Canim ozel degilse atsana ya bendede bayaga bildii hatta ben bi kac defa baktrdm gayet olan seylerdi falli okuyup siliyorum ben yoksa bende yollardim cnmBasak sok oldum sana ozelden atarim fali cnm kimsenin soylemedigini ki zamaninda aliye abla soylemisti bu kadin bildi super
Bi kisi donmz dedi sanirim ya siz tanimiyosunuz katir inadi var bunda herkes bana ilk defa bu kdr asik olmus dedi ama bencil biri kendisi daha onemli onun icinVay doner bu cock bnde mesaj attim okunmamis gosteriyo :) seninki icin donermi diyolardi
Canim ozel degilse atsana ya bendede bayaga bildii hatta ben bi kac defa baktrdm gayet olan seylerdi falli okuyup siliyorum ben yoksa bende yollardim cnm
Canim tarotla katina atmistmsen ne attın cnaım denize
yok canım ne kurması gayet net bence dönmek istiyo tabi dengesiz bi insan değilse, bir isteyip bi istememe durumu yoksa. çünkü baya baya adım atmış. gerisi de gelir kesin:)Ya kendi kendime heveslenmek istemiyorum watsap profilime yiyenimim fot koydum daha yeni teyze oldumbiz onunla yanyanyken ablamdan hamilelik haberini almistik hatta ablama hediye filan almisti o gun ilk biz duyduk diye bu bebek kim teyze oldum deme sakin demis evet oldum yazdm bende simdi Allah anali babli buyutsun size bagislasin filan dedi bende ayni bana benziyo dedim gulen surat yapms evet tatli yazms bu kdr gerisi yok kendi kendime kuruyorum sanki bu iyi bsymis kizlar yoksa kendince insanlk gorevi mi yapti
Ya kendi kendime heveslenmek istemiyorum watsap profilime yiyenimim fot koydum daha yeni teyze oldumbiz onunla yanyanyken ablamdan hamilelik haberini almistik hatta ablama hediye filan almisti o gun ilk biz duyduk diye bu bebek kim teyze oldum deme sakin demis evet oldum yazdm bende simdi Allah anali babli buyutsun size bagislasin filan dedi bende ayni bana benziyo dedim gulen surat yapms evet tatli yazmr şeys bu kdr gerisi yok kendi kendime kuruyorum sanki bu iyi bsymis kizlar yoksa kendince insanlk gorevi mi yapti
Banada rezzan tek donmez dedi.bnmkide katira bagladi :)Bi kisi donmz dedi sanirim ya siz tanimiyosunuz katir inadi var bunda herkes bana ilk defa bu kdr asik olmus dedi ama bencil biri kendisi daha onemli onun icin
Istemese konusmazki barisirsiniz sizYa kendi kendime heveslenmek istemiyorum watsap profilime yiyenimim fot koydum daha yeni teyze oldumbiz onunla yanyanyken ablamdan hamilelik haberini almistik hatta ablama hediye filan almisti o gun ilk biz duyduk diye bu bebek kim teyze oldum deme sakin demis evet oldum yazdm bende simdi Allah anali babli buyutsun size bagislasin filan dedi bende ayni bana benziyo dedim gulen surat yapms evet tatli yazms bu kdr gerisi yok kendi kendime kuruyorum sanki bu iyi bsymis kizlar yoksa kendince insanlk gorevi mi yapti
ahahahaha bana bu durum cok tanıdık geldiValla ben btirmistim sonra pisman oldum gel barisak dedim oda kac defabunu yaptin oyunmu oynuyoz dedi biz yapamyrz bu sekilde seninle dedi vs vssss son noktayi o koymus oldu ben yine doner diyodumda donmedi valla
demek ki bir şeyler bitmemiş daha..Ya suan soktayim yine yazdi
At derimbende ona atmak istiyorum kac gündür..
kuzu özel değilse atar mısın falı..At derim
Canim inan baktirdmgm.insan kalmadi diyeblrm hepsi yuz yuze geliceksnz dedi dediim gibi selenanin iki fali ayriydi birde nesibe bana olumsz konustu sevgi var evet ama bu adam seni.yorar dedi aslinda haklida evet olsada yorar nesibe hep hayatna biri girvek dedinde gelen giden yok valla marti bulmaz diyodu nisana geldik:#) son donemde baktirdgm insaanlr.donucek ama.sen istemiceksn dediler hep yani sonunu yapamazsn ahh gelse istemezmiyimiyi bir şey canım tekrar konusmaya başlamışsınız, umarım gerisi de gelir güzel olur :) Hiç bunları bilen falcı oldu mu canım tekrar konusmaya başlayacaksınız diyen
Gayet dengesiz biri canim bugunden yarini dusunuyo benim onu uzcegimi hp bunlari kuruyo kafasinda bu yuzden ben pek olcgni dusunmurm ama niyeyse hosuma gitti bu bileyok canım ne kurması gayet net bence dönmek istiyo tabi dengesiz bi insan değilse, bir isteyip bi istememe durumu yoksa. çünkü baya baya adım atmış. gerisi de gelir kesin:)
Canim inan baktirdmgm.insan kalmadi diyeblrm hepsi yuz yuze geliceksnz dedi dediim gibi selenanin iki fali ayriydi birde nesibe bana olumsz konustu sevgi var evet ama bu adam seni.yorar dedi aslinda haklida evet olsada yorar nesibe hep hayatna biri girvek dedinde gelen giden yok valla marti bulmaz diyodu nisana geldik:#) son donemde baktirdgm insaanlr.donucek ama.sen istemiceksn dediler hep yani sonunu yapamazsn ahh gelse istemezmiyim
Valla cnm rezzan ablayi sevyrm ilk zamanlr baktiridm bana hep olumlu konuatu hatta ilk baktgi falinda bas harfini soylemisti ama sonra nasihata dondu ve arada soyledii hic bsy olmadi ne olursa olsn yuz yuze gelceksnz dedi ama hani ilk zamanlr hicbiri tutmayinca pek guvenm yok yaniBanada rezzan tek donmez dedi.bnmkide katira bagladi :)
ayyy benm karsımdakı de oyleydı bır yandan haklılar yavrum burcun ne senın bır de onun burcu neGayet dengesiz biri canim bugunden yarini dusunuyo benim onu uzcegimi hp bunlari kuruyo kafasinda bu yuzden ben pek olcgni dusunmurm ama niyeyse hosuma gitti bu bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?