Binnaz Abla

Kuzum biz bekledigimzle kalcaz adam haftaya izmire tasincam diyo normalde ant benim yanima gelcekto burda kurcaltik hayatimizi istanbulda yasiyo orda sikilidu zaten utanmasam gel buraya dicm
biraz daha konusmayı ilerletin olur her şey güveniyorum size :)))

ya bütün falcılar burayı takip ediyo fama da takip ediyo olsun lütfen.. Famaağğğ nolur geri dön famaağğ
Canım senin hayallerını kırmak hiç istemem ama ben famaya baktırmışım dun okudum soyledıklerı mantıklı evet asla boş degıl anı okumuş resmen ama gel gorkı tarıh olarak cıkmamış( tarıhe takılmaz ısen ozaman ayrı.uzuluyosun dıye yazdım..

Kizlar ben bisiy danismak istiyorum ya$im 28 iibf den bi bölüm mezunuyum malumuz atamalar berbat durumda atama falan yok yani yüksek puanda alsam derecede alsam batik duruma girdi ( en son 199 kadro verdiler )
ygsden mükemmel bir puan almadim ama özel üniv düsünüyorum saglik bölümü yazicam 2 yillik
Belli bi miktar para lazim tabiki bunun icin
Siz olsaniz ne yapardiniz?
Oturup kpss mi kasardiniz? yoksa para bulmaya calisip 2 yillik saglik bölümümü okurdunuz ? aklim cok karisik ne yapicagimi bilemiyorum artik..
özelde is ara demeyin lütfen özelde is basvurusu yapcak ilan bile yok bulundugum sehirde torpilin allahini yapiyolar zaten

ıkı yıllık saglıkta iş var gibi görünsede yok atamaları yok dört yıla tamamlamanı istiyorlar çünkü saglıkcı olarak liseden de cok atama yapıldı..ya bankaya girmeye calıs ya da kpss sıkı tutmaya calıs yapacak bir şey yok..

2 yıllık okuyacaksın da nolcak etrafım özel 2 seneliklerle dolu lise mezunlarıyla aynı düzeydeler işte ve parada.. kppsye hazırlan bence

alanimda atamalar bitti artik kpss diye biside birakmiycaklarki
insanları nasıl çaresiz bırakıyorlar!.. 2 senelik okusan bile yetmicek 4 e tamamlican sonra bir üstü birüstü derken 35 olcan...biz bence oturalım evlilik duası edelim (bekarsan) :)

Benimkiylede ben 6 ay olcak ayriyiz konstuk gecen dedi bi istemiyorum bif diyo aydina gitcem oaraya gel..dedim gelirim gel dedi.kekledimi anlamadim.:)

Benimkiylede ben 6 ay olcak ayriyiz konstuk gecen dedi bi istemiyorum bif diyo aydina gitcem oaraya gel..dedim gelirim gel dedi.kekledimi anlamadim.:)
ay aydın antalya izmir bana yakın yerler ben bunları bir yerde toplim sizi de çagırı m yanıma

Kpss daha mantıklı sanki thalix.. Ben senin yerinde olsam böyle yapardım

insanları nasıl çaresiz bırakıyorlar!.. 2 senelik okusan bile yetmicek 4 e tamamlican sonra bir üstü birüstü derken 35 olcan...biz bence oturalım evlilik duası edelim (bekarsan) :)

evlilik düsünmüyorum erkeklere güvenmiyorum ..
saglik alani özeldede is imkani var aslinda ama kafam karisik parali okul sonucta yer degisimi durumu olucak bi ton sIkIntI ..
Bos bos oturuncada bisiy olacagi yok acikcasi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…