Binnaz Abla

bir falcıya bir kere fal baktıracaksın yavrum sonrası faso fıso..

Tek olumsuz o oldugu cikmamasini temenni ediyorum :)

Simdi yine konustuk adam izmire tasiniyomus hayatini kuruyo baska yerde basak umrunda deil iste

Ya keske hayatina birini soktugunu gorsem duysam bilsem vazgcemek daha kolay olucak onuda yapmiyo
hazmedemıyorsun basta benım eskısı öyle yaptı dırekt soktu hem geri dönmeyim diye hem geri dönmesin diye..kızı da aldatıyor olan ona oluyor gerçi..başlarda hazmedemedım mutluymus gıbı gorundu bak neler kaybettın seklınde..sonra ben umursamadım ne yapıyor bılmıyorum..

6 ay olcak nerdeyse ama arada konusuydk son 2 aydir kanli.bicakliydik
kızzz aynı benım durum...bizde öyleydik 6 aydır ayrıyız basta kanlı bıcaklıydık ve ben ayrılmıstım sansa bak o da benı kabul etmedı bu sefer haklı cocuk

kızzz aynı benım durum...bizde öyleydik 6 aydır ayrıyız basta kanlı bıcaklıydık ve ben ayrılmıstım sansa bak o da benı kabul etmedı bu sefer haklı cocuk
Kuzum biz bekledigimzle kalcaz adam haftaya izmire tasincam diyo normalde ant benim yanima gelcekto burda kurcaltik hayatimizi istanbulda yasiyo orda sikilidu zaten utanmasam gel buraya dicm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…