enerji doğruyu göstermezmiş gibi geliyor. Ben falcılarda genelde nedense ilk falın doğru çıkacağına inanıyorum. Bir de 2 3 atıp tutmamasına da cok şaşırmıyorum insanlar nihayetinde her baktıkları falda odaklanamıyor olabilirler.
Meryemde iş olduğunu düşünüyorum, ha gelecek çıkar mı bilemem zaten geleceğin değişken olduğuna inanıyorum ben, ama hisli kadın, bir şeyler var. Acaba famayı bilir misniz diye sorsak mı
ay farklı degılım kuzum uc yılımı zehir eden bugun beni eklemeye basladı yine..ben ne aglamıstım onun ıcın dil dökmüştüm o yuzden dıger kişiden onun hırsını cıkarmıstım olan ilişkime olmustu...yalvarmıstım resmen gel gelecek kuralım diye yok demişti şimdi pişmanım dıyor ben de o yalvarmalarıma pişmanım beter olsun..kızlar şunu anladım ki erkek milleti sürünmekten zevk alıyo.. kesinlikle bunu defalarca teyit ettim.. seneler önce beni üzmüş, aldatmış üstüne de terk etmiş bir sevgilim vardı, o gerizekalı yüzünden ben ilk falımı baktırmıştım. şimdi aradan seneler geçti, sürünüyo köpek şimdi Urminaa diye.. pislik
bana ulaşmaya çalışıyor bir kaç aydır, arkadaşlarımı filan rahatsız etmeye başladı ve millet artık ısrar etti urminaa şuna bir görün de bizi aramaktan vazgeçsin diye, bi aradım tam aradım
aşağılık mahlukat aylarımı zehir etmişti, ağlamaktan göz çanaklarım morarmıştı o zamanlar..
ezcümle, iyi isen hayatta kıymetin bilinmez, kötü olacaksın, kafam karışık diyeceksin, terk edeceksin.. bu modeller bundan anlıyo.. üzülmeyin böyleleri için, hayatınıza bakın
kızlar şunu anladım ki erkek milleti sürünmekten zevk alıyo.. kesinlikle bunu defalarca teyit ettim.. seneler önce beni üzmüş, aldatmış üstüne de terk etmiş bir sevgilim vardı, o gerizekalı yüzünden ben ilk falımı baktırmıştım. şimdi aradan seneler geçti, sürünüyo köpek şimdi Urminaa diye.. pislik
bana ulaşmaya çalışıyor bir kaç aydır, arkadaşlarımı filan rahatsız etmeye başladı ve millet artık ısrar etti urminaa şuna bir görün de bizi aramaktan vazgeçsin diye, bi aradım tam aradım
aşağılık mahlukat aylarımı zehir etmişti, ağlamaktan göz çanaklarım morarmıştı o zamanlar..
ezcümle, iyi isen hayatta kıymetin bilinmez, kötü olacaksın, kafam karışık diyeceksin, terk edeceksin.. bu modeller bundan anlıyo.. üzülmeyin böyleleri için, hayatınıza bakın
TelwEde uzakta yazmisester ne zaman girer acaba aay fal atasım var ama tutmam lazım kendımı
O nasil bir vade oleEvetttt,beklediğim Selena falım geldi. Sonuç pozitif.. Herkesin dediği şeyi demiş.. 8 vade vermiş. :) Ben beğendim fakat vade konusu kafamı karıştırdı.. 3 vadeyken 8 vade oldu:)))
O nasil bir vade ole
kızlar benim sayfam küçüldü yandaki reklamlar büyüdü. Yazılar minicik micicik oldu düzeltemedim, bir el atıverin please nasıl düzelir
laptopun klavye kısmına bı elınle bastır otekı elınle assagı yukarı yap sayfa kuculup buyuycekben de de oldu aynı durum
tolin ne varsa sende var yardım meleği gibisin :) kalp kalp kalp :))))laptopun klavye kısmına bı elınle bastır otekı elınle assagı yukarı yap sayfa kuculup buyuycek
laptopun klavye kısmına bı elınle bastır otekı elınle assagı yukarı yap sayfa kuculup buyuycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?