Binnaz Abla

çizgi falı mıydı canım bu, nasıldı detay nokta atışı ? Çizgi falını cok merak ettim de
gayet güzel ben beğendim.. niyet olup olmamasıyla ilgiliymiş.. dediğim gibi,sevdiğim insanla şuan konuşmuyorum hislerini ve yaşadıklarını tam bilmiyorum ama aldığım duyumları da birleştirirsem doğru diyebilirim. 8 vade vermiş.. ay mıdır sence? :)

Urmina balikmi

8 haftadır galiba 8 ayı görebilecekleri pek sanmıyorum

Kuzu sen selenaya 1 ay evvel baktırdın ne dedi bildimi ay bu kadına ben haksızlıkmı ettim ya:/
Bildi cnm bnmkne asilan kizi fizik boy heeseyyle tarif etti.benimkyle ne zmn ayrldgmzi fln .iki bck vade vermisti bakim ne dicek simdi .nasilki falin senin.

Bildi cnm bnmkne asilan kizi fizik boy heeseyyle tarif etti.benimkyle ne zmn ayrldgmzi fln .iki bck vade vermisti bakim ne dicek simdi .nasilki falin senin.
Burda ne yazdıysam onu söledi diye düşünmüştüm ama böle nokta atısı olan bi fal olamazdı günahınıda almış olabilirim siz yazdıkca utanıom kendimden valla fesatmıyım neyim:/

Burda ne yazdıysam onu söledi diye düşünmüştüm ama böle nokta atısı olan bi fal olamazdı günahınıda almış olabilirim siz yazdıkca utanıom kendimden valla fesatmıyım neyim:/
Olabilir cnm bnmki hakkinda burda hic knsmdmki bildigi seyler hic bahsetmedigim seylerdi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…