Binnaz Abla

cevremdeki tüm koc burcları kötü durumda ki güneş tutulması hepsini kötü etkileyecekti bir tane bile iyi yok masallah..erkekleri de umarım kotu etkilenir kadınları kotu moddan cıkar amin

cevremdeki tüm koc burcları kötü durumda ki güneş tutulması hepsini kötü etkileyecekti bir tane bile iyi yok masallah..erkekleri de umarım kotu etkilenir kadınları kotu moddan cıkar amin
benim de yükselenim koç. çok kötü etkiledi beni. iki gündür kusup duruyorum çok hastayım. öyle demee canım erkeklere de yazık günah :))

ya bütün falcılar burayı takip ediyo fama da takip ediyo olsun lütfen.. Famaağğğ nolur geri dön famaağğ

Kizlar ya ben birsey yaptim ama sonrada pisman oldum dun gece birden aklima dustu bi sarki yolladim en son annemn olaylarinda senden nefrwt ediyorum demistim daha ne hakaretler o zamandn beri gorusmuyoduk gece 4 de uyandm watsapa girmsi o saatte sarkiyi gormus yani iste bukadr bu dedim uyudum bi daha sabah 6 da uyandm bi baktm yine 10 dakka once girmsi bildiin ikimizde dun gece sabahlamsz yime sinirlendim uyudum saat 6.30 bana yazmis nasilsin diye ya bu erkeklerw bu sozu yazmk bile ne zor geliyo isin tuhafi bana surekli bakmis demekki saatleri gormese o saatte hayatta yazms bende sabah uyaninda gayt iyiyim saol dedim sen nasilsin dedim sanki sarkiyi atan ben degilimidare eder ayni dedi anliyorum yazdm 5 dakika ikimizde cevrimici durduk ciktik watsapada bi soz yazms ustume alinmalmum bilemedim bu iyi bsy mi kotu mu bilmyrm ama sadece bu kdr sizinle paylasmak istedim...

ayy cok iyi ya çok güldüm peki nasıl ayrılmıstınız kuzu sizz sen mi bitirdin o mu

Vay doner bu cock bnde mesaj attim okunmamis gosteriyo :) seninki icin donermi diyolardi

ayy cok iyi ya çok güldüm peki nasıl ayrılmıstınız kuzu sizz sen mi bitirdin o mu
Valla ben btirmistim sonra pisman oldum gel barisak dedim oda kac defabunu yaptin oyunmu oynuyoz dedi biz yapamyrz bu sekilde seninle dedi vs vssss son noktayi o koymus oldu ben yine doner diyodumda donmedi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…