- 11 Şubat 2015
- 2.017
- 1.907
- 408
- 35
8 hafta yada 8 ay icindeaslında umutluyum,şöyle düşündüm düz mantık.. bilmiyorum 3 vade 3 ay,hafta,gün olabilir diye düşündüm.. aylarım
oyy yaaaTelwEde uzakta yazmisyaaaa
Selenaya atcam gece 12 yi bekliyorum aynen bnmde yaoyy yaaafal atasım var
8 haftadır belkı kuzummEvetttt,beklediğim Selena falım geldi. Sonuç pozitif.. Herkesin dediği şeyi demiş.. 8 vade vermiş. :) Ben beğendim fakat vade konusu kafamı karıştırdı.. 3 vadeyken 8 vade oldu:)))
benimde benimde...ya kendimi şu diğer insanlar gibi bilgisayar oyunlarına falan versem ya falları oyun ettim resmen ben sürek süreklioyy yaaafal atasım var
fal alem ya da bir yolun var dan birine atmak istiyorum ben yaSelenaya atcam gece 12 yi bekliyorum aynen bnmde ya
valla ben geziyorum ediyorum kuzu ama bir anda böyle bosluga düşüyorum deliriyorum 4 yıl önce baktırdıgım kız burda olsa süper olacak 5 liraya bakmıstı bütün falları cıkmıstı o burda olsa kimseye baktırmam yani..benimde benimde...ya kendimi şu diğer insanlar gibi bilgisayar oyunlarına falan versem ya falları oyun ettim resmen ben sürek süreklisen ayline baktırdın mı hiç duygusuzcumm
kim o tatlım ???valla ben geziyorum ediyorum kuzu ama bir anda böyle bosluga düşüyorum deliriyorum 4 yıl önce baktırdıgım kız burda olsa süper olacak 5 liraya bakmıstı bütün falları cıkmıstı o burda olsa kimseye baktırmam yani..
selanaya attınmı canım daha önce ???12 demi girecekmişSelenaya atcam gece 12 yi bekliyorum aynen bnmde ya
ben de öyle düşündüm yani 1 ay 26 gün falan oluyor.. 8 gün olsa keşke8 haftadır belkı kuzumm
Kizlar ya bu ayrilik yuzunden okul hayatim cokuste bir suru dersim var alttan ya offf firar etsem biyerlere
Gulucuk niyetine koyuyorum onu :) olmuyor gulucuk seklindeher şey ufak ufak değişimlerle başlar canım mesela ufak bir şeyden başla ve her yazının sonuna üzgün smiley koymayı bırak, böyle yaparak kendini iyice depresyona itiyorsun, bence kendine çok haksızlık yapıyorsun
Aaaa oldu :)Gulucuk niyetine koyuyorum onu :) olmuyor gulucuk seklinde
canım ben seni haberdar edicektim sanırım,selena herkesin söylediği şeyleri dedi fakat 8 vade verdi. deneyebilirsinKızlar tellweye medyum meral diye biri gelmiş hala vip fiyatı uygun eskiden de sitedeymiş, yorumlar baya iyi de merak ettim deneyen var mı bizden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?