- 9 Aralık 2014
- 128
- 104
- 103
bennn canım
yaniii :) öyleymiş. ben de bekliyore. kız bana 8 vade verdi yaaÖnemli olan iyi olması bekleyeceğime değcekse bekliyim selena daha çok tutturuyor galiba Bilemedim şimdi
mart nisan beklemedeyim:)Söyledikleri cikti mi? Gecmisi cok iyi bilenler bende genelde patliyor
benim de yükselenim koç. çok kötü etkiledi beni. iki gündür kusup duruyorum çok hastayım. öyle demee canım erkeklere de yazık günah :))cevremdeki tüm koc burcları kötü durumda ki güneş tutulması hepsini kötü etkileyecekti bir tane bile iyi yok masallah..erkekleri de umarım kotu etkilenir kadınları kotu moddan cıkar amin
bende bekliyorum canimÖnemli olan iyi olması bekleyeceğime değcekse bekliyim selena daha çok tutturuyor galiba Bilemedim şimdi
Kizlar biryolun var medyum deniz bana oyle seyler soylediki yakin zamanda ogrendigim cok emin oldugum herseyi soylemis soktayimkızlar pembekahveye baktırann var mı?
Bende onu begenmistim pembe tablo filan cizmiyo kisilik analizleri filan tam yerindeydiKizlar biryolun var medyum deniz bana oyle seyler soylediki yakin zamanda ogrendigim cok emin oldugum herseyi soylemis soktayim
geçmiş olsun kuzumm..yok günah degil :)benim de yükselenim koç. çok kötü etkiledi beni. iki gündür kusup duruyorum çok hastayım. öyle demee canım erkeklere de yazık günah :))
bende ona atmak istiyorum kac gündür..Kizlar biryolun var medyum deniz bana oyle seyler soylediki yakin zamanda ogrendigim cok emin oldugum herseyi soylemis soktayim
Bende onu begenmistim pembe tablo filan cizmiyo kisilik analizleri filan tam yerindeydi
ayy cok iyi yaKizlar ya ben birsey yaptim ama sonrada pisman oldum dun gece birden aklima dustu bi sarki yolladim en son annemn olaylarinda senden nefrwt ediyorum demistim daha ne hakaretler o zamandn beri gorusmuyoduk gece 4 de uyandm watsapa girmsi o saatte sarkiyi gormus yani iste bukadr bu dedim uyudum bi daha sabah 6 da uyandm bi baktm yine 10 dakka once girmsi bildiin ikimizde dun gece sabahlamsz yime sinirlendim uyudum saat 6.30 bana yazmis nasilsin diye ya bu erkeklerw bu sozu yazmk bile ne zor geliyo isin tuhafi bana surekli bakmis demekki saatleri gormese o saatte hayatta yazms bende sabah uyaninda gayt iyiyim saol dedim sen nasilsin dedim sanki sarkiyi atan ben degilimidare eder ayni dedi anliyorum yazdm 5 dakika ikimizde cevrimici durduk ciktik watsapada bi soz yazms ustume alinmalmum bilemedim bu iyi bsy mi kotu mu bilmyrm ama sadece bu kdr sizinle paylasmak istedim...
kuzu her şeyi söyledimi uzun mu baktı kısa mı ne attın bir deBasak sok oldum sana ozelden atarim fali cnm kimsenin soylemedigini ki zamaninda aliye abla soylemisti bu kadin bildi super
Kizlar biryolun var medyum deniz bana oyle seyler soylediki yakin zamanda ogrendigim cok emin oldugum herseyi soylemis soktayim
Vay doner bu cock bnde mesaj attim okunmamis gosteriyo :) seninki icin donermi diyolardiKizlar ya ben birsey yaptim ama sonrada pisman oldum dun gece birden aklima dustu bi sarki yolladim en son annemn olaylarinda senden nefrwt ediyorum demistim daha ne hakaretler o zamandn beri gorusmuyoduk gece 4 de uyandm watsapa girmsi o saatte sarkiyi gormus yani iste bukadr bu dedim uyudum bi daha sabah 6 da uyandm bi baktm yine 10 dakka once girmsi bildiin ikimizde dun gece sabahlamsz yime sinirlendim uyudum saat 6.30 bana yazmis nasilsin diye ya bu erkeklerw bu sozu yazmk bile ne zor geliyo isin tuhafi bana surekli bakmis demekki saatleri gormese o saatte hayatta yazms bende sabah uyaninda gayt iyiyim saol dedim sen nasilsin dedim sanki sarkiyi atan ben degilimidare eder ayni dedi anliyorum yazdm 5 dakika ikimizde cevrimici durduk ciktik watsapada bi soz yazms ustume alinmalmum bilemedim bu iyi bsy mi kotu mu bilmyrm ama sadece bu kdr sizinle paylasmak istedim...
Valla ben btirmistim sonra pisman oldum gel barisak dedim oda kac defabunu yaptin oyunmu oynuyoz dedi biz yapamyrz bu sekilde seninle dedi vs vssss son noktayi o koymus oldu ben yine doner diyodumda donmedi vallaayy cok iyi yaçok güldüm peki nasıl ayrılmıstınız kuzu sizz sen mi bitirdin o mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?