Baktirdim canim ama maalesef cikmadi 5 tl ye sesli yorumdu ama maalesef..thalix sen medyum merali bilir misin tellweden ?
Sekerim sen nerelerdesin ara ara aklima düsüyorsun kestane gürgen palamut :) var mi cikan fallarin epeydir yoksun senn nerelerdeydin bunca zaman :)Önerir misin thalixcim:))
Canım benim işe güce daldım. Bi senedir fal hiç aklıma bile gelmedi. Açıkçası hemen hiçbir fal çıkmadı. Telefonda bakan yiğite bakırmıştım en son. O aşkı bilemedi işi tutturdu. Bide taa 2013 Ekim Kasım gibi askkahini mi ne o tutturdu. Sende durumlar nasıl?Baktirdim canim ama maalesef cikmadi 5 tl ye sesli yorumdu ama maalesef..
Sekerim sen nerelerdesin ara ara aklima düsüyorsun kestane gürgen palamut :) var mi cikan fallarin epeydir yoksun senn nerelerdeydin bunca zaman :)
nesimeyi begendim tavsiyede ederim en azindan anlik durum icin basariliydi gelecek beklemede simdilik ciksada cikmasada beni uyarmasi gercekten cok düsünceli bi davranisti
Canım benim işe güce daldım. Bi senedir fal hiç aklıma bile gelmedi. Açıkçası hemen hiçbir fal çıkmadı. Telefonda bakan yiğite bakırmıştım en son. O aşkı bilemedi işi tutturdu. Bide taa 2013 Ekim Kasım gibi askkahini mi ne o tutturdu. Sende durumlar nasıl?
tutmuyor ya tutmuyor. Ne paralar döktük de ancak anladıkAllaha sükür saglikliyim onun harici yeni bir gelisme olmadi nasil biraktiysan ayni canim is yok sevgili vs zaten yok .. Is konusu icin gelisme olsun istiyorum sadece :/
Bu falcilarin hicbiri tutturamiyor maalesef..
Bende ama kitap yeni baktirdim digerlerinde nasilkibenim aklıma yine seruven takıldı ya tekrar baktırmak istiyorum ona doyamadım nedense
ben de zeusa doyamadım tövbe... Sizce zeus pembeci mi?benim aklıma yine seruven takıldı ya tekrar baktırmak istiyorum ona doyamadım nedense
maalesef kuzu öyle bakmıyor valla kacırıdm kızıkk ya davet etsene onu biz ikna ederiz cümleten
ben kasımda baktırmıstım ocakta eskı sevgılınle barısma var dedı.patladı.kızlar binnazdaki çok eski profilimin şifresini buldum ve girdim.. ve gerçekten de şok olduğum bir aytıntı oldu, gizem sitare 2 yıl önce baktığı falda bugünle ilgili şeyler bilmiş yaaway arkadaş.. benim aklımda bile kalmamış bu hatun.. var mı seveni ?
Evet guzel .denenir.Arkadaslar Biryolunvarda Falci Ayline baktiraniniz oldumu?
Evet guzel .denenir.
Yeni baktirdim ben :)Bende baktirdim herseyi bildi Ama cok kisaydi 4 dakika :/
Sana cikti mi?
bennn canımArkadaslar Biryolunvarda Falci Ayline baktiraniniz oldumu?
selenada hiç 1 hafta beklemedim sanırım benKızlar naza kahve falı atmıştım bir haftadır bekliyorum çekip selanaya mı atsam 15 kredim var bi tek çizgi falı atabilirim odamı bekletiyor bu kadar
ben 3 gün falan bekledim. naaz kadar uzun beklemedim. naazı 6-8 gün bekledim ama 7.günde yorumlamış olabilir tam bilmiyorum öyle hatırlıyorum demekki:)) iyi yapmışsın selenaya atmaklaselenada hiç 1 hafta beklemedim sanırım ben
ben 3 gün falan bekledim. naaz kadar uzun beklemedim. naazı 6-8 gün bekledim ama 7.günde yorumlamış olabilir tam bilmiyorum öyle hatırlıyorum demekki:)) iyi yapmışsın selenaya atmakla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?