- 29 Ağustos 2010
- 1.993
- 3.155
- 248
bir falcıya bir kere fal baktıracaksın yavrum sonrası faso fıso..Valla cnm rezzan ablayi sevyrm ilk zamanlr baktiridm bana hep olumlu konuatu hatta ilk baktgi falinda bas harfini soylemisti ama sonra nasihata dondu ve arada soyledii hic bsy olmadi ne olursa olsn yuz yuze gelceksnz dedi ama hani ilk zamanlr hicbiri tutmayinca pek guvenm yok yani
Ahh kuzum onu bi tanisan sabaha kadar oturur aci ceker hic bsy yokmis gibi hayatina doner ama bu bile yetti bana ne yalan soyliyimHakkında hayırlısı olsun hayatım görüşmeye başlamışsınız artık gerisi de gelir bence
Canim benm yengec onun teraziayyy benm karsımdakı de oyleydı bır yandan haklılar yavrum burcun ne senın bır de onun burcu ne
oy oy ıkımızde aynıyız aslında durumlar aynı :))Canim benm yengec onun terazi
Tek olumsuz o oldugu cikmamasini temenni ediyorum :)Valla cnm rezzan ablayi sevyrm ilk zamanlr baktiridm bana hep olumlu konuatu hatta ilk baktgi falinda bas harfini soylemisti ama sonra nasihata dondu ve arada soyledii hic bsy olmadi ne olursa olsn yuz yuze gelceksnz dedi ama hani ilk zamanlr hicbiri tutmayinca pek guvenm yok yani
Insallah cnmTek olumsuz o oldugu cikmamasini temenni ediyorum :)
Ya keske hayatina birini soktugunu gorsem duysam bilsem vazgcemek daha kolay olucak onuda yapmiyooy oy ıkımızde aynıyız aslında durumlar aynı :))
Vay doner bu cock bnde mesaj attim okunmamis gosteriyo :) seninki icin donermi diyolardi
Aksam atabilirim cnm disaridayim cepten copy yapamadimkuzu özel değilse atar mısın falı..
tabi canım araması bile yetiyo bazen olmasa bile:)Gayet dengesiz biri canim bugunden yarini dusunuyo benim onu uzcegimi hp bunlari kuruyo kafasinda bu yuzden ben pek olcgni dusunmurm ama niyeyse hosuma gitti bu bile
Vazgecilmez olusunun sirri bu iste senin olmadigin yerde ne oldugunu biliyorumNe yazmis whatsupa
tamam kzuucummmAksam atabilirim cnm disaridayim cepten copy yapamadim
6 ay olcak nerdeyse ama arada konusuydk son 2 aydir kanli.bicakliydiktabi canım araması bile yetiyo bazen olmasa bile:)
peki çok uzun zamandır mı ayrıydınız?
hazmedemıyorsun basta benım eskısı öyle yaptı dırekt soktu hem geri dönmeyim diye hem geri dönmesin diye..kızı da aldatıyor olan ona oluyor gerçi..başlarda hazmedemedım mutluymus gıbı gorundu bak neler kaybettın seklınde..sonra ben umursamadım ne yapıyor bılmıyorum..Ya keske hayatina birini soktugunu gorsem duysam bilsem vazgcemek daha kolay olucak onuda yapmiyo
kızzz aynı benım durum...bizde öyleydik 6 aydır ayrıyız basta kanlı bıcaklıydık ve ben ayrılmıstım sansa bak o da benı kabul etmedı bu sefer haklı cocuk6 ay olcak nerdeyse ama arada konusuydk son 2 aydir kanli.bicakliydik
Kuzum biz bekledigimzle kalcaz adam haftaya izmire tasincam diyo normalde ant benim yanima gelcekto burda kurcaltik hayatimizi istanbulda yasiyo orda sikilidu zaten utanmasam gel buraya dicmkızzz aynı benım durum...bizde öyleydik 6 aydır ayrıyız basta kanlı bıcaklıydık ve ben ayrılmıstım sansa bak o da benı kabul etmedı bu sefer haklı cocuk
çok yeniymiş canım senin ayrılık bile sayılmaz. iki ay ne ki, ara denebilir bile ona.6 ay olcak nerdeyse ama arada konusuydk son 2 aydir kanli.bicakliydik
aaa bunu görmemiştim. o zaman neden yazmış ki?Simdi yine konustuk adam izmire tasiniyomus hayatini kuruyo baska yerde basak umrunda deil iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?