Binnaz Abla

benimde benimde...ya kendimi şu diğer insanlar gibi bilgisayar oyunlarına falan versem ya falları oyun ettim resmen ben sürek sürekli sen ayline baktırdın mı hiç duygusuzcumm
valla ben geziyorum ediyorum kuzu ama bir anda böyle bosluga düşüyorum deliriyorum 4 yıl önce baktırdıgım kız burda olsa süper olacak 5 liraya bakmıstı bütün falları cıkmıstı o burda olsa kimseye baktırmam yani..

Kızlar nasılsınız?
Baktırmayalı aylarrr oldu. Valla falsız daha iyiymiş. Günde 10 fal baktırdığım nette cafelerde herkesi denediğim günler ne karanlıkmış. Rahatladım valla. Ama kaşındım azcık yine 30 kredi attım tellweye. Var mı yenilerden formda falcı:)

Kızlar tellweye medyum meral diye biri gelmiş hala vip fiyatı uygun eskiden de sitedeymiş, yorumlar baya iyi de merak ettim deneyen var mı bizden ?

Kızlar şu mefyum meralin baya beğeneni olmuş kesin bizden birileri baktırmıştır

Katina atmistim.bir ay oluyo cnm bugun fal alimi dolmus o yuzddn 12 dedim

Kizlar ya bu ayrilik yuzunden okul hayatim cokuste bir suru dersim var alttan ya offf firar etsem biyerlere

Kizlar ya bu ayrilik yuzunden okul hayatim cokuste bir suru dersim var alttan ya offf firar etsem biyerlere

her şey ufak ufak değişimlerle başlar canım mesela ufak bir şeyden başla ve her yazının sonuna üzgün smiley koymayı bırak, böyle yaparak kendini iyice depresyona itiyorsun, bence kendine çok haksızlık yapıyorsun

Gulucuk niyetine koyuyorum onu :) olmuyor gulucuk seklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…