Geçen gün arkadaşım yorumcu duru diye bir kadından bahsetti çook pozitif ve doğru yönlendirmeler yapıyormuş baktıran varmı. Sonuçta fala baktırırken bizde karşımmızdaki insanın enerjisinden etkileniyoruz. Bence olumlu konuşmaası hoşuma gidiyor neydi o ilkay öyle dövcekti sanki paraanla rezillik
Doğum saatini de çakallık edip öğrendim ehehehhe
Bence de hissiyatı yok ama ben zaten faldan ziyade ayrıntılı kişilik analizi peşine düştüm. Astroloji konusunda iyi eğitimli bence.
Aynen ya, herif kendisi için 50 kağıt yatırdığımı bilse rezil olurum herhalde
Ben Güven Cihan Çoban a astro baktırmıştım ve gerçekten çok beğenmiştim.....bir 20 kağıt da ona mı dökeyim diyorsun yani kardeş bak aklıma soktun şimdi olamaz
bence saçma sapan birine baktırıp kafanı karıştırma . herkes nesibe iyi demiş ne zaman baksam bir sürü insan var demek onda iş var diye düşünüyorum ..
Kimisi iyi diyor kimi çıkmadı diyor .zaten ne zaman baksam mesgul .ne bileyim sasirdim bende.bende dediklerini bir bir yaşadım yaşıyorumda son dediği şeyi bekliyorum arkidişim dört gözlee:) nesibenin üstüne tanımam ben:) rezzan ablada başka tabi onuda unutmayalım :)
Kimisi iyi diyor kimi çıkmadı diyor .zaten ne zaman baksam mesgul .ne bileyim sasirdim bende.
Owwww oww cherry daha sonra bu adami $utlarsan pi$man olmayasin bu kdr para döktügüne degmez bence
Aynen,sonucta adami cok da fazla tanimiyorum.......50 kagida simdiden pisman oldum bak simdi
canım ben sana söylerim harita anlıyorum az çok:))
O gordugun mesgulluk 3 dakikada 12 kisi dolduktan sonra oluyor :) yakalamak zordur biraz Nesibemi5 kere baktirip, her dedigini yasayan biri olarak gonul rahatligiyla tavsiye edebilecegim iki kisiden biri Nesibe :) digeri de kahvenin yildizi olan, 13-14 kez fal baktirdigim Rezzan Ablacim :)
eylül bana katina baktı içime çok büyük kurt düşürdü hiç bi sorun yokken ayrılmıştık biz eylülde nişan düşünürken doğuda memurdu erkek arkadasım.. işyerinden bi kızla takılıo şimdi eylül kızın en basından beri beni bildiğini erkek arkadasımın bana olan sevgisini farkettiğini işve cilveyle kandıramaynca hırs yapıp büyü yaptığını söylüo ehli birine git sorunu çöz dedi bana bol bol dua et dedi
NEsibe cikmamis ama bazilarinda.rezzan ablanin soyledigi tarihe var daha .uzun bir vade vadesoylemisti. Ilginc olani geneli ayni sureyi isaret etti
şu anda nesibe ve rezzan,, number one olabilir. Ama gelecek kısmında bazılarına çıkmamış olanlarda çıkabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?