- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canim urmina ile aramda bir konunolmuş balıklaraa
yok bebeğim bu pislik bir akreptiUrmina balikmi
8. Aydır belkı canım8 haftadır galiba 8 ayı görebilecekleri pek sanmıyorum
pardon ben burçlarla alakalı bişey sandım.Canim urmina ile aramda bir konu
beklemediğin anda gerçekleşir her şey..bekleyince gelmiyor kuzum..ben de öyle düşündüm yani 1 ay 26 gün falan oluyor.. 8 gün olsa keşke
benım arkadastı kuzu sınıftan bırıydı ısım falan söyledı her şeyi tuttu cıkacagım kısının ısmıne kadar dort yılda gerçeklestı her şeyikim o tatlım ???
benım arkadastı kuzu sınıftan bırıydı ısım falan söyledı her şeyi tuttu cıkacagım kısının ısmıne kadar dort yılda gerçeklestı her şeyi
ahhhh cok sevındım kuzu valla arttı sende kısmetler ınsalalh ıyı olur her şeyALLAH KIZLARüniversitede aynı sınıfta okuduğum epeyce hoşlandığım bi arkadaşım yazdı bu akşam ilişkim var mı yok mu öğrenmeye çalıştı çaktırmadan sıcaklar bastı beni yüzümde salak bi gülümseme mesajlaşıyoruz
kızlar, tellwe deki luna'dan haberdar olan var mı? hatun 2 aydır fal bakmamış.. alımı açık ?
hadi yaaaabenım arkadastı kuzu sınıftan bırıydı ısım falan söyledı her şeyi tuttu cıkacagım kısının ısmıne kadar dort yılda gerçeklestı her şeyi
''bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir''..inandığım nadir sözlerdendir bubeklemediğin anda gerçekleşir her şey..bekleyince gelmiyor kuzum..
kuzu ben buldum ama bakmıyor uzaktanhadi yaaaanasıl bulabiliriz kuzucum onu??? ilan verelim, duyuru yayınlayalım,müge anlıya gidelim bişeyler yapalım...
kuzu ben buldum ama bakmıyor uzaktan
kuzu ben buldum ama bakmıyor uzaktan
hahahah bakamıyor kuzu öyletellwe de hesap açalım hemen kendisine
yok bebeğim, hiç duymadım merali .. atarsan nasıl bulduğunu yaz mutlaka..lunayı bilmiyorum da urminoş, tellweye medyummeral diye biri tekrardan gelmiş, baktırmış mıydın ? Ben atacağım galiba yorumlarda baya begenen varmış.
nesime yazcaktim yanlis olmus kizlarCanim antalyadan falci sormussun ama hic yok selena ve sarayliya atmissindir onlarlada tutmuyorsa bilemiyorum gerci duzgun falci oldugunada inanmiyorum en son nesibeye atmistim begenmistim bi cocukla gorusuyodum kesmistim ama gorsumeyi cok dogru tespitleri vardi ve ilk defa bi falci hem uyardi hem olumsuz konustu bu konuda...
nesime yazcaktim yanlis olmus kizlar
Önerir misin thalixcim:))nesime yazcaktim yanlis olmus kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?