Binnaz Abla

Arkadaşım yanlış anlama ama siteye üye oluyorsun daha 20 mesajın yok ve yeni bir siteyi tavsiye etmeye başlıyorsun.
Belki çok samimisin o sitede fal baktırdın ve memnun kaldın ama....
Daha önce böyle tanıtım ve yönlendirmeler gördüğümüz için burada bize şimdi inandırıcı gelmiyor böyle şeyler.

Yani siteye zararın bile oluyor olabilir.
Bir de yanlış anlama ama Rezzan ablanın 15 liraya fal baktığı internet aleminde 30 liraya kahve bakacak yorumcunun
hakikaten ağzıyla kuş tutması falan lazım...

Haklısınız aslında 5 liraya 10 liraya baktırmak varken niye 50 tl vercenki mutlaka o paranın karşılığını verebilmeli pahalı yorumcular yağmurda pahalı gibi kime baktırsam

kızlar eylüle katina baktırdım dedikleri ve an yorumları çıkıyor mu sizce inanmama değer mi? gelecek tahmini nasıl kişilik analizi vs?

Owwww oww cherry daha sonra bu adami $utlarsan pi$man olmayasin bu kdr para döktügüne degmez bence

bence saçma sapan birine baktırıp kafanı karıştırma . herkes nesibe iyi demiş ne zaman baksam bir sürü insan var demek onda iş var diye düşünüyorum ..

bende dediklerini bir bir yaşadım yaşıyorumda son dediği şeyi bekliyorum arkidişim dört gözlee:) nesibenin üstüne tanımam ben:) rezzan ablada başka tabi onuda unutmayalım :)

bende dediklerini bir bir yaşadım yaşıyorumda son dediği şeyi bekliyorum arkidişim dört gözlee:) nesibenin üstüne tanımam ben:) rezzan ablada başka tabi onuda unutmayalım :)
Kimisi iyi diyor kimi çıkmadı diyor .zaten ne zaman baksam mesgul .ne bileyim sasirdim bende.

Kimisi iyi diyor kimi çıkmadı diyor .zaten ne zaman baksam mesgul .ne bileyim sasirdim bende.

O gordugun mesgulluk 3 dakikada 12 kisi dolduktan sonra oluyor :) yakalamak zordur biraz Nesibemi 5 kere baktirip, her dedigini yasayan biri olarak gonul rahatligiyla tavsiye edebilecegim iki kisiden biri Nesibe :) digeri de kahvenin yildizi olan, 13-14 kez fal baktirdigim Rezzan Ablacim :)

canım ben sana söylerim harita anlıyorum az çok:))

Ayyyyyy sag ol varol sekerim ama vaktini almak istemem, bu isi nasilsa Yagmur yapacak Bak simdi sen de boyle diyince 50 kagidima busbutun acidim Adamin dogum saatini ogrenmem iyi olmadi gitti paraciklarim

Son düzenleme:
Rezzan ablamın falını dun dinleyip yattımm:)) Beyzaaa seni ozledim bitaneemm nerelerdeydinn:/

NEsibe cikmamis ama bazilarinda.rezzan ablanin soyledigi tarihe var daha .uzun bir vade vadesoylemisti. Ilginc olani geneli ayni sureyi isaret etti

eylül bana katina baktı içime çok büyük kurt düşürdü hiç bi sorun yokken ayrılmıştık biz eylülde nişan düşünürken doğuda memurdu erkek arkadasım.. işyerinden bi kızla takılıo şimdi eylül kızın en basından beri beni bildiğini erkek arkadasımın bana olan sevgisini farkettiğini işve cilveyle kandıramaynca hırs yapıp büyü yaptığını söylüo ehli birine git sorunu çöz dedi bana bol bol dua et dedi

yeni oldu baktıralı. pek tanımıyorum. bilemediği şeyler için öyle değil dediğimde cevap kısmında bir güzel kalaylamıştı. ben ne hissediyorsam onu söylerim kimse üzülmesin diye olumsuzluklarıda saklamam demişti

sadece eylül'e takılma başkalarınada baktır.

NEsibe cikmamis ama bazilarinda.rezzan ablanin soyledigi tarihe var daha .uzun bir vade vadesoylemisti. Ilginc olani geneli ayni sureyi isaret etti

şu anda nesibe ve rezzan,, number one olabilir. Ama gelecek kısmında bazılarına çıkmamış olanlarda çıkabiliyor

canım ben sana söylerim harita anlıyorum az çok:))

bende haritama baktırmıştım. aman bir saçmalıktı, harita değil sanki tarot falıydı. ciddi bir yorum için yıllarca emek vermiş bu işin ustalarına baktırmak gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…