- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
indirimde atmadım ama sesli fal kuzumKızlar aylinin 12 subat falına özen göstermeden baktığını düşünüyorum, o yüzden bir daha mı atsam diyorum. Bana aylinin falını atabilecek biri var mı ? Ama indirimde atmamış olan biri, indirimde sıkmıs bence :)
Kuzum atama olayini bitirdiler ölü bölüm artik saglikci ve ögretmen harici atamalar cok az onada 90 falan alsan anca atanirsin yani yada atanamazsin o derece kötü kasimda verilen kadro 199 du .. bu haziran ne gelir bilmiyorumKpss daha mantıklı sanki thalix.. Ben senin yerinde olsam böyle yapardım
Bitanem bence baktırdığın falcıya bu kadar sık atma derim tekrar.. Daha bir buçuk ay olmuş atalıKızlar aylinin 12 subat falına özen göstermeden baktığını düşünüyorum, o yüzden bir daha mı atsam diyorum. Bana aylinin falını atabilecek biri var mı ? Ama indirimde atmamış olan biri, indirimde sıkmıs bence :)
Ben kocaelideyim oda atama icin ugrasiyo yalanmi soyledi anlmdim aydina giderim keske barissakta gitsem ama kekledi buyuk ihtimal :) guzel olurdu cnm vala toplansakay aydın antalya izmir bana yakın yerler ben bunları bir yerde toplim sizi de çagırı m yanıma
Bitanem bence baktırdığın falcıya bu kadar sık atma derim tekrar.. Daha bir buçuk ay olmuş atalı
O da doğruKuzum atama olayini bitirdiler ölü bölüm artik saglikci ve ögretmen harici atamalar cok az onada 90 falan alsan anca atanirsin yani yada atanamazsin o derece kötü kasimda verilen kadro 199 du .. bu haziran ne gelir bilmiyorum
Sesli benim atim istersen burdan nasi atiliyo ama bilmiyom watsap varsa atimKızlar aylinin 12 subat falına özen göstermeden baktığını düşünüyorum, o yüzden bir daha mı atsam diyorum. Bana aylinin falını atabilecek biri var mı ? Ama indirimde atmamış olan biri, indirimde sıkmıs bence :)
herkes kötü değil iyi ve güvenebileceğimiz insanlar da var hayatta öle düşünme bence çünkü öle düşününce niyete giriyor ve gerçekten de öle gerçekleşiyor sonu hüsran oluyor güzel düşünelim güzel olsun :) okul konusunda da o kadar cok mezun oluyor ki artık inan sağlık sektöründe de bi çekişme benim arkadaşım özel bi hastanede calısıo bilindik bi hastane istanbulda kıza 1200 veriyorlar bide yükselebileceği son noktada 900 le girdi işe düşün.. artık tezgahtarlar bile yani lise mezunları bile 1800 2000 alırken.. cok iyi düşünmen lazımevlilik düsünmüyorum erkeklere güvenmiyorum ..
saglik alani özeldede is imkani var aslinda ama kafam karisik parali okul sonucta yer degisimi durumu olucak bi ton sIkIntI ..
Bos bos oturuncada bisiy olacagi yok acikcasi..
kuzu bana mı yzdın mesajı hatlar karıstıSesli benim atim istersen burdan nasi atiliyo ama bilmiyom watsap varsa atim
Deneme bence canım.. Baksaydı o zaman da güzel bakardı.. Öyle aman aman da iyi bir falcı değil yani.. Hem sen iyice alıştın fala.. Bir es ver bakıyım.. Time up!!Haklısın kuzucum ben bir attığıma bir daha atmam genelde ama yanlış yazmısım 14 subattı, indirimliydi ya sanki bakmamıs biraz özensiz bakmış gibi geldi ondan denesem mi dedim
Yakınız benim ailemde istanbulda yasıyor kuzu bir gün toplanabiliriz :)))))) aman keklemişte olabilir yakında cıkar kokusu..Ben kocaelideyim oda atama icin ugrasiyo yalanmi soyledi anlmdim aydina giderim keske barissakta gitsem ama kekledi buyuk ihtimal :) guzel olurdu cnm vala toplansak
Deneme bence canım.. Baksaydı o zaman da güzel bakardı.. Öyle aman aman da iyi bir falcı değil yani.. Hem sen iyice alıştın fala.. Bir es ver bakıyım.. Time up!!
Baldan canim aylinin fali istemisti :)kuzu bana mı yzdın mesajı hatlar karıstı
En doğrusu Baldancım :) birbuçuk ay önceki falını beğenmeyip tekrar fal atmk mantıksız zaten.. Parana yazık bitanemhaklısın atmıyorum, hiç gerek yok valla sağol kuzucum atmayacağım, şu meryemi bekleyelim bakalım
Arkdsna soruyorum bilmiyorum diyo :) benimki dedi sana soylemedi mi o :) toplanalim topluca fala gideriz kesin :)Yakınız benim ailemde istanbulda yasıyor kuzu bir gün toplanabiliriz :)))))) aman keklemişte olabilir yakında cıkar kokusu..
Baldan canim aylinin fali istemisti :)
hahahaah valla yaArkdsna soruyorum bilmiyorum diyo :) benimki dedi sana soylemedi mi o :) toplanalim topluca fala gideriz kesin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?