Binnaz Abla

thalix sen medyum merali bilir misin tellweden ?
Baktirdim canim ama maalesef cikmadi 5 tl ye sesli yorumdu ama maalesef..
Önerir misin thalixcim:))
Sekerim sen nerelerdesin ara ara aklima düsüyorsun kestane gürgen palamut :) var mi cikan fallarin epeydir yoksun senn nerelerdeydin bunca zaman :)
nesimeyi begendim tavsiyede ederim en azindan anlik durum icin basariliydi gelecek beklemede simdilik ciksada cikmasada beni uyarmasi gercekten cok düsünceli bi davranisti

Canım benim işe güce daldım. Bi senedir fal hiç aklıma bile gelmedi. Açıkçası hemen hiçbir fal çıkmadı. Telefonda bakan yiğite bakırmıştım en son. O aşkı bilemedi işi tutturdu. Bide taa 2013 Ekim Kasım gibi askkahini mi ne o tutturdu. Sende durumlar nasıl?

benim aklıma yine seruven takıldı ya tekrar baktırmak istiyorum ona doyamadım nedense

Allaha sükür saglikliyim onun harici yeni bir gelisme olmadi nasil biraktiysan ayni canim is yok sevgili vs zaten yok .. Is konusu icin gelisme olsun istiyorum sadece :/
Bu falcilarin hicbiri tutturamiyor maalesef..

st: 40113099, member: 659568"]Tanimadan ne diyebilirizki nerden buldun bunu Isim tarz [/QUOTE]
Bende telwede birini arbende
benim aklıma yine seruven takıldı ya tekrar baktırmak istiyorum ona doyamadım nedense
Bende ama kitap yeni baktirdim digerlerinde nasilki

ben kasımda baktırmıstım ocakta eskı sevgılınle barısma var dedı.patladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…