- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Medyum deniz erkekmis kizlarBasak sok oldum sana ozelden atarim fali cnm kimsenin soylemedigini ki zamaninda aliye abla soylemisti bu kadin bildi super
Ciddi miiiMedyum deniz erkekmis kizlar
Bana dedikleri çıkmış tarihleriyleCanım senin hayallerını kırmak hiç istemem ama ben famaya baktırmışım dun okudum soyledıklerı mantıklı evet asla boş degıl anı okumuş resmen ama gel gorkı tarıh olarak cıkmamış( tarıhe takılmaz ısen ozaman ayrı.uzuluyosun dıye yazdım..
yaa aslında mesele zaman da değil. dönen kişinin ne niyetle döndüğü önemli. öyle yalnız kalıp, bi nabız yokluyorsa art niyetli bi durum ama cidden seviyosa, unutamadıysa yıllar geçse bile denenebilir.6 ay olmus cnm :)
Canım medyum deniz meryem ve kıbrısta gittiğim bi falcı bana aynı şeyleri söyledi medyum denizin dediklerinin çıkması zor gibi gelmişti ama herkes aynı şeyi söyleyince bi durup düşündüm bence de fena değil medyum denizKizlar biryolun var medyum deniz bana oyle seyler soylediki yakin zamanda ogrendigim cok emin oldugum herseyi soylemis soktayim
Canim sana bahsettigim bir konu vardiya ozelden yZmistim bugun hic o konuya gelmeden basit soru sordum herseyi dokmus herseyi anlatamam sanaCanım medyum deniz meryem ve kıbrısta gittiğim bi falcı bana aynı şeyleri söyledi medyum denizin dediklerinin çıkması zor gibi gelmişti ama herkes aynı şeyi söyleyince bi durup düşündüm bence de fena değil medyum deniz
Evet siteye bir soru sordum onlar dedi ahahCiddi miii
Biz hep ayni barissakta bir siknti cikiyo karsi taraf yuzunden.barissak raziyim hepsine zamn gecince duzeliyomu anlamiyorum ama bnce sknti erkeklerde skliyolaryaa aslında mesele zaman da değil. dönen kişinin ne niyetle döndüğü önemli. öyle yalnız kalıp, bi nabız yokluyorsa art niyetli bi durum ama cidden seviyosa, unutamadıysa yıllar geçse bile denenebilir.
bir de bence her şeyin tüketildiği ilişkilerde tekrar barışılsa da yürümüyor. ama ilişki bi sebepten yaşanamamış yarım kalmışsa, mutlu oluyo tekrar barışanlar. çevremden gördüğüm hep bu.
nazı 2 haftadır bekliyorum hatta 2 haftayı geçtiKızlar naza kahve falı atmıştım bir haftadır bekliyorum çekip selanaya mı atsam 15 kredim var bi tek çizgi falı atabilirim odamı bekletiyor bu kadar
ay ikizleri etkilediği kesin. bi ara bi yazma durumu olan bi ikizler geldi bi de başka bi ikizler yazmaya başladı. ama benim esas oğlan ikizler onda kıpırdanma yokİkizlere iyi geldi masallah ama dengesizim ne kdr gider bu durum bilmiorum:/
Anam bende gayet bayan varmis gibi konusyrm kendisyle hatta astroloji fiyatini soledm.kendisne eskiden 150 yaziyodu sizin bu sekilde hakknz varmi bu kdr dedim oda nazikce inann yanlslk olmus filan dedi 15 yazilmsi lazimdi dedi sonra dier fiyatlrnida dusurduEvet siteye bir soru sordum onlar dedi ahah
Ya son cumlene katiliyorum sevgisinden gercekten suphem yok ama biz cok tukettik ayagimz yerden kesildi bi an sonra gerceklerle yuzlesince birbirmizi cok incittik geride donsek biliyrm sen bana sunu yaptn ben sana bunu olucak bunu biliyrmyaa aslında mesele zaman da değil. dönen kişinin ne niyetle döndüğü önemli. öyle yalnız kalıp, bi nabız yokluyorsa art niyetli bi durum ama cidden seviyosa, unutamadıysa yıllar geçse bile denenebilir.
bir de bence her şeyin tüketildiği ilişkilerde tekrar barışılsa da yürümüyor. ama ilişki bi sebepten yaşanamamış yarım kalmışsa, mutlu oluyo tekrar barışanlar. çevremden gördüğüm hep bu.
o zaman belki de ciddi kişilik çatışması yaşıyosunuzdur, şiddetli geçimsizlik gibi bi durum vardır yani bilemiyorum ki:/Biz hep ayni barissakta bir siknti cikiyo karsi taraf yuzunden.barissak raziyim hepsine zamn gecince duzeliyomu anlamiyorum ama bnce sknti erkeklerde skliyolar
yaw denize mi atam ne yapam benAnam bende gayet bayan varmis gibi konusyrm kendisyle hatta astroloji fiyatini soledm.kendisne eskiden 150 yaziyodu sizin bu sekilde hakknz varmi bu kdr dedim oda nazikce inann yanlslk olmus filan dedi 15 yazilmsi lazimdi dedi sonra dier fiyatlrnida dusurdu
Ben attım denıze memnun kaldım kızlaryaw denize mi atam ne yapam ben
Ben attım denıze memnun kaldım kızlar
Valla cnm sen bilirsn ama ben begendim yani asiri asirisi fal baktiran biri olaraktan oda gonlumde bi yer etti yaniyaw denize mi atam ne yapam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?